На колко години загубихте девствеността си?

• 60 523
  • 895
  •   1
Отговори
# 15
На 19.
Голяма тъпня беше.

Не разбирам значението което се придава на първия път. Чудех се какво толкова му намират на тоя секс.  Laughing
Вече знам.  Embarassed Но то е защото смених мъжа.  Flutter

+1

# 16
# 17
Помня, че ме беше много срам. Някъде към 17 май стана.
И както всичко не ми е като хората, та и това - очакваната кръв я нямаше и оня реши, че съм го лъгала Tired

# 18
И както всичко не ми е като хората, та и това - очакваната кръв я нямаше и оня реши, че съм го лъгала Tired
И при мен така - кръв нямаше, лъгала съм била.
Баси, колко жалък комплексар трябва да си, че да държиш на кръвта като доказателство.  Sick Close

# 19
  • София
на 17

# 20
# 21
Интересно ми е това с прословутата кръв... От всички хора, с които съм обсъждала темата, съотношението "имало е":"нямало е", е 1:10... Баба ми твърдеше, че по нейно време е било обратното. Освен да мутираме...

# 22
На 19.
Голяма тъпня беше.

Не разбирам значението което се придава на първия път. Чудех се какво толкова му намират на тоя секс.  Laughing
Вече знам.  Embarassed Но то е защото смених мъжа.  Flutter

Е, как какво е значението на първия път?! Според една съседна тема именно при първия път жената получавала своята душа!!!  Crazy Това в кръга на шегата.

Иначе подкрепям мнението ти на 100%.

Ще се учудя, ако някоя заяви, че първия й път е било нещо повече от тъпня...  newsm78 Rolling Eyes

Интересно ми е това с прословутата кръв... От всички хора, с които съм обсъждала темата, съотношението "имало е":"нямало е", е 1:10... Баба ми твърдеше, че по нейно време е било обратното. Освен да мутираме...

Не ми се изпадаше в подобни гнусни подробности, но... мен ме пишете към нямащите също!

# 23
A, имаше си кръв, гадна работа  Laughing

# 24
Или на мъжете им стават по-малки  Mr. Green
Или те стават по-внимателни  Crazy

Аз не помня, ама май нямаше  newsm78

# 25
На 19. Имаше си кръв, ама не беше зле. Само дето времето и мястото бих ги променила, ако ме пита някой сега. Мислех си, че е било късно, но гледам резултатите в анкетата и май си е било съвсем навреме за онова време.

# 26
  • София
[/quote
ами при мен имаше но чак след час може би...........когато се прибрах в къщи newsm78]

# 27
Вероятно ако си го направила с дългогодишно гадже, имало е любов уж там, рози и специални подготовки – може и да е забележително.
Моят първи път не беше с такъв човек и нямам дори особен спомен. Кръв също нямаше.

# 28
А кои ли са тези, дето са отговорили "под 14"?!?!
Започвам да се плаша...  Sick

# 29
Да се плашиш? Хм...ма отговорите на днешните под 20 – ще е масово такъв...

Общи условия

Активация на акаунт