На колко години загубихте девствеността си?

• 60 527
  • 895
  •   1
Отговори
# 30
Интересно ми е това с прословутата кръв... От всички хора, с които съм обсъждала темата, съотношението "имало е":"нямало е", е 1:10... Баба ми твърдеше, че по нейно време е било обратното. Освен да мутираме...

По-скоро тогава са преувеличавали.
И при мен нямаше нищо.

# 31
Една приятелка стартира на 12.

# 32
E, то до 18 ще и писне  Crazy

# 33
Все още съм девствена, предполагам ще се отпусна към 80-та си година и преди да умра ще го направя да не си отида непрогледнала!

# 34
  • Сопот, Пловдив
И при мен нямаше кръв по време на самия секс, чак след това. Но той си знаеше, че ми е за първи път. Не мога да кажа, че е бил някакъв зашеметяващ секс, но не беше зле, хареса ми. На 15 бяхме и двамата, предполагам твърде рано според повечето потребителки във форума и отиващо към късно според съвременен тийнейджър.  Crazy

# 35
  • София

Иначе подкрепям мнението ти на 100%.

Ще се учудя, ако някоя заяви, че първия й път е било нещо повече от тъпня...  newsm78 Rolling Eyes

Аз заявявам, че при мен всичко беше супер! И всички следващи пъти.

Това с душата е в кръга на майтапа, но ако трябва да бъда сериозна, първият път все пак има голямо значение за по-нататъшното отношение към секса и мъжете. Ако първия път попаднеш на тъпанар, си остава някаква горчилка отвътре. Не че сега няма да се изреди цяла върволица, които да кажат, че първият път нямал никакво значение. Всеки си знае какво му е в душата от това преживяване.  Peace

# 36
Айде бе, ти си няква секс Богиня и тия около теб все секс Богове...никога ли не си попадала на по-кофти партньор? И нима вярваш, че "хубостта" в секса зависи само от това дали партньора е тъпанар? Чунким свестните мъже задължително са идеалните любовници... Joy

# 37
И при мен нямаше кръв, но за щастие никой не се е впечатлил от това. По-скоро приятелят ми се изуми, че е възможно да ми е за първи път, изобщо не му беше минала подобна вероятност през ума.

Но не е зле да се уточни и поколението, тоест жените на 40+ логично по-късно да им е бил първия път примерно...
Съмнявам се. За 40+ чак не знам, но покрай мен още в 6-ти и 7-ми клас имаше масово секс, че и аборти. Не мисля, че зависи толкова от поколението, колкото от... културата на момичето и семейната й среда.
Ако се направи акнетата сред представителна извадка на жените от 20 до 40 години, резултатите няма да са като тукашните.

# 38
  • София
Тц, явно досега съм попадала все на мъже, с които сме си пасвали като химия и всичко в леглото. Любов от пръв поглед. Сексът се прави от двама, и ако единият е тъпанар, недодялан, груб или обикновен простак, нищо няма да се получи. В интерес на истината, имаше един, който аха-аха да се стигне до секс, и се отказах - имаше нещо в него, което не ми допадаше на... как да го определя... на много примитивно химично ниво. Иначе добро момче, хубавец и всичко, разбирах ме се, ама не се получи, не беше моят сексуален партньор явно.

# 39
Много зависи от поколението - имаш нет - порови се да видиш днешната младеж  Wink

Анди - пишеш квот ти е на душа, без да четеш май...

# 40
  • София
Вили, нещата са свързани! Няма как да ми хареса мъж-простак по душа за сексуален партньор! И не е до възпитание или начин на изразяване, а като съвкупност от погледа, жестовете, всички тези неща, дето човек ги възприема несъзнателно. Усеща се някак.

# 41
  • Сопот, Пловдив
Не мисля, че зависи толкова от поколението, колкото от... културата на момичето и семейната й среда.

Със сигурност си зависи и от човека. Но в даден момент и при някои хора семейната среда например може да бъде изместена като фактор, аз съм отгледана от консервативни в тоя отношение родители, които се опитваха да ни обяснят, че първият път е най-добре да се случи след пълнолетие, но при мен се случи доста преди това.

# 42
  • град-държава

Иначе подкрепям мнението ти на 100%.

Ще се учудя, ако някоя заяви, че първия й път е било нещо повече от тъпня...  newsm78 Rolling Eyes

Аз заявявам, че при мен всичко беше супер! И всички следващи пъти.

+1  Mr. Green

На 17 бях и преживяването беше невероятно.

# 43
  • София
 Mr. Green Върна ме в ученическите години, когато това беше мнооого важен въпрос. Имахме цяла табличка на класа и се отчитахме - кога, къде, и т.н.  Joy И всички лъжехме и преувеличавахме до безобразие. На 14 всички бяхме правили секс, че и анален, орален, ушен, тройки и т.н.  Outta Joint Аз умирах от притеснение, някой да не разбере, че съм чиста и неопетнена.  Twisted Evil

# 44
Мхм на 17 и се радвам, че бях с истински човек, който се държеше страхотно с мен, а не като повечето в днешно време......... но това е друга тема!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт