На колко години загубихте девствеността си?

• 61 348
  • 895
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм от старомодните. Чаках да се влюбя в някой дотам, че сексът да е естествено продължение на отношенията ни и ударих 21 лазарника докато го дочакам. Не знам сега как е, но по наше време някои мъже повече ги беше страх от дефлорацията отколкото младите непокътнати девойки и някой пич, на пръв поглед готин и безстрашен, можеше да се окаже сериозно уплашен, че току виж се наложи да ти е първият.
Моят престрашил се любим на всичкото отгоре беше с 2 години по-малък от мен, а аз му изглеждах толкова разтропана, че до последно си мислеше, че го будалкам, че съм девствена. Освен това бяхме на някакъв купон в един апартамент, където явно всички чакаха ред за спалнята, а ние нещо се поотнесохме, та малко и пред публика беше изпълнението, защото явно имаше нетърпеливи да използват леглото.
В крайна сметка той май наистина не повярва на мита за моята девственост, тъй като прокървих, чак като се прибрах вкъщи. Но мисля, че това беше по-добър вариант, отколкото да оплескаме леглото на домакина с веществени доказателства за отнетата ми невинност Laughing

# 331
бяхме на някакъв купон в един апартамент, където явно всички чакаха ред за спалнята, а ние нещо се поотнесохме, та малко и пред публика беше изпълнението, защото явно имаше нетърпеливи да използват леглото.

Joy Joy Joy

Бутински, "почти" на едновремешна кралска сватба сте го докарали.

# 332
  • Варна
На 15, почти на 16 год., бях. Той - на 19. Беше първата ми голяма любов, от около година бяхме заедно, преди да правим секс и така или иначе си беше естествено продължение на отношенията ни. Хареса ми от първия път  Grinning - чувствах се като в сглабка, все едно си бях намерила липсващата част Mr. Green. Нито болка имаше, нито кръв. Песента беше тази:

# 333
Ами Nickkie, какво да ти кажа...незабравим дебют беше. Добре, че имах някоя-друга сценична изява и опит с други изпълнения пред аудитория, та успях някак си да се концентрирам.

# 334
  • Costa Rica
Чак на 18 Wink, в деня, в който завърших училище. След което си помислих "И за к'во беше всичкия тоя шум" Mr. Green Не че пичът не се стараеше, но явно аз бях с прекалени очаквания. Може би и липсата на чувства си изигра ролята. Доста техническа процедура ми се стори.

# 335
И както всичко не ми е като хората, та и това - очакваната кръв я нямаше и оня реши, че съм го лъгала Tired
И при мен така - кръв нямаше, лъгала съм била.
Баси, колко жалък комплексар трябва да си, че да държиш на кръвта като доказателство.  Sick Close

И при мен така, тъпанар. Беше ужасно. Бях на 17. А той беше известен барабанист. Гола вода и в двете направления.  Stop

# 336

Проява на много лош вкус е да кажеш на някого "Ти лъжеш!". Наскоро се случи в една от темите. Грозна картинка с още по-грозни последствия.

# 337
  • София
То всяка втора история е изпълнена със съмнения лъгала ли девойката. Голяма драма.
Много прости жювотни това мъжете.

# 338
Аз пък на моя дори не му казах, че съм девствена. Преди това едната ми приятелка страдаше заради обвинението, че лъгала, а другата заради това че я обвинили, че била в цикъл, толкова кръв не могло да изтече. Та, реших да си спестя глупостите.

# 339
Около 40 процента жертви на педофили. И всички те си ходят свободно.

# 340
  • Сопот, Пловдив
Абадонке, и тук ли дойде да изказваш гениални умозаключения...  ooooh!

# 341
Сравнително дърта по масовите стандарти. Беше си болезнено, имаше леко зацапване, прокървих и след това малко. Изкарахме доста време заедно, отне ми години, за да осъзная, че не ме привлича като мъж и че не си пасваме сескуално. ooooh!

Но бях открила мастурбацията доста по-рано.

Кой партньор се смята за добър? Този, дето те докарва до вагинален оргазъм или този, дето е добър в оралните прелюдии?

# 342

Кой партньор се смята за добър? Този, дето те докарва до вагинален оргазъм или този, дето е добър в оралните прелюдии?

Изчерпателният.  Mr. Green

И защо "прелюдии"?

# 343
  • Сопот, Пловдив

Зависи според мен на теб какво ти е приоритетно, аз бих предпочела от първия вид.  Mr. Green

# 344
Изчерпателният.  Mr. Green

Да живей мастурбацията тогава! Mr. Green

Зависи според мен на теб какво ти е приоритетно, аз бих предпочела от първия вид.  Mr. Green

И аз, и аз. Просто питам, че някои жени не сме били ощастливени с такива, както оревах една друга тема. Но поради дефицит на първите, го бях обучила перфектно в оралните техники. Знаеше точно къде, как и кога. И това си е талант. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт