На колко години загубихте девствеността си?

• 61 337
  • 895
  •   1
Отговори
# 345
Кой партньор се смята за добър? Този, дето те докарва до вагинален оргазъм или този, дето е добър в оралните прелюдии?
Изчерпателният.  Mr. Green

Да живей мастурбацията тогава! Mr. Green

Защо така, има изчерпателни натури.
А и мастурбация орално...трудно би било.  Mr. Green

# 346
Къде са тия 40% жертви на педофили?  newsm78 40% от какво?

# 347
 JoyИрПуц не е срещала Абадонка в друга тема! JoyСега тук ще се лее ''справедлив гняв'' и ще се хвърлят камъни по съгрешилите.А за педофилите мога да ви кажа и аз,в Донкината представа това са тези,правили секс преди 18,те са жартви на педофили,/най-често с педофили на 16, де/... ooooh!

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 09:34 от punky90

# 348
  • Costa Rica
JoyИрПуц не е срещала Абадонка в друга тема! JoyСега тук ще се лее ''справедлив гняв'' и ще се хвърлят камъни по съгрешилите.А за педофилите мога да ви кажа и аз,в Донкината представа това са тези,правили секс преди 18... ooooh!
Олеле, верно ли? Я дай линкче да се посмеем.

# 349
В темата Има ли бъдеще християнското семейство.

# 350
Срещала я е, срещала я е. Mr. Green Но ме заинтригува числото, щото според анкетата жертвите на педофили сме май под 30%.

# 351
То всяка втора история е изпълнена със съмнения лъгала ли девойката. Голяма драма.
Много прости жювотни това мъжете.

Явно на човека му е било много важно да се ожени за девствена ( не че аз не бях де ( от 2 години бяхме гаджета ), ама ... а пък и никога не съм си мислила за семейство с тоя, в оня момент - 17 годишна Tired ), след като след мен си хвана петокласничка, отгледа си я дет се вика и като навърши 18 си я 'зе Crazy , народи му дечурлиги и така ....
Въпроса е, че ме разбра половината свят тогава, че не съм била девствена Shocked Още същата вечер се беше оплакал на един батко, който ми беше като брат. Отнесох жестоко конско от него - никой не ми вярваше, баси Sad Това нещо го споделям за първи път и се радвам да разбера, че има и други, а не съм извънземно някакво.
Та 1-вия ми път беше един голям срам - един път заради самия акт и втори, заради "недевствеността ми", а майка ми беше голяма консерва, та нищо не можех да споделя с нея Tired Сега се подсмихвам като се сетя, ама в оня момент бях набита в земята известно време.

# 352
  • Сопот, Пловдив
в Донкината представа това са тези,правили секс преди 18,те са жартви на педофили,/най-често с педофили на 16, де/... ooooh!

И аз сега се чудя и мая, като бяхме и двамата на 15, аз ли съм жертвата, а той педофила, или обратното.  Joy

# 353
  • София
Ех, sunny day, то за такава простотия не можеш да си подготвен ни на 15, ни на 18 години.

# 354
  • В уютен дом! Елените
в Донкината представа това са тези,правили секс преди 18,те са жартви на педофили,/най-често с педофили на 16, де/... ooooh!

И аз сега се чудя и мая, като бяхме и двамата на 15, аз ли съм жертвата, а той педофила, или обратното.  Joy
hahaha  hahaha  hahaha
И двамата сте жертви, за което са виновни родителите ви  Joy , че не са ви възпитали в духа на истински християнски ценности!

# 355
Светия дух в много кофти форма се е превъплътил този път.

# 356
Около 40 процента жертви на педофили. И всички те си ходят свободно.

Да не казвам голяма дума, но сигурно 90% са били с връстници, което не е педофилия  Wink

# 357
  • Финландия
Да, то в типичните християнски семейства от библейско и по-нататъшно време не е имало младоженци на по 14-ина, къде единият, къде другият. Никак не е имало, 'ма хич.  Whistling

# 358
  • София
Аз малко назад с развитието на темата, но вчера нямах нет. Със сигурност има значение колко е опитен партньорът, за да изкара сексуалността на жената навън.  Grinning
Стаж - 14г почти.  Joy
Скоро навърших 30 - май ще се окаже вярна тази работа с апетита.
Отчетох ли се по всички точки, или пропуснах?  Mr. Green

# 359
Да, то в типичните християнски семейства от библейско и по-нататъшно време не е имало младоженци на по 14-ина, къде единият, къде другият. Никак не е имало, 'ма хич.  Whistling

Не е важно възрастта, важно е попът да благослови.  От съвременна гледна точка - жива педофилия.

Общи условия

Активация на акаунт