На колко години загубихте девствеността си?

• 61 327
  • 895
  •   1
Отговори
# 375
 Joy
На Абадонка детето й е само на 1 г. Затова и живее с идеята, че и на 15 ще е постоянно с него - 24/7. Само ми е странно наистина ли е забравила своята младост или е от някое село тип Рибново...
Абадонке, как според теб може да си постоянно придружител на 15-годишно дете?
И отчети факта, че сексът не е задължително да се случва след кръчма, на пияна глава, в кревата и нощно време. Поне филми не си ли гледала, ако си живяла в такава изолация?
Децата могат да свършат работата и в голямото междучасие или ти с твоята дъщеря ще ходиш и в училище, че може някой да вземе да я огледа?

А ролята на "пълнолетните придружители" е да научат децата си как да се пазят, а не да ги пазят лично. Wink

# 376
  • Там, където ме обичат
Толкова сте толерантни, че едно различно мнение не можете да търпите. Затова съм тук. Да изкажа различно мнение.

Та за придружителите. Те не трябва ли да са хора, които да пазят детето от употребата на алкохол, наркотици, нежелани контакти. Или пък греша, дъщерята отива с майка си на кръчма, за да я огледат мутрите и дано му върже на детето.

Различните мнения са много добре приети, когато са смислено обосновани. Черно-белите клишета или отявлените безсмислици като аргументация обикновено извикват присмех.

+1  Peace

# 377
Драга ми Абадонка,моите наблюдения сочат,че пълнолетните придружители често са по объркани и затормозени от децата си.

# 378
  • София
Аааа, не, при Абадонка няма никакво объркване - което не е черно, е бяло, което не е бяло, е черно.

ПП Абадонка, съвсем сериозно - никак не завиждам на детето ти, няма да му е лесно.

ПП2 - а по темата - гласувах.

# 379
О,и аз никак не му завиждам. Mr. GreenАбадонке,в много филми дават,че серийните убийци имат силно религиозни родители.Що ли е така?Да не би защото непрекъснато са втълпявали на децата си чувство за вина?

# 380
Ох, не, не мога. hahaha
баба Донка е реинкарнация на Дженни. Joy
Извор на неизчерпаемо забавления.

Абадонка, имай милост hahaha

Пфю, стига бе, не може от това да има повече от едно! Shocked

# 381
  • Варна
Демоните се множат  Mr. Green

# 382
Сакън и анатема. hahaha

Подигравайки се на Абадонка забравяте важен елемент от живота ѝ - работила е в кръчма, нагледала се е сигурно. Проявете снизхождение, способността за индукция не е дадена всекиму.

# 383
  • Балчик
abadonka, гледам дъщеричка имаш, да ти е жива и здрава. След едни 14-15 години, ако не  и по-рано ще се сетиш ти за нас, грешните (е, аз бях пълнолетна при първия си секс, но все пак той беше преди брака, значи съм в кюпа с другите). Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 16:10 от Джемма

# 384
Е,тя може да я придружава по време на секс,знае ли човек... Rolling Eyes

# 385
Е,тя може да я придружава по време на секс,знае ли човек... Rolling Eyes
ставаш груба вече.. представих си го:)

имам позната по-малка от мен с няколко години ,отглеждана " в саксия" направо. Сигурно всичко е било в духа на християнското семейство ,докато не се отдели от малкото градче , в което израстна. Сега е във Варна, без контрол и бързо бързо си навакса.. не ми се навлиза в подробности , но ситуацията е тежка. И за нея и за родителите й в момента.

Съученичка- по същия  начин.

Контрола ,трябва да е много внимателно преценен. Нито повече, нито по -малко

# 386
abadonka, какво казва Библията за предпазните средства по време на секс?
Присетих се просто.

Или да живей Онан?

# 387
Онан е грешник, Естел, точно щото е първият, който използва контрацепция - coitus interruptus.

# 388
Значи Библията разрешава контрацепцията, макар и грешна?

Искам да видя баба Донка какво ще ми отговори.

# 389
Аз ще се набутам да отговоря, защото от другата тема не мисля, че Абадонка е запозната с Библията.

Накратко, контрацепцията според Библията се наказва със смърт.

Ето пасажа, малко като Дързост и красота е:

Скрит текст:
7 А Ир, Юдовият първороден, беше нечестив пред Господа; и Господ го уби.    
8 Тогава рече Юда на Онана: Влез при братовата си жена и извърши към нея длъжността на девер и въздигни потомството на брата си.    
9 Но Онан знаеше, че потомството нямаше да бъде негово; затова, когато влизаше при братовата си жена, изливаше семето си на земята, за да не въздигне потомство на брата си.    
10 А това, което правеше, бе зло пред Господа; затова и него уби.    
11 Тогава, Юда, рече на снаха си Тамар: Живей, като вдовица в бащиния си дом, догде отрасне син ми Шела; защото си думаше: Да не би и той да умре като братята си. И така, Тамар отиде и живя в бащиния си дом.    
12 След дълго време, Юдовата жена, дъщеря на Суя, умря; и като се утеши Юда, отиде, той и приятелят му, одоламецът Ира, при стригачите на овците си в Тамна.    
13 И известиха на Тамар, казвайки: Ето, свекърът ти отива в Тамна, за да стриже овците си.    
14 Тогава тя съблече вдовишките си дрехи, покри се с покривалото си, обви се и седна при кръстопътя на Енаим, който е по пътя за Тамна; защото видя, че порасна Шела, а тя не бе му дадена за жена.    
15 А Юда, като я видя, помисли, че е блудница: защото беше покрила лицето си.    
16 Той, прочее, свърна към нея на пътя и рече: Остави ме, моля, да вляза при тебе; (защото не позна, че беше снаха му). И тя рече: Какво ще ми дадеш, за да влезеш при мене?    
17 А той рече: Ще ти изпратя яре от стадото. И тя отвърна: Даваш ли ми залог, догде го изпратиш?    
18 Рече той: Какъв залог да ти дам? И тя каза: Печата си, ширита си и тоягата си, която е в ръката ти. И той й ги даде. И влезе при нея и тя зачна от него.    
19 После тя стана та си отиде, свали покривалото си и облече вдовишките си дрехи.    
20 А Юда изпрати ярето, чрез ръката на приятеля си одоламеца, за да вземе залога от ръката на жената; но той не я намери.    
21 Затова попита хората от онова място, казвайки: Где е блудницата, която беше на пътя при Енаим? А те рекоха: Тука не е имало блудница.    
22 И той се върна при Юда и рече: Не я намерих; още и хората от онова място рекоха: Тук не е имало блудница.    
23 И рече Юда: Нека си държи нещата, да не станем за присмех; ето, аз пратих това яре, но ти не я намери.    
24 Около три месеца подир това, известиха на Юда, казвайки: Снаха ти Тамар блудствува; а още, ето, непразна е от блудството. А Юда рече: Изведете я да се изгори.    
25 А когато я извеждаха, тя изпрати до свекъра си да му кажат: От човека, чиито са тия неща, съм непразна. Рече още: Познай, моля, чии са тия неща - печатът, ширитът и тоягата.    
26 И Юда ги позна и рече: Тя е по-права от мене, тъй като не я дадох на сина си Шела. И не я позна вече.

От девствеността, че докъде... Предлагам да се върнем на спомените за първите нощи, по-готина беше темата.

Общи условия

Активация на акаунт