На колко години загубихте девствеността си?

• 61 300
  • 895
  •   1
Отговори
# 405
Очудвам се, че някои и датата помнят.Кой знае може още да са със същия мъж и да празнуват годишнина?

11 септември  Blush . 2 години по-късно е още същия.

Ох, помислих да не е 2001г, но явно не...

# 406
  • София/Горна Оряховица
Еее  Laughing 2001 бях на 9 годинки, даже на 11 септември съм била все още на 8  Laughing .
2010 беше.

# 407
  • София
Скоро ще имате годишнина... Grinning

# 408
И аз помня датата  Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 20:57 от Мидичка

# 409
  • Бургас
Чак пък дата не помня.  Crazy Беше логично продължение на връзката, която имах тогава - беше ми първа връзка - 8 месеца ходихме преди да се реша. Обстановката беше хубава, музика нямаше, беше някак нагласено и липсваше спонтанност - абсолютно безразлично ми е, като се сещам. От преживяванията в следващата ми връзка спомените са много по-вълнуващи и ярки.

# 410
Еее  Laughing 2001 бях на 9 годинки, даже на 11 септември съм била все още на 8  Laughing .
2010 беше.

Joy То днес нали рано се започва...

Дата не помня, но беше летото.
Всъщност дори не знам кога се запознахме с моя мъж, като цяло дати не помня аз ...
Имам приятелки, които си помнят кога с кого са си лягали, съвсем сериозно, аз не...

# 411
То и аз съм със същия, ама дати не помня, мисля, че беше през януари.

# 412
2010 беше.

Joy То днес нали рано се започва...

Дата не помня, но беше летото.
Всъщност дори не знам кога се запознахме с моя мъж, като цяло дати не помня аз ...
Имам приятелки, които си помнят кога с кого са си лягали, съвсем сериозно, аз не...

И моите спомени се изчерпват до "с този беше през лятото, с другия-през зимата" Laughing

# 413
То и аз съм със същия, ама дати не помня, мисля, че беше през януари.

Я го питай него! Интересно дали мъжете обръщат такова внимание... Laughing

# 414
На 20 без 2-3-4 месеца. Бяхме заедно от около година и половина, желание за секс огромно, но страхът от мама и тати да не разберат беше още по-голям. И стисках. Случи се един летен ден в една горичка. Живеем в малък град и ужасно ме беше страх да не ни види някой. Не беше и планирано. Съответно имахме само неговата блуза под нас, та доста боцкаше и беше твърдо. Имаше малко кръв, но не успя от първия път да проникне.

# 415
Вие майтап ли си правите?Той годишнината от сватбата ни не помни, а това едва ли?Хубаво, че поне Рд ми знае, че се пада на 11 септември

# 416
Вие майтап ли си правите?Той годишнината от сватбата ни не помни, а това едва ли?Хубаво, че поне Рд ми знае, че се пада на 11 септември

Joy
То 11 го помнят най-вече с атентата бе жени, затова

# 417
  • София/Горна Оряховица
Ама моя и това не помни  ooooh! . Въпреки факта, че съвпада с атентат  ooooh! . На всичкото отгоре ни е и годишнина, нищичко не се сеща  Crossing Arms .
Всъщност, малко е странно, че имаме годишнина. Бях решила, че ще е един единствен път, после всеки по пътя си. То пък взе, че стана наопаки  Thinking .

С песните ще се отчитаме ли  Laughing .

# 418
Кои песни - звънят камбаните ли  Joy

# 419
Някои хора не помним дати, благословия или проклятие - не знам, ама много добре се чувствам, като не помня и други неща.

Общи условия

Активация на акаунт