На колко години загубихте девствеността си?

• 61 296
  • 895
  •   1
Отговори
# 420
  • София/Горна Оряховица
Кои песни - звънят камбаните ли  Joy

Нееее! 13 руси самодиви нещо пеят!

Абе в началото на темата го бях обяснявала, ама имат много сериозно отношение към сдобиването на девицата с душа  hahaha .

# 421
Не, бе вилико - Firework нa Katy Perry. Laughing

# 422
Ох, не разбирам аз от музика за секс. Не обичам дори...обичам естествените шумове  Embarassed

# 423
  • Бургас
Ох, не разбирам аз от музика за секс. Не обичам дори...обичам естествените шумове  Embarassed

Ох, и аз. Иначе се заслушвам в песента и забравям главното действие.  Crazy Пак добре, че не съм и пропявала.  Laughing

# 424
Аз поради това с раздвоение на внимчанието - не харесвам и 69  Embarassed
Егати днес каква съм искрена с вас...

# 425
  • София/Горна Оряховица
Тиииихичко се присъединявам   Embarassed .

# 426
Тиииихичко се присъединявам   Embarassed .

И аз, и аз.... обаче пък мъжете сякаш много я харесват тази поза  Thinking

# 427
  • София
Не само мъжете,  Crossing Arms Ама аз и на музика обичам.  Rolling Eyes

# 428
Сега като поприместихме темата в посока пози-спомняте ли си поне позата?Чух, че мисионерската била най-подходяща за целта.

# 429
  • София
Спомням си я. Мисионерската беше, ъф корс.

# 430
  • Сопот, Пловдив
И при мене беше мисионерската.  Grinning

# 431
И при мен Grinning

# 432
Много ясно, че мисионерската, то как искате?

# 433
абе все я прескачам тая тема в заглавията във форума с мисълта, кво пък толкоз да се обсъжда възрастта, ама на накрая и аз тук  Whistling
16 - но от днешния ми акъл го отчитам като прекалено рано и незряло. доста време, приблизително 2 години да речем, се чудех кво е туй нещо и що толкоз се шуми около него  Laughing
нямах истинско желание и ми беше скучно Blush
още дълго време мина докато постигна познаване на нуждите, възможностите, желанията, освобождаване от предразсъдъците... та се чудя дали не е по-добре да се започне по-късно  newsm78
позата - мисионерската  Laughing

# 434
  • София, Младост 2
Хайде да внеса разнообразие - аз бях отгоре за самото проникване Laughing И човекът внимателно ме наблюдаваше дали ми е ок Laughing Когато сглобката стана и всичко беше ок, стигнахме до мисионерската Mr. Green

Музиката - Назарет, някаква компилация, час и нещо беше - и ги уплътнихме до последната секунда Mr. Green (много рядко след това ми се е случвало толкова време да се занимавам само със секс Laughing).

Обаче и аз се разсейвам на 69 Blush Нямам нищо против да си поиграем известно време така - но не мога да свърша на нея, защото ми се раздвоява вниманието. И - не обичам класическия й вариант, предпочитам да сме и двамата настрани Grinning

Общи условия

Активация на акаунт