На колко години загубихте девствеността си?

• 61 243
  • 895
  •   1
Отговори
# 585

Уф..  ooooh! пауза ... пауза... чакай сега дишам... тва като раждането бе  Mr. Green
 Joy
А раждането като оргазма ли е, ако оргазмът е като раждането  Flutter Laughing

# 586
  • София
А нещо за чакрите не  казва ли? За визуализацията и позитивното мислене, аурата и др.?  Joy Леле, тази е голяма фира, ама още по-фира са тези,които й вярват! Завидях й, тя явно си вярва!

# 587

Уф..  ooooh! пауза ... пауза... чакай сега дишам... тва като раждането бе  Mr. Green
 Joy
А раждането като оргазма ли е, ако оргазмът е като раждането  Flutter Laughing
Ми с тез паузи и дишане през устата  Crazy

Между другото някои го сравняват с оргазма (чела съм) ама.. лично за мен нямат нищо общо  Whistling

# 588
Аз пък се чудех това "Кобилкина" артистичен псевдоним ли й е ...

# 589

Уф..  ooooh! пауза ... пауза... чакай сега дишам... тва като раждането бе  Mr. Green
 Joy
А раждането като оргазма ли е, ако оргазмът е като раждането  Flutter Laughing

Не, пикаенето е като половин таковане, следователно вероятно акането е пълно щастие.... Joy

# 590
  • София
viliko - усещането за отпускане и олекване след голяма нужда  научно доказано може да се сравнява с приятната умора след як секс  Joy Joy Joy

# 591
така си се казва, рускиня е

# 592
Ми да, сигурно са болни.  Tired

Честно казано, и аз така мисля, но все се сещам за темата "Защо една жена не желае да ражда" и една от постановките, че непременно нещо и има психически или физически, за да не желае да ражда, и... не знам какво да мисля. Относно асексуалността, иначе относно тесногръдите безумия в "Защо една жена..." знам какво мисля.  Mr. Green

# 593
viliko - усещането за отпускане и олекване след голяма нужда  научно доказано може да се сравнява с приятната умора след як секс  Joy Joy Joy

Ох ...приятна умора казваш  Joy Joy Joy

# 594
  • София
 Joy Но предполагам за действието,което се прави преди това превес взима секса по кеф Joy

# 595
  • Mars Hotel
Моля някой да запомни да номинираме темата за Златен запъртък, защото аз със сигурност ще забравя! А не трябва.

# 596
  • София/Горна Оряховица
За мъжа ясно, че има, ама за нас? Ако е оребрен, да, но иначе аз разлика не съм усещала никога.

Явно всеки е различно чувствителен към латекса. При мен води до бързо изсушаване, дори и с помощта на лубрикант.

Същото. А и аз усещам разликата между латекс и кожа. Но съм говорила с приятелки, за тях пък няма особена разлика.
На мен самата ми е неприятно усещане, случвало ми се е и да съм "протрита" от не толкова бурна нощ.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 18:08 от Bоryana

# 597
  • ул. "Мечтание"
Не намирам особена разлика за себе си между със/без презерватив.

# 598
  • Финландия
Явно всеки е различно чувствителен към латекса. При мен води до бързо изсушаване, дори и с помощта на лубрикант.

Същото. А и аз усещам разликата между латекст и кожа. Но съм говорила с приятелки, за тях пък няма особена разлика.
На мен самата ми е неприятно усещане, случвало ми се е и да съм "протрита" от не толкова бурна нощ.
  Алергична съм към латекс и всякакъв род анкерпласти и подобните им - с презерватив направо скърцам, а иначе си ходя "все влажна", дето се бъзика мъжът ми. НО - с непознат/нов - сме я карали с презерватив - кеф, не кеф - това е. То и как иначе ще разбера, че де що марки(че и хипоалергенните такива) ми я скапват "госпожицата" - с проби, няма как иначе.  Mr. Green Късал ми се е веднъж, уж много реномирана марка пак. Единствените, които що-годе не ме протриваха, бяха ония прословути безплатни бройки, дето ги раздавахме в училище по време на годишните анти-СПИН кампании - едни такива мижави, в сивкава опаковка - да се неначуди човек!  Crazy

# 599
Оо, големи патила имам аз с презервативите.
Веднъж проявих реакция към талка на един и както ни беше станало много гот с тогавашния ми приятел, изведнъж стана направо критично положението. Като ме почна един сърбеж баш в най-хубавия момент...направо бърза помощ мислеше да вика.
Един друг път пък бяхме си взели с моя любим няколко вида: спомням си че бяха сини и жълти- демек виолетки и бананче. Спомням си, че бананчето се спука и минахме на виолетки.
На следващия ден щях да ходя на лекар, че аз точно от някакви бъбречни проблеми се лекувах тогава и някъде по средата на болничния ми период не издържахме и минахме на тази плодова диета. Та ставам аз сутринта, отивам до тоалетната и що да видя. Парче жълта гума, боядисана в синьо.

Общи условия

Активация на акаунт