На колко години загубихте девствеността си?

• 61 210
  • 895
  •   1
Отговори
# 600
Ние веднъж с един ментов скочихме като ужилени  Joy от този ден бягаме от зеленото.

# 601
Аз пък съм чувала ,че вагиналният секс бил отживелица и само ако ще правиш деца...

# 602
  • София/Горна Оряховица
 Joy Joy Joy

От утре почвам да посвещавам ближния в ушен секс.  hahaha

# 603
Пънки,ти сега нова насока ли даваш на темата?

# 604
Ми да,само че аз съм срамежлива,да пишат отворените,пък аз само ще си чета! Blush

# 605
  • София
Абе и аз не ги долюбвам тези презервативи.  Rolling Eyes Но пък в днешно време си е чисто самоубийство да тръгнеш да правиш секс с непознат без. Или дори не с непознат, а не с постоянния партньор. Ако ми се наложи ще го мисля, засега не ми трябва в тази посока.  Joy

# 606
При мен на 16 години в една кола с един батко а после той ме пита кога ми е бил първия път, защото и при мен кръв нямаше.  Та и аз като, други тук бях заклеймена.  Grinning Връщам се да ви чета, че това с кръвта ми стана интересно а аз си мислех, че  Mr. Green  съм някакво чудо лишено от девствена ципа!( как звучи само)

# 607
Аз не намирам особена разлика в това дали го правим със или без презерватив. Приятелят ми намира, ама аз доверие на прекъснатия полов акт нямам, та ще не ще се съобразява с мен. Не го разбирам това-"имам му доверие, значи няма да използваме предпазни средства, иначе излиза, че имам някакви съмнения". То и аз му имам доверие на моя, ама, като определено нямаме готовност за евентуално бебе, как и защо да рискуваме Rolling Eyes

# 608
Леле, като си помисля какви суми давахме за презервативиииии Crazy
Късал ми се е 2 пъти, с различни мъже.
Не сме правили кой знае какви изпълнения  Thinking

# 609
  • Kопенхаген
Темата да не се превърна в такава за разрешаване на сексуалните проблеми? И едни видни сексолози като се заизказваха...

Що бе, Мадам, ти да не искаш да кажеш сега, че предпочиташ Кобилкина да ти философства? Laughing

Аааа мненията и съветите на такова секс- гуро не се пренебрегват.

Joy Joy Joy

От утре почвам да посвещавам ближния в ушен секс.  hahaha

Само внимавайте от много течности да не оглушеете  Laughing

# 610
  • # супернатурална #
Амии, като се има предвид под какво налягане излиза, то си е направо спей за прочистване на ушните канали. Фрий  Laughing
И при мен като при две други дами, използването на презерватив причинява нетипична сухота. Още една причина да харесвам моногамията  Laughing

# 611
  • София, Младост 2
Моля - сега да не забравиш да Й Благодариш  Joy

...Не забравяйте да кажете благодарите на матката и генеталиите си. И моля ви, не се смейте на това. Вие дори нямате представа колко женски болести могат да бъдат излекувани с помощта на благодарността. По такъв начин вие изпращате “правилен” сигнал към ендокринната си система като намалявате нивото на тревожност и стресс във вас. Така реално получавате промяна на физиологично ниво.  Joy ooooh!

Това с Благодаря-то не е нейна измишльотина, а е част от манипулирането на Чи-енергията (не че съм много запозната, но покрай използването на нефритените яйца ми се наложи да почета малко, така че съм го срещала в различни текстове, не на сексолози и без връзка със секса). Предвид че сексът е пряко свързан с Чи, а движението на Чи се отразява на ендокринната система, направо си има логика цялата работа Laughing

По актуалната отчетност:

Презервативите са единственият противозачатъчен метод, който използваме, за ужас на гинеколога ми, който го счита за много неподходящ като за дългогодишна брачна двойка Mr. Green

Аз МРАЗЯ релефните презервативи - с тях не усещам нищо, освен кофти протриване. Ментовите също са гадни и не ме кефи усещането никак.

Има разлика... презервативът не е толкова гладък, нито се хлъзга така приятно, като голата кожа Laughing А и си има нещо възбуждащо в самата мисъл за гол... знаете какво Blush

Но съм свикнала с презервативите и грам не ми пречат - освен това твърдо ги предпочитам пред прекъсването, защото адски мразя да ми го извади точно в последния момент и да ми наруши интензивността на оргазма Crossing Arms Ма ще пробвам да дишам... може и да помогне Joy

# 612
Аз не понасям презервативи.Пробвала съм Спортекс,Дюрекс разни други...започва едно парене,един ужас.особено на Дюрекс оребрените или на точки  Crossing ArmsСякаш нещо ми гори и релефа ме дере.Мъжът ми трудно си слага презерватив  Rolling Eyes от обрязването има белег,заради който много трудно се слага..докато го сложиш се пълни с въздух,а и ми е направило впечатление,че му стигат до едно място,сякаш презерватива е малък.
Много ги мразя.За 3 години и нещо "гаф" не сме имали,сега бебеправим и се надявам на "гаф" Praynig 

А благодаренето.имах колега,който благодареше на тоалетната,след като я ползваше.

# 613
  • # супернатурална #
Перефразирам един лаф: Ако говориш на Минка-това е Чи-манипулиране, ако и тя ти отговори е шизофрения  Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 22:04 от Г. Краули

# 614
докато го сложиш се пълни с въздух,а и ми е направило впечатление,че му стигат до едно място,сякаш презерватива е малък.
И при необразяните го има.
Спортекс са L размер и пак не стигат до край.

Веднъж си взехме Виталис. И на тях пише L, ама те едва стигаха до половината. Явно L за китайци ще да е било. Те с тия малки ... размери.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт