На колко години загубихте девствеността си?

• 61 217
  • 895
  •   1
Отговори
# 555
Хайде сега веднага имал друга. Има хиляди причини да не ти се прави секс.

# 556
Не знам, но май той си е такъв по принцип май,не вярвам да има друга жена.Иначе, Касита е права, пък и стреса в такава ситуация може да е само една от причините.
Нали тук из форума имаше тема за асексуалните мъже, дори такъв се включи в темата, та според него това си било ок и липсата или желание за секс не пречела на човека.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 15:29 от gitadam

# 557

Ако е редовно отказването - има си причина и тя в повечето случаи не е здравословна....

# 558

С години? Не, не е нормално това  Stop

# 559
Вие сериозно не вярвате, че има хора, които са асексуални по природа.

# 560
Ми да, сигурно са болни.  Tired

# 561
# 562
Да и аз си мислих, че причината може да е асексуалност, липса на желание или както искате го наречете.
Мисля, че точно в "Мъжът и жената интимно" като един от симтомпите на импотентността описваха оправданията с лошо здравословно състояние, умора итн. Но незнам доколко вече може да се вярва на това четиво.
Имала съм приятел, който не си падаше по секса особено, но той като цяло си падаше бая депресе и доста си попийваше, та видях, че няма да го бъде дълго време нашият съвместен сексуален живот. Той дори не ми даваше да говоря за секс. Беше го срам.

# 563
Асексуални си има. В природата е нормално да има "ненормални" неща.Това е едно от тях.
Аз например мога да си живея дълго без секс.Обичам да правя секс,задоволява ме...просто нямам нужда и за мен има доста по-интересни неща от оргазма.Предпочитам с половинката да си говорим,да се прегръщаме...сещам се за секс,но обикновено си казвам"ъаъаъа не ми се занимава сега".
Дори самотни занимания не практикувам от много,много време (май тийнейджрските ми години),защото нямам нужда от оргазъм.
Тъпото е,че почти никога няма синхрон с партньора,а и сам осъзнаваш,че за връзката е нужен секс,не само платонична близост.
Като се случи,като свърши,си казвам " Ех какво е хубаво",но наканването ми куца.Асексуална не знам дали съм или просто ме мързи  Laughing
За мъже,които нямат нужда от секс съм чувала.Моя приятелка беше половин година с един 35годишен,тя е на 22. Той и казваше,че сексът му е достатъчен веднъж в месеца,предпочитал сам да си се задоволява.Накрая и писна и се изнесе и му открадна една хавлия и пепелник.Реши,че заслужава компенсация  Joy

# 564
Вие сериозно не вярвате, че има хора, които са асексуални по природа.
Познавам асексуални......Те просто не изпитват нужда от секс.....Нямат партньори(защото са честни хора и не искат да лъжат никого с фалшиви надежди за нещо повече )....Страшни партньори за компания са...Смях,закачки - нищо повече.....

# 565
Така ли Бутински, и моя също не говори на тази тема.Та си мислих какво ли не консервативност в поведението и пр, а тя каква била причината.Иначе въпросната книга и аз съм я чела навремето.
Все пак мъж, който прави секс 1 път на месец не ми се струва 100% асексуален

# 566
  • Kопенхаген
Темата да не се превърна в такава за разрешаване на сексуалните проблеми? И едни видни сексолози като се заизказваха...

Момичето пита на колко години са ви дефлорира ли, а не за лошите последствия след този акт.

# 567
Тази тема вече не се ли изчерпа и анкета направихме, стига толкова.

# 568
Не знам, и аз нещо не вярвам в асексоалността, на проблем ми прилича.
Ние използваме прекъснат полов акт, от 6г. двете бременности са ми при съзнателно непазене. Хапчета не бих пила, намирам го за вредно, а презерватив, имаме си доверие.
За първият път, hahahaмалко закъснях, но си имаше история, приятелят на харесваното от мен момче, заряза моята приятелка, защото не била девствена, и аз го почаках малко Mr. Green

# 569
Темата да не се превърна в такава за разрешаване на сексуалните проблеми? И едни видни сексолози като се заизказваха...

Що бе, Мадам, ти да не искаш да кажеш сега, че предпочиташ Кобилкина да ти философства? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт