На колко години загубихте девствеността си?

• 61 219
  • 895
  •   1
Отговори
# 540
  • Сопот, Пловдив
Не мога да разбера защо употребата на презерватив по време на секс може да е в резултат на съмнения?

Предполагам за всеки е различно. На мен физически ми е по-приятен секса без презерватив, но предпочитам със при еднократен секс или нов партньор, като причината да го ползвам е именно съмнение в другия.

# 541
Жената на братовчед ми беше девствена на сватбата. 32-годишна.
Той също. 30- годишен.
Забременя още на първия месец. Тя де, от него Laughing
Даваха ли ги  по телевизията, то такъв случай  Joy

# 542
  • Kопенхаген
Мъжът на преклонна или ти и какво значи преклонна  Embarassed

Имах предвид себе си. Преклонна за сегашните разбирания 20-21, но след 35 открих в себе си неподозирани способности  Laughing

# 543
Божееее, аз помислих, че си бил апримерно на 40 за първи път или мъжът до теб  Joy

# 544
Представяте ли си само на колко много хора е провален сексуалният живот,или поне са се сдобили с пречещи задръжки,заради погрешното отношение на родителите към секса...

# 545
  • Mars Hotel
Ах, защо никой не ми каза, че темата е достигнала такива висини!
Толкова неща узнах за себе си. Мислех си, че съм била проклет пубер, пък то се оказа, че съм била индиго. Мислех, че съм израснала в добро семейство, а се оказва, че родителите ми са прОвали, 'щото са ме оставили без пълнолетен придружител да хайманосвам.

# 546
 Лелеее... как на 30?! Изпуснали са си ''най-палавите'' години. Mr. Green
Аз като се замисля, нашето поколение е най-...задръстено. Тийновете са по-напред от нас, едно време, пък, са раждали на по 17-18г., баси! Laughing
Joy

Хехе, Мадамbouquet

# 547
Жената на братовчед ми беше девствена на сватбата. 32-годишна.
Той също. 30- годишен.
Забременя още на първия месец. Тя де, от него Laughing
Ами не са, но интересно е как се намериха такива двама образи. Голям късмет извадиха. Така са си спестили излишни обяснения и никой не е изглеждал странен в очите на другия.

# 548
  • Kопенхаген
Божееее, аз помислих, че си бил апримерно на 40 за първи път или мъжът до теб  Joy

Въх сакън...  Shocked Имам някоя друга годинка до тогава, а и не съм способна да зачена непорочно. Той беше по голям от мен с 4 год  Grinning

Мидичка , при нашето поколение това беше тема- табу, но въпреки това успяхме да понаучим това онова  Grinning

# 549
Вие пък сега, изпуснали най-хубавите години, глупости.Нали точно след 30така сексуалността на жената е във възход, а при мъжа е обратното.
Харесвам много пояснението на Бутински, явно братовчед й намерил сродна душа.Пък и щом двамата са били девствени, страхотно, тъкмо ще открият секса заедно.

Макар, че е малко офтопик, но какво мислите за този случай, защото моя мъж е като този, описания, с тази разлика че е на 46 почти, все е уморен, все нещо го боли, все едно за моя са го писали.Е, аз нямам намерение да го напускам, нито той мен, но просто понякога това поведение на 40 годишните мъже ми се струва странно.Поне се успокоих, че не е единствен.

Здравейте! Приятелят ми е на 42 години. Заедно сме от 7. И в началото сексът никога не е бил "на ниво", но все пак го имаше. Приблизително от 2-3 години обаче на практика между нас няма такива отношения. Сигурна съм, че няма друга. Неведнъж сме водили разговори. Отговорът е: "уморен съм", "не ми се прави секс", "боли ме кръстът" и прочие... Вече не зная какво да правя! Не си падам по случайните връзки и много държах на него, но вече нещо с мен не е наред - чувствам се много потисната, грозна, самочувствието ми е на нула... Понякога ми иде да си събера багажа и да се махна, дори съм го правила, но когато той отново ме потърси, аз се връщам при него... Знам - ще кажете сама си си виновна. По принцип трудно допускам хора до себе си, но когато го направя, се привързвам силно и съм всеотдайна... Предложих му да отидем на сексолог, категорично отказа. Въобще не иска и да чуе! Питам се: възможно ли е един 40-годишен мъж да няма нужда от секс? И не е ли патология това? За него не знам, но аз вече не се чувствам жена, въпреки че по принцип винаги съм била харесвана от мъжете, особено преди да пострада самочувствието ми така. В скоро време май аз ще имам нужда от терапевт.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 15:13 от gitadam

# 550
И в нашето семейство беше тема табу,но по-добре,че не са ми говорили нищо,отколкото да ми вменяват чувство на вина,или страх.

# 551
Една от откачените ми еротични мечти е да съм първа на някой пубер. На мен ще ми е смешно, на него - страшно.

Ние ползваме и трите метода - хапчета, презервативи и прекъснат акт. По отделно.  Peace Понякога се случва хапчета + презерватив, в момента предимно прекъснат. Не хващам и т'ва си е.

Като дете майка ми не е говорила с мен. Четях Мъжът и жената интимно. Сега ми е смешно, но тогава нямаше от къде.

И трите начина на предпазване си имат плюсове и минуси. Ако двамата мислят еднакво, няма проблем.

По описаното от гитадам - някаква криза в мисленето е, а секса е само следствие на проблема. Може да се чувства стар, да има проблеми в работата ...

# 552

Харесвам много пояснението на Бутински, явно братовчед й намерил сродна душа.Пък и щом двамата са били девствени, страхотно, тъкмо ще открият секса заедно.

Дано само някой от двойката да не реши в един момент,че не се е "наживял" .......Тогава ще четем драми си мисля аз.....

Макар, че е малко офтопик, но какво мислите за този случай, защото моя мъж е като този, описания, с тази разлика че е на 46 почти, все е уморен, все нещо го боли, все едно за моя са го писали.Е, аз нямам намерение да го напускам, нито той мен, но просто понякога това поведение на 40 годишните мъже ми се струва странно.Поне се успокоих, че не е единствен.

Здравейте! Приятелят ми е на 42 години. Заедно сме от 7. И в началото сексът никога не е бил "на ниво", но все пак го имаше. Приблизително от 2-3 години обаче на практика между нас няма такива отношения. Сигурна съм, че няма друга. Неведнъж сме водили разговори. Отговорът е: "уморен съм", "не ми се прави секс", "боли ме кръстът" и прочие... Вече не зная какво да правя! Не си падам по случайните връзки и много държах на него, но вече нещо с мен не е наред - чувствам се много потисната, грозна, самочувствието ми е на нула... Понякога ми иде да си събера багажа и да се махна, дори съм го правила, но когато той отново ме потърси, аз се връщам при него... Знам - ще кажете сама си си виновна. По принцип трудно допускам хора до себе си, но когато го направя, се привързвам силно и съм всеотдайна... Предложих му да отидем на сексолог, категорично отказа. Въобще не иска и да чуе! Питам се: възможно ли е един 40-годишен мъж да няма нужда от секс? И не е ли патология това? За него не знам, но аз вече не се чувствам жена, въпреки че по принцип винаги съм била харесвана от мъжете, особено преди да пострада самочувствието ми така. В скоро време май аз ще имам нужда от терапевт.

Не е патология.По-скоро се "извинява" с липсата на желание....Най-вероятно си има друга....

# 553
Да и аз си мислих, че причината може да е асексуалност, липса на желание или както искате го наречете.

# 554
Да и аз си мислих, че причината може да е асексуалност, липса на желание или както искате го наречете.

Стрес.

Общи условия

Активация на акаунт