На колко години загубихте девствеността си?

• 61 224
  • 895
  •   1
Отговори
# 525
  • Сопот, Пловдив
Абе не съвсем сигурно първо без, а после с презерватив.Но пак казвам зависи от самоконтрола на мъжа.

Може би аз нещо недоразбрах, но аз нямам предвид презерватива да се сложи накрая, преди да свърши мъжа, а да си е там от самото начало.

# 526
Ясно и аз сега разбрах

# 527
  • out of space
над 30 години    3 (0.5%)

Ега ти ужаса!  #Crazy

# 528
Абе не съвсем сигурно първо без, а после с презерватив.Но пак казвам зависи от самоконтрола на мъжа.

От самоконтрола зависи само накрая, много преди това, по време на самия акт, се отделят единични сперматозоиди, които не могат да се комнтролират.

# 529

От самоконтрола зависи само накрая, много преди това, по време на самия акт, се отделят единични сперматозоиди, които не могат да се комнтролират.

Един от тях се превърна в дъщеря ми.  Mr. Green  Доверието си е доверие, но физиологията при всички случаи бие.

# 530
  • София/Горна Оряховица
Един от тях се превърна в дъщеря ми.  Mr. Green  Доверието си е доверие, но физиологията при всички случаи бие.

Това ми хареса  Mr. Green .

# 531
Защо се учудвате на този процент-над 30 години    3 (0.5%)
Като нищо можеше да се случи и на мен.

# 532
Правила съм секс без презерватив с изваждане накрая – около година и не забременях. При трети-четвърти акт с празнене вътре – забременях. Та не знам, ама явно не ставам за пример в случая със заблудените сперматозоиди.
Жена на 30 да й е за първи път – отчитам като доста вредно, в доста отношения, най-вече на психологично ниво...

# 533
  • София/Горна Оряховица
Аз очаквам да бъда изядена с парцалите, но вече година и половина редовно правим секс с приятеля ми, без презерватив. Категорично отказвам да приемам противозачатъчни. Преди това половин година - със, след това се изследвахме за болести и от тогава без.
Но все пак, дори и да ни изненада някое бебе, това не би било неприятна изненада.
За година и половина редовно практикуване на прекъснат полов акт още не съм имала дори и закъснения.

# 534
И вие пък защо така нападате девствените жени след 30те?Кой знае или не са срещнали подходящия мъж или просто са мъжемразки.

# 535
  • Сопот, Пловдив
Bоryana, аз лично не виждам за какво можеш да бъдеш изядена с парцалите, с човека сте си заедно година и половина, изследвали сте се, да, 100% не можеш да вярваш на никой, но пък и чак толкова съмнения в една връзка, че вечно да го правите с презерватив не са добре според мен.

# 536
  • Kопенхаген
Да, живее прекъснатия полов акт, с презерватив само ако е нова бройка  Grinning

Иначе по темата. Легнах си с мъж за първи път на преклонна възраст  Grinning

# 537
Мъжът на преклонна или ти и какво значи преклонна  Embarassed

# 538
Не мога да разбера защо употребата на презерватив по време на секс може да е в резултат на съмнения?Аз също не пия хапчета, с мъжа ми не практикуваме този начин за предпазване от бременност, който се обсъжда по-горе и затова си караме с презервативи.Пък и правим рядко правим секс, тъй че честно ми е все тази.Щом Бутински дава пример, вярвам, че наистина има такива жени.Аз вече по-рано в темата споменах моята позната и съседка.Тя живее с майка си, е, вярно е, пие кафе с приятели мъже, но това нищо не значи/че спи с тях/.Но тя има прекалено големи очаквания за мъжете, та затова е в това положение.
Естествено, че без презерватив е по-хубаво и за двете страни, това никой не го отрича.Дори мъжа предпочита да е без в повечето случай.Но специално аз искам да се застраховам.На моя близка приятелка второто дете ей така стана, уж се били пазили.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 14:56 от gitadam

# 539
Жената на братовчед ми беше девствена на сватбата. 32-годишна.
Той също. 30- годишен.
Забременя още на първия месец. Тя де, от него Laughing

Общи условия

Активация на акаунт