На колко години загубихте девствеността си?

• 60 631
  • 895
  •   1
Отговори
# 645
  • # супернатурална #
Това с разкъсването винаги ми е звучало като градска легенда, целяща сплашването на благородните девици  Laughing Все пак оттам си минават девет сантиметра в диаметър, в много случаи без разкъсвания.

Ники  Hug Нищо особено, но от сегашната ми гледна точка  Laughing

# 646
Ония с "християнските добродетели" сигурно са опнали петалата вече от вас. Thinking

Напротив, Касита такова възпитателно оръжие им сложи в ръцете, че трябва да я черпят.

Краули, 9, ама след физиологична подготовка, доколкото знам.
Офф, значи, карате ме по нощите да правя кръгчета с палец и показалец, за да видя какъв ми е фи-максимумът за праг на болка (по спомени). Mr. Green

# 647
То с ръце става измерването- два пъти дланите свити в юмрук един върху друг и да остане нещо.

да извикаме свободни мъже да правим изследване по горната теория
Първите 3 места ще ги засипем с подаръци и ще подарим на самотните съфорумки  Mr. Green

Nickkie , ти кръгчета, аз правех кула с юмрук в/у юмрук  Grinning

# 648

То с ръце става измерването- два пъти дланите свити в юмрук един върху друг и да остане нещо.

A колко да остане?

# 649
А, Марина, това и аз го направих, и гордо установих, че винаги е оставало, че и немалък ми се видя остатъкът (така във въздуха проектиран).
Вярно, че съм с тънки кости, но все пак.  Mr. Green

# 650
  • # супернатурална #

Nickkie , ти кръгчета, аз правех кула с юмрук в/у юмрук  Grinning

И аз, и аз Joy Колото остане - все е кяр  Wink

Краули, 9, ама след физиологична подготовка, доколкото знам.

Може, може  Peace Аз тук не мога да се изкажа, щото при мен тия 9 сантиметра не излязоха физиологично, а оперативно  Laughing

# 651
  • Сопот, Пловдив
Тези 9 см с доста зор излизат, дори и със физиологичната подготовка. По мои наблюдения в повечето случаи е с разкъсвания.

# 652
Девици в темата няма, че да се уплашат от историята на Касита, ама нераждалите е се'а се стресирАхме.  Mr. Green

# 653
  • Сопот, Пловдив
Е, айде сега  Grinning , нормално раждане без болка няма, но можете да имате късмет и всичко да се случи сравнително бързо като при мен. А разкъсванията, ако и да се случат, обикновено до 10-15 дни минават.

# 654
Не сте ли чували за секцио?!

# 655
  • Там, където ме обичат
Не сте ли чували за секцио?!
А ти за крастивичаря и краставиците?!

# 656
  • Сопот, Пловдив
На секцио ще се навия само при сигурни медицински показатели за него. Но тази тема е вече съвсем встрани от основната тема тук.

# 657
Е, не, не мога пода повярвам, че опряхте до секциото!  hahaha

Като заговорихте за размери, се сещам за един хм, партньор, който гордо заяви веднъж "Моят е малък, ама техничен". Ми техничен, ама малък, помислих си аз.  Mr. Green

# 658
  • Mars Hotel

Като заговорихте за размери, се сещам за един хм, партньор, който гордо заяви веднъж "Моят е малък, ама техничен". Ми техничен, ама малък, помислих си аз.  Mr. Green
hahaha

# 659
Какво общо има секциото с девствеността питам.Защото аз така съм раждала.Колкото до размера, аз на моя мъж не съм го мерила с линийка, но мисля, че е ок.Ще използвам темата да попитам как точно наричате секса, има ли такива полезни изкопаеми за които това си е точно правене на любов и нищо друго или май зависи много с кого го правиш, нали?
Та това определение мисля, че точно за девиците е подходящо, някак си много по-настройващо е.Едно е да кажеш на такова момиче ще правим любов, друго е ей сега ще те.....
Първият път го правихме с най-обикновен презерватив, който струва стотинки, той не се е късал.Иначе сме купували Дюрекс, Лайфстайлс, Виталис и Спортекс.Двата гафа, които сме имали е именно с Дюрекс и Спортекс./от тънките модели имам предвид/

Така по бегли спомени си спомням, че на кутииките пише размера за който са пригодени презервативите, поне при Дюрекса е така.

Обикновено купуваме ето от тези

Релефните и при нас не са на почит.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 08:36 от gitadam

Общи условия

Активация на акаунт