На колко години загубихте девствеността си?

• 60 678
  • 895
  •   1
Отговори
# 720
  • София/Горна Оряховица
Да, ама силикон по-лесно се поставя   Mr. Green .

# 721
  • Варна
Е, те и п...ки удължават  Whistling
Боже, май наистина сряда е малкият петък Simple Smile

# 722
  • Пловдив
Аз изкарах линийката да добия представа, че се затрудних Shocked
Само с линийка няма да добиеш пълна представа. Лист и пергел ще помогнат повече.  Mr. Green
Взимаш линийка, с една лентичка хартия мериш 17см, завиваш я на кръгче и почваш да цъкаш с език като часовник - тцтцтцтц..........
Представям си как сте на работа и мерите.....
Тц, най-малкия спи, другите са на градина, аз седя сама пред компютъра и цъкам пред огромните перспективи..... Mr. Green

# 723
У нас само 20 сантиметрови води намерих, явно няма да си го представя днес  Laughing

Тц, най-малкия спи, другите са на градина, аз седя сама пред компютъра и цъкам пред огромните перспективи..... Mr. Green

И аз така, поспаланата още не е станала и не ща да тропам, закотвила съм се пред компютъра  Laughing

# 724
  • Варна
Гладна ССФ диаметър сънува Mr. Green

# 725
  • София/Горна Оряховица
Или по-скоро измерва  Whistling .

# 726
  • Mars Hotel
Понеже съм скарана с математиката, сравнете го с нещо, за да добия и аз представа.  Grinning
Бутилка минерална вода 500 мл. Извинете.

Ау!  Shocked

# 727

Да уточним, че това се брои към кошмарите, нали  Joy

# 728
  • Бургас
Е, че 17 санта обиколка си е поносимо с предварителна подготовка и лубрикант, няма да ти влиза в шийката все пак.  Wink Напълно възможни са и не са колкото бутилката - по-малък е диаметърът, както и не е толкова твърд и ръбат все пак. Доста добър диаметър - котьооооо...  Crazy Съчетано с дължината прави внушителен размер. С практика би могла да се нагоди жената към размера и да няма проблеми - но за див спонтанен и бърз секс на задна, примерно, трудно ще да е - като нищо ще се порне мацката. А и като свикне на тези размериии... Дано не и се наложи да сменя партньора.  Laughing
Иначе и от моята китка е по-дебел.  Confused

# 729
  • Варна

Да уточним, че това се брои към кошмарите, нали  Joy
Определено.
 Mr. Green

# 730

Не! Гледа 1-ви епизод на сериала "7 см. разлика" Laughing

# 731
  • Пловдив
Е, че 17 санта обиколка си е поносимо с предварителна подготовка и лубрикант, няма да ти влиза в шийката все пак.  Wink Напълно възможни са и не са колкото бутилката - по-малък е диаметърът, както и не е толкова твърд и ръбат все пак. Доста добър диаметър - котьооооо...  Crazy Съчетано с дължината прави внушителен размер. С практика би могла да се нагоди жената към размера и да няма проблеми - но за див спонтанен и бърз секс на задна, примерно, трудно ще да е - като нищо ще се порне мацката. А и като свикне на тези размериии... Дано не и се наложи да сменя партньора.  Laughing
Иначе и от моята китка е по-дебел.  Confused
Нали си говорим за удоволствия, не за създаване на доплънителни грижи Simple Smile

# 732
  • Сопот, Пловдив
Аз съм попадала и на по-дълъг от 23, но на такава обиколка - не мисля.  Thinking

# 733
Пак от друга тема с размера

Напоследък често се объжда размера на пениса на мъжа. Явно се е превърнало в нещо като фикс идея пениса на мъжа да е с тапирски размери (тапира има най-голямият пенис съразмерен с тялото)  Много ми е интересно да чуя мъжете в форума с какъв размер пенис са за да разбера дали се развивам правилно или не. Моят е около 17см дължина и 14-15 дебелина... нормално ли е? Ще расте ли още? Сега да не си помислите че съм врътнал резбата, просто ми е интересно

Само ми е чудно как така ги мерите,че да излезе с 14-15 см дебелина?!Направо още малко ще почнете и да ги вадите с дебелина по-голяма от дължината!!!Това е смешно!!!

Както виждате има грешка в изчисленията, не може един пенис да е толкова дълъг, колкото и дебел.

# 734
  • София
 Joy Joy е ся как да тръгна на работа................толкова и ще работя Laughing

Общи условия

Активация на акаунт