На колко години загубихте девствеността си?

• 60 691
  • 895
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
gitadam - 17 см обиколка не значи 17см диаметър. Обиколката е пи по де (де е диаметър, 2 радиуса).

# 736
  • Варна
Цитат
Както виждате има грешка в изчисленията, не може един пенис да е толкова дълъг, колкото и дебел.
Защо да не може? Всякакви ги има.

# 737
Аз съм попадала и на по-дълъг от 23, но на такава обиколка - не мисля.  Thinking

Колко по-дълъг? И внимавай, че линийката ми е 30см., и не мога да си го представя без нея Naughty

# 738
  • София/Горна Оряховица
Както виждате има грешка в изчисленията, не може един пенис да е толкова дълъг, колкото и дебел.

Още малко и четвъртити ще станат  Laughing .

Говорете каквото искате, 17см обиколка не мога да си ги представя където и да било в мен Rolling Eyes .

# 739
И аз изкарах линийката и с удивление установих, че с под 20см явно не съм спала, а ако не броим първия път, съм ги считала за средни.
Горко ми оттук нататък.

# 740
  • Сопот, Пловдив
Аз съм попадала и на по-дълъг от 23, но на такава обиколка - не мисля.  Thinking

Колко по-дълъг? И внимавай, че линийката ми е 30см., и не мога да си го представя без нея Naughty

30 не минавам  Laughing . Най-надарения бял мъж, на който съм попадала беше много горд от дължината си, явно всяка жена, с която е бил, го е коментирала, и си го беше измерил - 24 см. Бащата на сина ми ориентировъчно има около 2-3 см повече.

# 741
 Shocked
Rois, ти си герой. 27 ако видя със сигурност ще избягам.

# 742
Явно във форума пишат някои интелигентни и грамотни крави...

# 743
  • Сопот, Пловдив
Е, нали не си представяте, че 27 сантиметра влизат целите? Затова казах, че при надарените мъже има ограничения откъм позите, пози които позволяват дълбоко проникване са непрепоръчителни, поне при мен.

# 744
  • Бургас
Rois, висока ли си? Над 170 см? Високите жени са по-дълбоки, доколкото знам. Някое миньонче може да се затрудни с тази дължина.
Иначе обиколката от 17 см си е ок, но съчетана с голяма дължина вече може и да е проблем. Аз повече от 20 см дължина нямам зад гърба си. И 20 ми бяха множно в началото, но свикнах и не се оплаквах.  Mr. Green Но обиколка като горната не съм виждала, хипотетично обаче си е добре - точно си ги измерих и представих, не е толкова голяма и предполагам си е супер.

# 745
  • Сопот, Пловдив
Rois, висока ли си? Над 170 см?

180 см  Mr. Green . Според някои хора явно равносилно на крава  Joy .

# 746
  • Бургас

Това обяснява всичко.  Flutter

# 747
Вие на мъжете да не ги мерите с линийка и кога?Не вярвам един мъж да се навие жена му да му го мери.Със сигурност щеше да се засегне.

# 748
Точно взех да си представям как довечера му го меря.  Flutter

# 749
  • Mars Hotel
Точно това щях да питам и аз. Как пък си водите статистика в сантиметри за всички!

Общи условия

Активация на акаунт