Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 687
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
Заявих си ваучер за Арлет в Галакси Център. Имаше доволни от там нали? Препоръчвате ли някой определен фризьор, който работи с ваучерите или всички са добри? Да не ми сложат някое неопитно стажантче, че ми се иска да заприличам на човек вече... Crazy

# 256
  • София
Много сме доволни от Happy- Раковска с ваучера за суши. Обслужиха ни много любезно, а сушито беше чудесно. Peace

# 257
  • София
Заявих си ваучер за Арлет в Галакси Център. Имаше доволни от там нали? Препоръчвате ли някой определен фризьор, който работи с ваучерите или всички са добри? Да не ми сложат някое неопитно стажантче, че ми се иска да заприличам на човек вече... Crazy

Аз съм ходила няколко пъти, доволна съм, но последния път спестиха маската за коса Wink
В кой сайт има тяхна оферта?

# 258
  • София
Дъщерята не работи там от много време. Но препоръча, ако все още работи Васи - да запишеш час при нея. От нейното време е и има поглед, че работи добре.

# 259
  • София
Масажорът от тази оферта се продава в Кауфланд срещу 1лв 99ст  - не се лъжете.  Naughty
http://www.deals.bg/Masazhor-za-glava-Antistres-2-broya-ot-www.z … erm=NL-OtherDeals

# 260
Заявих си ваучер за Арлет в Галакси Център.
Аз съм ходила няколко пъти, доволна съм, но последния път спестиха маската за коса Wink
В кой сайт има тяхна оферта?
Ето тук:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=5944
Благодаря за споделеното. С благодарности на Bubble, че пусна линкче, иначе не бих го видяла, отдавна не ги преглеждам подробно, че много се подлъгвам  Mr. Green
Айша, много мерси и на теб за споделеното!
Аз сега видях, че има само
Подстригване;
Масажно измиване;
Сешоар
дали ще са в този ред... newsm78

# 261
  • Troyan
Аз ходя там при Ради, момчето работи по-бавно, но резултата винаги е супер.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 23:25 от ani_1979

# 262
  • София
Аз сега видях, че има само
Подстригване;
Масажно измиване;
Сешоар

дали ще са в този ред... newsm78
Различно е във всеки салон,в Арлет не помня кое беше първо.Обикновено ми е малко странно когато започнат с подстрижката и после мият,но те си знаят най-добре защо Mr. Green
 При Капанов например винаги първо ме мият,независимо кой ме подстригва,така е и на повечето места където съм била.

# 263
  • София
Мият, подстригват, подсушават, това е реда. Никога не съм била на фризьор и реда да е обратен Shocked

# 264
  • София-Младост
Мият, подстригват, подсушават, това е реда. Никога не съм била на фризьор и реда да е обратен Shocked
В любимият ми салон мият, подстригват, мият и сушат. На едно място обаче първо ме измиха, сешоар и накрая подстригване...

# 265
Благодаря ви мнооооооого за споделеното. Аз го платих, утре ще звънна да си запиша час, после ще докладвам  Peace

# 266
  • Перник
Благодаря ви мнооооооого за споделеното. Аз го платих, утре ще звънна да си запиша час, после ще докладвам  Peace

Аз съм ходила в Арлет на балеаж и подстригване,фризъорите са млади момичета и момчета,но много внимателни,и имат усет към нещата,доволна съм,препоръчвам!

# 267
Само на мен ли ми взеха още 30 лв за матиране на балеажа? И изобщо не останах доволна (ходих в салона в центъра). Прави ме едно момче, не му помня името,а кичурите станаха  Shocked от едната страна оранжеви,от другата никакви, а на тила направо платинено руси. И всичко това на 4-5 см над корена, уж за да преливали по-добре. Матирането падна още на първото миене. Моят съвет е-предварително си проучете при кой фризьор записвате час!

# 268
Интересува ме ваучер за народни танци. Ако попаднете...тук съм   bouquet

# 269
  • София
Ходих веднъж в Арлет на Галакси с ваучер.Просто исках да пробвам ново място (ваучерът беше за 15 лв ,а момичето при ,което по принцип ходя ми взима 19 за същото ).Определено няма да повторя.Мисля ,че девойката беше стажант и никак добре не се справи.Подстригването : през пръсти ,а прическата (може би си беше и моя грешка ,че поисках сешоар на букли  Mr. Green ) падна след няма и 2 часа.Тъй като бях доста зле подстригана ,ми се наложи да ходя отново на фризьор.

Общи условия

Активация на акаунт