Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 554
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
Маникюристката в Милано я чувах какви ги говори, не съм била на маникюр, но се и отказах да ходя. Подвикваха се с козметичката, шегуваха си се през параваните и определено не ми направи добро впечатление. А по принцип обичам да си говорим, ама оная беше...Иначе има лека особеност в говора, не знам дали не е акцент или подобно, но не може да се сбърка. Аз се отказах от маникюр там. За професионалните й качества нищо не мога да кажа, може да се справя жената.

# 436
Здравейте, момичета, какво ще кажете за тази оферта за фото-книга - заслужава ли си и дали не е много малка като размер
http://grabo.bg/fotokniga-s-liubimite-ti-letni-snimki-gotovo-za-10-minuti-0898v

И един въпрос към ползвалите ваучера за лунапарка - подходящо ли ви се струва като вариант за празнуване на рожден ден на 7 год. дете - да взема ваучери за гостенчетата за атракционите и после почерпка?

# 437
  • София
Защо пък да не е подходящо  Peace

# 438
Здравейте, момичета, какво ще кажете за тази оферта за фото-книга - заслужава ли си и дали не е много малка като размер
http://grabo.bg/fotokniga-s-liubimite-ti-letni-snimki-gotovo-za-10-minuti-0898v

И един въпрос към ползвалите ваучера за лунапарка - подходящо ли ви се струва като вариант за празнуване на рожден ден на 7 год. дете - да взема ваучери за гостенчетата за атракционите и после почерпка?

И на мен ми допада идеята:)

# 439
Момичета можете ли да ми препоръчате някоя от офертите за суши в момента. Нова съм в колективното пазаруване и на знам кои фирми стават и кои не, а искам да зарадвам любим човек със суши. Благодаря предварително

# 440
Ако някой се двоуми - била съм н аредовна цена от 80 лв. в оркестрината и смея да твърдя, че това са едни от най-неподходящите места: предствавете си редички от поставени в ниското пред сцената столове, които не са амфитеатрално подредени, и от 3-4 ред съвсем не се виждат
краката на танцуващите.

# 441
Здравейте, чудя се дали си взема това
http://bg.kolektiva.net/varna/ptf-fotoepilacija-na-gorna-ustna-b … nbardi-varna.html

Колебая се обаче, понеже пише, че трябват 7 процедури, а не знам дали ще са добри...

# 442
  • софия
Ако някой се двоуми - била съм н аредовна цена от 80 лв. в оркестрината и смея да твърдя, че това са едни от най-неподходящите места: предствавете си редички от поставени в ниското пред сцената столове, които не са амфитеатрално подредени, и от 3-4 ред съвсем не се виждат
краката на танцуващите.
Напълно подкрепям. Аз в зала 1 съм си харесала определени места, от които се вижда супер, на прилична цена и все за там купувам билети. Място в Оркестрината - само с покана, т.е. без да давам пари. Иначе - не.

# 443
Току да си купя ваучер за ей тая сделка и ми светна червена лампичка - 470 човека на 8 реда?!
Звъннах и дружелюбно попитах да не би да да има някаква грешка  - дали ваучерите важат и за други дати. Отговориха ми, че не, но имали уговорка да ползвт и 1-ви и 2-ри балкон. Задържам служителката на телефона и питам - сигурни ли сте, че балконите ще поберат всички? Отговор - да. Изказвам съмнения, но "колегите следяли броя продадени ваучери и нямало да има проблем". От не толкова краткия ми житейски опит знам, че някой обещае ли ми да няма проблем, без да е проверил ситуацията, значи трябва да съм подготвена за не особено приятен изход. Извадих схемата на Народния театър и преброих общо 430 места (8 реда+балконите). Звъннах отново до "Колектива" да си проверят още веднъж сделката. Оттук нататък какво ще предприемат - нямам идея. Предчувствам поредната каша. А исках да взема билетите за подарък на приятелка Sad

# 444
Някой поръчал ли си е този парфюм на Bvlgari Omnia Coral? Много се колебая дали да го поръчам и дали няма да се окаже някаква реплика....

# 445
Някой поръчал ли си е този парфюм на Bvlgari Omnia Coral? Много се колебая дали да го поръчам и дали няма да се окаже някаква реплика....

На тази цена можеш да бъдеш сигурна, че не е оригинален, дано поне е читава реплика, че като гледам доста хора са се подвели  ooooh!

# 446
  • В свой си свят :))))

нещо хич не ми се вярва, парфюма е нов и да е толкова евтин?

# 447
Момичета ,някоя от вас да се е възползвала от тази оферта? Питам ви тъй като не ходя по маникюристки, а ми се иска да си взема някакъв ваучер.  Simple Smile
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=6130&refid=23574&webid=67

# 448
Точно преди една година ходих там,пак с ваучер ,останах доволна.Мисля,че маникюристката е все още същата и фризьорката също.

# 449

нещо хич не ми се вярва, парфюма е нов и да е толкова евтин?
И аз това си мисля,че има някаква врътка,а уж пишат че е оригинален, а не менте.

Общи условия

Активация на акаунт