Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 546
  • 718
  •   1
Отговори
# 45
Някой ходил ли е в Дон Домат, с ваучера за 2 големи пици или 4 малки, дали трябва предварителна резервация?

Аз взимах за Младост - 3 и се обадих за всеки случай. Казаха ми, че няма проблеми, но ако идвам вечер да се подготвя да почакам повече, защото имало повече клиенти. Аз ходих към 17 ч. и станаха бързо.

# 46
  • София
Някой ходил ли е в Дон Домат, с ваучера за 2 големи пици или 4 малки, дали трябва предварителна резервация?

редовно ходя в Дон домат без резервация. Но взимам пиците за в къщи.
Едва ли ще искат резервация, но може да попиташ по тел. предварително.

# 47
  • Sofia
Ние ходим често в Дон Домат с ваучер-никога не съм правила резервация...имало е места винаги. Ходим в този на бул.Дондуков ( май се казваше по друг начин продължението му след кръстовището с бул.В. Левски  newsm78 ).

# 48
  • София
Пуснах в търсачката, но не ми изкара никакви резултати. Някой има ли лични впечатления от детски клуб "Бонго-бонго" в Драгалевци? Rolling Eyes

# 49
Ние ходихме в Дон Домат на 6-ти септември и както винаги сме много доволни-качество, обслужване, всичко.
Сега съм си взела ваучер за http://napolovina.com/offer.php?id=2565 тази оферта, но аз принципно съм доволна от Инканто, така че нямам притеснения, свързани с офертата.  Simple Smile

# 50
Да дам отзиви за тортите на Домашната сладкарница. Малко съм разочарована да си призная след прекрасните отзиви за техните торти тук. Скучни някак ми се виждат -  представляват предимно сиропиран блат и малко крем /наистина обаче са с вкуса на домашни сладкиши от 80-те/, но аз като че ли очаквах нещо повече. Минус е и това, че може и да имат и по-вкусни разновидности, обаче с ваучер само 5 вида могат да се вземат /аз вече опитах 4 от тях/. Тортите им с ядки и целувчената например са недостъпни с ваучер - защо - никой не знае.....така са си решили.

# 51
  • София
Имате ли впечатления от басейн Виктория на бул. Пенчо Славейков? http://grabo.bg/sofia/haide-na-basein-vhod-chadar-shezlong-i-mas … 6540&affid2=7 Интресува ме най-вече дили е подходящо за деца и дали има много хора през седмицата?

# 52
  • София
А някой да е ползвал фирма за почистване на климатик - не авто - и да е доволен?

# 53
  • София
А някой да е ползвал фирма за почистване на климатик - не авто - и да е доволен?

Aз ползвах, но не бих казала, че съм много доволна. Офертата беше тази. Не го изчистиха така добре както ми се искаше. Пак като го пусна ми мирише, а се надявах да изчезне миризмата. Имаше и нещо, което им казахме да почистят и ни заявиха, че не е включено в офертата, но не помня какво беше. С други думи - средна работа. Беше по-чист от преди това, но не и колкото трябва. Wink

# 54
  • There I was on a July morning
Някой правил ли си е кичури в салон Арлет на ул. Узунджовска?

Мога да дам отзиви за подстригване и сешоар в салон Анатоли Велев с ваучер от Грабо. Много съм доволна от услугите, фризьорката беше много старателна и любезна.

# 55
  • в града на вечния купон
Днес ползвах ваучер за автомивка Кимикар до Кат.
Един от служителите се беше почерпил доста или така е по принцип ....
Обесняваше как претупва всички с ваучери и даваше наставления на момчето,което чистеше колата ми да не се занимава много....
Такъв ужас скоро не ми се е случвал....
Ще пиша и на Вип оферта...

# 56
Здравейте!

Да не се чудите, но търся теми, в които да оплюя комплекс Кабеи в с. Усойка ... видях , че са пуснали и ваучери, поне да бяхме с тях, че им оставихме една камара пари на тия ... Все още съм много ядосана - ужасно обслужване, пробутване на стара храна, студен басейн, мизерия и мърсотия ... снимките , които са сложили на сайта си , нямат нищо общо с действителността .. Има още много за разказване ... Не ходете там, само ще съжалявате  ooooh!

# 57
  • София
Запис.  Peace

# 58
  • София
Здравейте ,търся отзиви за тази оферта за конна езда http://greendeals.bg/offers/SOFIYa-Dva-chasa-konna-ezda-sred-pri … Sveti-Ivan-Rilski и за конната база ,която я предлага ( конна база св.Иван Рилски) .

# 59
  • София
Здравейте.
Търся си оферта за комплексно почистване на кола - някой доволен?

Общи условия

Активация на акаунт