Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 654
  • 718
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Някой има ли такава електронна цигара? Аз съм си купувала от старите и нямаше голям ефект, затова ме интересува има ли доволни от тази.
http://dadeno.bg/team.php?id=766
http://rio.bg/front/offers/viewOffer/offerId/289?referer=vsichki … amp;isPublic=true

# 271
  • София
Ходих веднъж в Арлет на Галакси с ваучер.Просто исках да пробвам ново място (ваучерът беше за 15 лв ,а момичето при ,което по принцип ходя ми взима 19 за същото ).Определено няма да повторя.Мисля ,че девойката беше стажант и никак добре не се справи.Подстригването : през пръсти ,а прическата (може би си беше и моя грешка ,че поисках сешоар на букли  Mr. Green ) падна след няма и 2 часа.Тъй като бях доста зле подстригана ,ми се наложи да ходя отново на фризьор.
Това, че буклите са ти паднали, зависи повече от твоята коса. И моята не държи подобни прически и пада за отрицателно време. И не е от фризьорката - същата прическа държи на приятелката ми, която също ходи при нея.

# 272
Днес останах възхитена,че най-накрая са се сетили да пуснат ваучер за Българският трибагреник!От доста време се каня да си купя и все неуспявам по някаква причина,но сега вече си го чакам да пристигне Simple Smile Малко е кофти,че се сещаме само по националните празници да покажем,че сме патриоти и си обичаме родината....  bouquet        newsm37 ukliam1 Misc Ghost

# 273
  • София
Ходих веднъж в Арлет на Галакси с ваучер.Просто исках да пробвам ново място (ваучерът беше за 15 лв ,а момичето при ,което по принцип ходя ми взима 19 за същото ).Определено няма да повторя.Мисля ,че девойката беше стажант и никак добре не се справи.Подстригването : през пръсти ,а прическата (може би си беше и моя грешка ,че поисках сешоар на букли  Mr. Green ) падна след няма и 2 часа.Тъй като бях доста зле подстригана ,ми се наложи да ходя отново на фризьор.
Това, че буклите са ти паднали, зависи повече от твоята коса. И моята не държи подобни прически и пада за отрицателно време. И не е от фризьорката - същата прическа държи на приятелката ми, която също ходи при нея.
Определено беше от фризьорката ,не си правя букли за пръв път ,а всеки път  Peace ,това го остави ,но начина по който ме подстрига ,беше меко казано кофти :никаква оформена прическа и тук таме клъцнато, да вземе някой цъфтящ край  ooooh! .Както и да е - не искам да споря.Някой по-рано питаше за мнение и това моето.Нали сме тук да си споделяме опита?

# 274
И е така, и не е така. Моята коса НЕ държи букли, но направени в Hathor  /на Цар Самуил 47/ ми издържат почти седмица!!! За съжаление ми идва скъпичко без ваучер - сешоар с преса само в корена е 25 лв - и нямам възможност да ходя редовно там.  Sad Ако ви е удобно мястото, няма да съжалявате. http://napolovina.com/offer.php?id=2663
(за преса в корена се доплаща 5 лв)

# 275
  • София-Младост
10/10 за гелиш в салон Фънки, по оферта на Грабо!

# 276
  • София-Младост
Интересува ме ваучер за народни танци. Ако попаднете...тук съм   bouquet
http://piperki.bg/offer/id-934/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0 … D%D1%86%D0%B8.htm
Вчера бях, много приятно беше Simple Smile

# 277
Пак да попитам,понеже никой не ми отговори. Ходих в Арлет с ваучер за кичури балеаж, но ми взеха още 30лв за матиране,което било задължително,а не влизало във ваучера ,т.е. общо 60 ми излязоха. Това практика ли им е?

# 278
  • София
Цитат
Определено беше от фризьорката ,не си правя букли за пръв път ,а всеки път  Peace ,това го остави ,но начина по който ме подстрига ,беше меко казано кофти :никаква оформена прическа и тук таме клъцнато, да вземе някой цъфтящ край  ooooh! .Както и да е - не искам да споря.Някой по-рано питаше за мнение и това моето.Нали сме тук да си споделяме опита?
Не споря, мацко, просто ти казвам каква може да е причината. При мен е тази, жалко че една прическа не може да става еднаква на две глави.

# 279
  • Sofia
Спешен въпрос!
Как да отпечатам изтекъл ваучер от Колектива? Днес съм на процедурата, макар че е след срока (нямаше часове и ме записаха чак за днес), а не мога да си отпечатам ваучера. Дава ми го изтекъл.

# 280
  • София
Аз съм си получавала ваучери на мейла, но не знам от кой сайт беше. Провери го, може пък да го имаш някъде там.

# 281
Здравейте,няма да мога да използвам този вау4ер
http://grabo.bg/sofia/klasicheski-masaj-na-tzialo-tialo-s-plodov … m-ot-mango-0rm23g
ако някой го иска да ми пише на ли4ни.

# 282
  • София-Младост
Спешен въпрос!
Как да отпечатам изтекъл ваучер от Колектива? Днес съм на процедурата, макар че е след срока (нямаше часове и ме записаха чак за днес), а не мога да си отпечатам ваучера. Дава ми го изтекъл.
Пиши на Колектива да ти го пратят н а мейл, или кодовете като смс.

# 283
  • София
10/10 за масаж Бали от Грабо в салон Белиз. Ползвах си ваучера в студиото зад мола на Стамболийски Simple Smile Браво на масажиста, чувствам се прекрасно!

# 284
  • София
10/10 за масаж Бали от Грабо в салон Белиз. Ползвах си ваучера в студиото зад мола на Стамболийски Simple Smile Браво на масажиста, чувствам се прекрасно!

Аз се излъгах веднъж с масаж абхаянга от Лапни в другия салон и от тогава никой не може да ме подмами в Белиз!...  Crossing Arms

ПП. Надали е от Грабо, те пускат само в Лапни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт