Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 619
  • 718
  •   2
Отговори
# 300
Някой ходил ли е в Ресторант Клуб 21 имат интересна оферта?

# 301
Момичета, в събота съм там :

http://www.deals.bg/Podstrigvane-s-goreshta-nozhitsa-za-19lv-v-s … ;utm_campaign=173

после ще дам отзиви, стискайте палци  Praynig
питай ги предварително дали косата трябва да е изправена.
Ако трябва и не знаеш ще го направят те срещу допълнително заплащане.

# 302
  • София
Момичета, връщам  се на запитването за народните танци в района на Младост. Има група в 39-о училище в понеделник и сряда. Но е без ваучери. (простете за оф топика)

Народни танци има и в 144-то училище в Младост 3, но не зная подробности.

# 303
Здравейте,

Следя ви от доста време но не съм писала. От време на време си взимам по някой ваучер и винаги гледам да се консултирам с вас. Най недоволна съм била от турски ресторант Паша, но това беше преди време. От тогава не си взимам ваучер за хранене.
На скоро бях на масаж в салон за красота Ани, там ползвам и Power plate. Много съм доволна от отношението и местоположението на салона, както и от цената разбира се.
От сега натък ще пиша всеки път когато ползвам нещо.

P.S.Вече съм редовен клиент на Bona dea дори и без ваучер. 

# 304
Наскоро четох за някоя фирма за почистване не се е справила добре,но не мога да се сетя дали ставаше дума за тази фирма или някоя друга.Сега ни се налага да чистим доста една квартира и мислим да наемем направо фирма да се справят с тази задача Simple Smile  newsm28 newsm79

# 305
Мария Йорданова тази реклама на грабо е леко нагла все пак не сме толкова глупави  Sunglasses.

# 306
Мария Йорданова тази реклама на грабо е леко нагла все пак не сме толкова глупави  Sunglasses.

Що бе, момичето все от този сайт си купува ваучери, може за други сайтове да не знае  Laughing

# 307
Ако някой търси добър фризьор в центъра - от тук http://napolovina.com/offer.php?id=2663 съм много доволна, станах редовен клиент, а сега отново си взех ваучер. Препоръчвам. Имаше и други доволни от форума - аз така се престраших първия път.

# 308
  • София
Наскоро четох за някоя фирма за почистване не се е справила добре,но не мога да се сетя дали ставаше дума за тази фирма или някоя друга.Сега ни се налага да чистим доста една квартира и мислим да наемем направо фирма да се справят с тази задача
  За тези само хубави неща се пишат.

# 309
  • София
Здравейте, предварително се извинявам, ако вече е коментирано, но някой да каже нещо за това:

http://gepi.bg/offers/PREMAHVANE-NA-PIGMENTATzIYa-NA-TzYaLO-LITz … -TEHNOLOGIYa.html

Пише, че е добре да се направят около 10 процедури, т.е. ще трябва да си взема повечко ваучери, но пък ако не са добри...  newsm78

# 310
# 311
  • В свой си свят :))))
Момичета, в събота съм там :

http://www.deals.bg/Podstrigvane-s-goreshta-nozhitsa-za-19lv-v-s … ;utm_campaign=173

после ще дам отзиви, стискайте палци  Praynig
питай ги предварително дали косата трябва да е изправена.
Ако трябва и не знаеш ще го направят те срещу допълнително заплащане.

Питах ги, казаха ми, че не е нужно.

# 312
  • София

Що бе, момичето все от този сайт си купува ваучери, може за други сайтове да не знае  Laughing

Айде, сега! - и аз от месеци почти само от Грабо купувам...  Crossing Arms И защо не - там оферти бол, като агрегатор са. Wink

ПП. Това - в моя защита.  Mr. Green Потребителката не я знам от к'ви подбуди сте я усетили, че ги 'фали...  Rolling Eyes

# 313
И аз съм купувала доста от там,не не е нормално всичките и постове да са с оферти от грабо и не подбира даже за кой град става въпрос.
Интересно как успява да си използва ваучерите купени за Пловдив,Бургас и София едновременно сигурно голямо пътуване пада...
Е какви да са подбудите освен да работи към сайта.

# 314
  • София
...Интересно как успява да си използва ваучерите купени за Пловдив,Бургас и София едновременно сигурно голямо пътуване пада...
Е какви да са подбудите освен да работи към сайта.

Хаххх, това не съм го отразила!  Peace Но пък такава тъпа реклама да си правят от този видимо свестен сайт...  Thinking

Как да е, лош опит, признавам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт