Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 623
  • 718
  •   1
Отговори
# 450
Ето и предложения за почистване на килими, гарнитури или коли Simple Smile

# 451
  • София
Маникюристката в Милано я чувах какви ги говори, не съм била на маникюр, но се и отказах да ходя. Подвикваха се с козметичката, шегуваха си се през параваните и определено не ми направи добро впечатление. А по принцип обичам да си говорим, ама оная беше...Иначе има лека особеност в говора, не знам дали не е акцент или подобно, но не може да се сбърка. Аз се отказах от маникюр там. За професионалните й качества нищо не мога да кажа, може да се справя жената.

А за козметичката какво ви е мнението?
То вече е свирено, де. Имам си ваучер и час си записах дори, но все пак да питам та да съм подготвена Rolling Eyes

# 452
  • В свой си свят :))))
Мацки а аз пък в Неделя съм там:

http://www.deals.bg/Borovinkova-shokoladova-ili-hialuronova-tera … ;utm_campaign=173

прозвуча ми добре, пък ще видим Simple Smile

# 453
  • в града на вечния купон
Да похваля лапни.бг-върнаха ми парите за неуспешния ваучер  за хотел Бор ПАНИЧИЩЕ

# 454
  • В свой си свят :))))
Да похваля лапни.бг-върнаха ми парите за неуспешния ваучер  за хотел Бор ПАНИЧИЩЕ

Браво! Браво!

# 455
Тазиоферта е тотален боклук: http://ofertomat.bg/offers/view/1129.html Има същите и вдруги сайтове. Ще се опитам да ги върна, не заради толкова заради това да си върна парите, а заради това, че прецакват хората в този сайт и то не за първи път им се връзвам.  Sick Sick
Май ще се откажа да се занимавам. Да съм чела общите условия, остава ми само да  smile3511

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 23:08 от VAVA

# 456
  • София
Някой поръчал ли си е този парфюм на Bvlgari Omnia Coral? Много се колебая дали да го поръчам и дали няма да се окаже някаква реплика....

нещо хич не ми се вярва, парфюма е нов и да е толкова евтин?
И аз това си мисля,че има някаква врътка,а уж пишат че е оригинален, а не менте.

И аз я обикалям тая оферта цял ден... Принципно има разни паралелни начини на внос, но и аз се ослушвам за коментари... Оригиналът се познава единствено по качеството на шишенцето и помпата, всичко друго може да е копирано до съвършенство, вкл. самия аромат (разбира се, не всяко менте е такова!)

# 457
Някой поръчал ли си е този парфюм на Bvlgari Omnia Coral? Много се колебая дали да го поръчам и дали няма да се окаже някаква реплика....

нещо хич не ми се вярва, парфюма е нов и да е толкова евтин?
И аз това си мисля,че има някаква врътка,а уж пишат че е оригинален, а не менте.

днес го мирисах в магазин цената му е 130 лв. и аз купувам оригинални парфюми на по-ниска цена, но чак пък толкова, а вижте и колко са продадени. Да не са отворили фабрика ?
И аз я обикалям тая оферта цял ден... Принципно има разни паралелни начини на внос, но и аз се ослушвам за коментари... Оригиналът се познава единствено по качеството на шишенцето и помпата, всичко друго може да е копирано до съвършенство, вкл. самия аромат (разбира се, не всяко менте е такова!)

# 458
  • София
Цената за реплика ли е или за оригинален парфюм?

И двата аромата са оригинални Bvlgari EDT.

Това има като отговор на зададен въпрос в Грабо. На мен ли ми се струва или мъжките аромати са само парфюми, а не EDT?  newsm78

# 459
Отзиви за спа хотел Екстрийм Пампорово? Офертата отдавна се върти надявам се някой да се е възползвал и да сподели  Wink
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1159&aff_c_id=468

# 460
Обратно- мъжките са само ЕДТ, или ако са останали стари варианти ЕДП. Новите са ЕДТ, за мъжките специално. Аз преди време питах за други парфюми по оферта, но общото мнение тук е, че са ментаци. Не бих рискувала!
Козметичката в Милано, всеки път беше различна. Първата беше Цвети, от нея бях най- доволна, но преди дни, като ходих не я видях там. Втория път бях при втора девойка и тя беше ОК, обаче тази, дето беше на последното ми посещение нещо не ме изкефи. Някак през пръсти, докато се усетя ме беше почистила...1/3 или по- малко. Иначе е внимателна, мила, обаче като я сравнявам с предишните- тц. Не бих дала негативен отзив, но очаквах повече. Занапред ако взимам от Милано ще питам по телефона предварително кой работи и така...ако не ще търся друг салон  Peace

# 461
  • Sofia
Момичета, да сте срещали ваучери за снимки?
Или пък да знаете къде излизат по-тънко, че ще вадя сериозни количества...

# 462
  • София
noshtna_ptica ,провери в самите фотота  Peace .На повечето места дават някаква отстъпка на брой снимки.Когато си вадих от сватбата ,най-изгодно ми излезе във фотото ,което се намира с/у Софийски градски съд (мисля ,че ми дадоха отстъпка около 40 % от цената ,но пък аз вадих към 400 снимки  newsm78 ) .

# 463
  • София
Тазиоферта е тотален боклук: http://ofertomat.bg/offers/view/1129.html Има същите и вдруги сайтове. Ще се опитам да ги върна, не заради толкова заради това да си върна парите, а заради това, че прецакват хората в този сайт и то не за първи път им се връзвам.  Sick Sick
Май ще се откажа да се занимавам. Да съм чела общите условия, остава ми само да  smile3511
Не разбрах, защо е боклук? И аз им бях хвърлила око и се чудех дали да поръчам.

# 464
  • София-Младост
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=6547&mid=albena.rai@gmail.com

Някой да е купувал от тези бижута?
За органайзера вече някой беше писал, че не си заслужава изобщо.
Иначе от офертомат като сайт нямам никакви забележки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт