Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 610
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Отдавна не са обсъждани гинеколози в темата. Някой знае ли добър изпитан такъв, който да има актуална оферта? Препоръчайте ми, моля  Praynig.

# 526
  • София
И аз искам да помоля, търся някой изпитан салон за кола маска.  Hug

# 527
# 528
# 529
  • София
Да похваля солната пещера - много ново, много интересно място, което ако не си внушавам, ми облекчи алергични симптоми Wink 10/10 (ще ходя още, до препоръчителните 5-6 пъти!)

Ето ви оферта за мамолог с бонус гинеколог:

Отдавна не са обсъждани гинеколози в темата. Някой знае ли добър изпитан такъв, който да има актуална оферта? Препоръчайте ми, моля  Praynig.

http://grabo.bg/sofia/pregled-pri-mamolog-za-neia-ili-urolog-za-nego-069kqsn

Бонуси към офертата
Всеки клиент, закупил ваучер, ползва 30% отстъпка за преглед при АГ специалист и цитонамазка.

# 530
# 531
  • София
Тия от Lapni.bg няма ли да оправят малоумния дизайн на сайта, човек и да иска не може да ги разгледа! Пуууу, добре че са агрегаторите!

# 532
  • София

Това не го разбрахме...

# 533
  • София

Навсякъде ми искат по 5лв за сваляне, оообаче на мен не ми се дават и му намерих цаката Simple Smile който иска инфо как става да свирка  Wink

Една приятелка си го сваля с чист ацетон,но все си мисля че това е пагубно за ноктите.

# 534
  • София
ivonska, имаш ли впечатления от медицинския център?

Молбата ми е за препоръка на изпитан лекар, иначе и аз бих могла да намеря оферта с търсачката.

# 535
  • София

Молбата ми е за препоръка на изпитан лекар, иначе и аз бих могла да намеря оферта с търсачката.

Нямам лични впечатления и се извинявам, че се опитах да съдействам.  Peace

Ползвай все пак търсачката, ще разбереш достатъчно.  Wink

# 536

Нямам лични впечатления и се извинявам, че се опитах да съдействам.  Peace

Ползвай все пак търсачката, ще разбереш достатъчно.  Wink

Специално от д-р Янакиева съм с добри впечатления, също така имаше един млад лекар, който работеше с нея. Тя е АГ във коментирания център, но не зная кой е мамолога.
Ивонска, благодаря за офертата. Peace

# 537
  • софия

Нямам лични впечатления и се извинявам, че се опитах да съдействам.  Peace

Ползвай все пак търсачката, ще разбереш достатъчно.  Wink

Специално от д-р Янакиева съм с добри впечатления, също така имаше един млад лекар, който работеше с нея. Тя е АГ във коментирания център, но не зная кой е мамолога.
Ивонска, благодаря за офертата. Peace
Ако е д-р Янакиева, която работеше в "Тина Киркова" (мисля, че е тя), мога само да я препоръчам с 2 ръце. Работи заедно с д-р Вакролов. Правиха ми лапароскопска операция през 2004 г. Специалисти са по проблемно забременяване.

# 538
  • София
Елементарно ровене с търсачката показва, че там се прави ин-витро и логиката е тази дейност да изисква кадърни лекари и по-важното: качествена техника.  Peace Защото аз ходих на преглед при добър лекар, който тихо ми се извини и ме помоли да отида в поликлиника еди-коя-си, защото има съмнения за нещо, но ехографът не е достатъчно добър и не смее да прави заключения (това при ехографски преглед, де)

# 539
  • софия
ivonska, това е истински лекар. За другото - логиката ти е правилна, но за съжаление при нас тя често се разминава драстично с реалността. Да не говорим, че има и лекари[/s], които са такива само на диплома.

Общи условия

Активация на акаунт