Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 615
  • 718
  •   1
Отговори
# 510
10/10 за гелиш в салон Фънки, по оферта на Грабо!
Ала-Бала, какъв маникюр си направи - френски или цвят? Записах си час за събота, но се чудя дали ще се справят добре, ако избера френски (прави бели линии и прозрачен млечно розов цвят). В друг салон имах лош опит с гелиш в цикламено розово, който се сви при изпичането (така се оправда маникюристката) и стана като изтъркан на връхчетата. Във "Фънки" имаше ли подобен проблем?

# 511
Моля за изпитана оферта за фотоепилация на крака/ръце?

# 512
  • София-Младост
10/10 за гелиш в салон Фънки, по оферта на Грабо!
Ала-Бала, какъв маникюр си направи - френски или цвят? Записах си час за събота, но се чудя дали ще се справят добре, ако избера френски (прави бели линии и прозрачен млечно розов цвят). В друг салон имах лош опит с гелиш в цикламено розово, който се сви при изпичането (така се оправда маникюристката) и стана като изтъркан на връхчетата. Във "Фънки" имаше ли подобен проблем?
Цветен едноцветен...нищо не се сви, сложих го на 16.09. свалих на 28.09., ако не ми растяха ноктите поне още седмица можех да изкарам Simple Smile Аз и обикновен маникюр съм правила там и педикюр и нямам никакви забележки. Единственото, което не ми харесва е, че на редовна цена свалянето не е вкл. в цената.

# 513
  • София
Закупих си ваучер от Lapni.bg за тази оферта на бирария Витоша
Искахме да отидем в неделя на обяд. Пише, че се изисква предварителна резервация. Звънях им към 11 часа, телефона за връзка беше изключен. Решихме да отидем без резервация, защото бирарията е голяма, на два етажа е. И какво да видим - не работи. При условие, че пише работно време всеки ден от 9,00 до 2,00 часа. Днес звъня пак на телефона - никой не го вдига!

# 514
  • София
Закупих си ваучер от Lapni.bg за тази оферта на бирария Витоша
Искахме да отидем в неделя на обяд. Пише, че се изисква предварителна резервация. Звънях им към 11 часа, телефона за връзка беше изключен. Решихме да отидем без резервация, защото бирарията е голяма, на два етажа е. И какво да видим - не работи. При условие, че пише работно време всеки ден от 9,00 до 2,00 часа. Днес звъня пак на телефона - никой не го вдига!

И аз така бях изтръпнала за бирария Варщайнер. Оказа се, че в неделя не работят, макар и да пише, че са без почивен ден. Дано нямате проблеми и през седмицата да работи. Ако не работят, успокоителното е, че Лапни са коректен сайт и едва ли ще те разиграват.

# 515
  • София
Така е и при ресторант "Балито". Явно неделята по неясни причини за много заведения е неработен ден, противно на логиката, че тогава повече хора решават да излязат да хапнат навън.

# 516
  • София

Цветен едноцветен...нищо не се сви, сложих го на 16.09. свалих на 28.09., ако не ми растяха ноктите поне още седмица можех да изкарам Simple Smile Аз и обикновен маникюр съм правила там и педикюр и нямам никакви забележки. Единственото, което не ми харесва е, че на редовна цена свалянето не е вкл. в цената.

И аз другата седмица съм на Гелиш там ще си правя френски,радвам се да прочета позитиви  Peace
 А каква е цената на свалянето?

Аз да похваля хотел Персенк в Девин,ходихме с ваучер, въпреки височките си цени без ваучер ни зарибиха и за следващ път.
 Единствено като местоположение си го представях че е по в планината,но това да му е проблема.
http://grabo.bg/petzvezden-luks-v-devin-s-2-4-ili-6-noshtuvki-sas-zakuski-0ubw97

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 22:17 от *Bubble*

# 517
Момичета, да похваля фризьорски салон Прoгресив. Подстрига ме момиче на име Ники, много мила и внимателна. Подстрига ме точно както исках. Направо супер, отново бих отишла  Sunglasses

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 11:48 от mushmurochence

# 518
# 519
Момичета ползва ли някоя от Вас ето тази масичка за лаптоп?

http://www.dalavera.bg/35-90-lv-za-masa-za-lyubimiya-vi-laptop-s … nogo-ekstri-d2965

Много й се чудя, вижда ми се прилична, ама знам ли. Най-евтината, която срещнах в нета е на цена 30лв и е пластмасова. Моля, ако някой има отзиви да пише, стабилна ли е, от какъв материал е направена, може и на лични.
Благодаря Ви предварително!

# 520
  • София
Какво мислите за този четец за книги http://ofertomat.bg/offers/view/1160.html

# 521
  • София
Тaня, july, така е, ваучера не е скъп дори и да не си върна парите няма да е кой знае каква загуба. Но ме издрани некоректната информация и най-вече не отговарянето на телефона. Надали ще отида пак там, въпреки че много ми харесва бирарията.

# 522
  • София-Младост

И аз другата седмица съм на Гелиш там ще си правя френски,радвам се да прочета позитиви  Peace
Принципно ваучера ти включва и сваляне, а иначе 5-7 лв ми се върти, ама не съм сигурна.
Направо ме  е яд, че не купих два Sad

# 523
  • В свой си свят :))))

Принципно ваучера ти включва и сваляне, а иначе 5-7 лв ми се върти, ама не съм сигурна.

Навсякъде ми искат по 5лв за сваляне, оообаче на мен не ми се дават и му намерих цаката Simple Smile който иска инфо как става да свирка  Wink

# 524
  • София-Младост

Навсякъде ми искат по 5лв за сваляне, оообаче на мен не ми се дават и му намерих цаката Simple Smile който иска инфо как става да свирка  Wink
Дай инфо Simple Smile Там където ходя на мед. педикюр не искат пари за сваляне...взимат само ако не те са сложили лака.

Общи условия

Активация на акаунт