Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 625
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
Момичета моля за съдействие, някой има ли впечетления от този хотел? Ходи ни се някъде с басейн и минерална вода, но от толкова оферти се обърках съвсем. Приемам и други предложения  Rolling Eyes

# 496
Кой е хотела?

# 497
# 498
  • Cофия
аз ранно съботно си мисля за чистене Mr. Green
от такова пране дали има смисъл?
http://bg-groupon.com/team.php?id=147

Че след последните набези на куч върху дивана.... ooooh!

моят диван блесна, въпреки, че малката ми реши да си занесе купичката с боба на него и половината да го разлее, че сме за пране пак....добре, че в събота ще идват да чистят и ще ги помоля да го минат пак  Laughing

Това ми звучи много добре, значи ще се възползвам  Peace

# 499
Аз съм доволна, изпраха дивана добре. Той не беше и много мръсен, така че да не казвам голяма дума, но бих ги препоръчала. Баща и син са, главно синът бачка. Обучат калцуни и постилат вестници, което прави добро впечатление.

Странното /неприятното/ и при тази и при предишни фирми за почистване е, че си слагат машината или части от нея върху детското килимче /върху него има много игри и играчи и не ми е удобно да го вдигна изцяло/. Всеки път го измествам към противоположния край на стаята от това, което се чисти, и всеки път все нещо намират да си оставят върху него  Close Не знам каква е ползата от калцуните, ако си изтъркаляш мръсната машина по килима Grinning Grinning

# 500
Виж в темата на път има си отделна тема за хотелите в Санданси и този го бяха коментирали

# 501
Някой ползва ли вече ваучера за Лунапарка пред Дъ мол? Сега видях, че в условията пише:
-Посещенията могат да се ползват в различни дни.
-...Използва се еднократно.
Не можах да схвана, можем ли да разделим въртележките в 2 посещения...12 райда ще са много за веднъж. Грабо не вдигат, неделя следобяд е все пак.

# 502
  • София-Младост
Някой ползва ли вече ваучера за Лунапарка пред Дъ мол? Сега видях, че в условията пише:
-Посещенията могат да се ползват в различни дни.
-...Използва се еднократно.
Не можах да схвана, можем ли да разделим въртележките в 2 посещения...12 райда ще са много за веднъж. Грабо не вдигат, неделя следобяд е все пак.
Можеш и в шест посещения да ги разделиш. Това, което си прочелаза еднократното е от глобалните им условия, срещу ваучера ти дават карта на касата и може дасе ползва неколкократно и от различни хора. Вчера бях с малкия...за децата е забавление, много кратки ми си видяха отделните "райд"-ове...
Условия на промоционалния ваучер

Валидност на ваучера: от 19 Септември 2012 до 30 Октомври 2012г.
    Не е необходима резервация. Телефон за връзка: 0888 348 036.
    Картата може да се ползва от неограничен брой клиенти.
    Посещенията могат да се ползват и в различни дни.
    Атракционите са 5 вида - блъскащи колички, скоростно влакче, самба балони, самолети, каубойски ботуши и са интересни за всички възрастови групи. Вечерното шоу е от 18:00 до 21:00 часа.

# 503
  • В свой си свят :))))
Мацки а аз пък в Неделя съм там:

http://www.deals.bg/Borovinkova-shokoladova-ili-hialuronova-tera … ;utm_campaign=173

прозвуча ми добре, пък ще видим Simple Smile

оценка хъмммм 6 от 10 може би.

# 504
Мацки,моля ако може да ми се препоръча оферта за почистване на лице,че не съм ходила от много време,а кожата ми изглежда ужасно  Hug Hug

# 505
Мацки,моля ако може да ми се препоръча оферта за почистване на лице,че не съм ходила от много време,а кожата ми изглежда ужасно  Hug Hug

http://napolovina.com/offer.php?id=2773 Wink

# 506
И ние вчера ходихме на атракционите пред мола. Потвърждавам,че много са кратички райдовете, особено на скоростното влакче. Използвахме 4, а за останалите имаме време до края на октомври.

# 507
Мдааа, отидохме и ние- видяхме...Благодаря мацки!

# 508
  • в града на вечния купон
в кой район търсиш?incanto dream или  water flowers студентски град

Има ваучери в наполовина,намалено и в какво,но не съм сигурна за последните два сайта дали са още валидни.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт