Отговори
# 210
Bi_bi аз не на своя , педиатърката така заръча... Ама не ни е видяла, само телефонен преглед ...

# 211
Днес в Кауфланд докато стоях пред щанда с ядките и си избирах, се усетих, че бутам пазарската количка напред-назад и погледнах, пък то няма бебе вътре, ку-ку, а? hahaha
hahaha hahaha Hug
Елвирка, твоят мъж като е в Германия, не може ли да купи 1 кашонче Лефакс за всички? Wink
hahaha hahaha голяма сме мафия августовските мами  Mr. Green

Кашпи, много хубава снимка наистина  Hug
Мери, според мен с кола е ок, ама нека някой с опит каже  Hug
И мойта мама си тръгна вчера, ще видим кога ще успея да се добера до кухнята да готвя  hahaha вечер моя мъж ще се прави на Жак Пепен и така  Mr. Green Mr. Green

# 212
Биби, капките Колийф представляват ензим и необходимо да се прибавят към мляко, където да престоят известно време, за да се активира този ензим при досега му със субстрата Peace
Белверде, направо ти завидях за килограмите Simple Smile аз имам 4 да свалям от раждането, но дънките ми  влизат до колената Confused
За подарък и аз се чудя още. Предния път подарих подобна кошница с цветя, вино и един парфюм. Свекърва ми има магазини за цветя и я беше стегнала подобаващо:) Сега обаче ми се иска нещо по-различно...
Пазарската количка и аз редовно я разхождам напред-назад, но какво да се прави  Joy 
Ние се наядохме, утре ще дописвам Simple Smile

# 213
Во, благодаря много и за двата отговора и съжалявам че съм пропуснала първия. Засега биологичната поза не ни се отдава много, заспива на нея и съвсем не суче, полегнали на леглото е почти същото, и се налага да я будя, а много много не успявам. Не успявам и да я оригна, в следствие на което хълцаме често и пръцкаме, а и тя заспива докато я кърмя а като я сложа на рамото и се събужда и после пак трябва да се кърмим и влизаме в омагьосан кръг.

# 214
Белверде - много майки вдигат 1 номер на обувките след раждане. Да не каже, че повече от половината ми приятелки, включително и аз сме с 1 номер по-голям крак....мисля, че свода се смъква от тежестта по време на бременността и после не се връща обратно...може и при теб да е така:) А направо ме изумяваш колко си внимателна....аз на моята докторка съм и подарила само букет....и не мисля да й подарявам друго, но кошница с лакомства е супер....може даже да не са сладки, а солени. в Дар от боговете правят страхотни кошници с разни скъпи и луксозни месца, вина и т.н.Simple Smile

Vg1 - само веднъж ми е изпускал...и то като имаш предвид, че аз през нощта не сменя....т.е. сменям в 9 вечерта и после чак в 8-9 сутринта....може би не го слагаш добре newsm78 newsm78 newsm78. Ошравяш ли от страни на крачетата "къдричките" на памперса.... newsm78 newsm78

borebore
- всичко мажа аз с Павлодерм....и като се одраска даже...като намажа сутринта- до вечерта е минало.....в Свети Лазар също мажат с него и го наричат "вълшебното кремче" Peace

Margi_K - добре дошла Hug Hug Hug

До тук съм...после ще дописвам

# 215
  • Обетованата земя
Привет и от мен!  Hug
Все ще пиша, Иво много го беше запекъл еспумизана, мисля че са доста силни.
Аничка, много сладки снимки!
Кашпичка, Ивайла е голяма сладуранка!  Много харесвам това име!  Heart Eyes
Белверде, и ние на моя лекар аранжирахме кошница с най-различни неща,  плюс картичка, но без някакъв по-специален подарък  мисля че остана много очарован.(идеята беше на мъжът ми, чак ме учуди    Wink
Нашата принцеса вчера ми се усмихна докато й говорех, усмихва се и на сън, но й се свидят усмичките засега, много е сериозна като баща си 
На  1 месец беше 4.115, т.е. е качила 1.100-1.200, днес сме на консултация и ще видим и със см как сме, щепитаме и какво да правим с пъпчето, че много ме притеснява .
Марги, добре дошла!  Simple Smile
Биби, и аз много пъти се усещам как бутам празната количка!  Laughing
Роси, и вие сте имали премеждия, да се оправяте бързо!
Честито на всички нови мами от последните дни на август и първите на септември (ако има такива).   bouquet
Месечинка, дано не влизате в болница и всичко да мине бързо!
 И да попитам, вашите бебоци какво правят във времето, когато не спят и не ядат? Матеа много рядко будува кротко засега, освен ако не се правя на маймуна разбира се, много обича да й приказвам и да ме разглежда, да я разнасям и да гледа из стаите и т.н., но така да я оставя сама и да си гледка почти не може да се случи, освен ако не е на повивалника или на разходка в количката и то и там започва да плачка. Голяма ревла  hahaha ( не винаги ми е смешно  Rolling Eyes) Не плаче и когато я люлее баща й на шезлонга, направо му се откача ръката понякога, а тя си стои блажено. Simple Smile
 Вчера й правихме професионална фотосесия в парка  и като се събуди се изложи с рев, едва я снимахме.  Crazy
Памперси ползвахме до скоро единичката на Либеро, не ми пропускат, после 2ката на Хъджис (английските) и сега сме на Памперс единичка, от всички съм доволна. Даже вчера на фотосесията се наакахме и се оказа, че сме свършили пампитата и взехме на заем от едно причтелче 3ка на Памперс, ами и тя не ни пропусна.  hahaha
 За църквата и погачата не успях да питам уикенда ще питам сега през седмицата дали може в събота.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 10:24 от didi24

# 216
  • София
Здравейте момичета  Mr. Green
Памперси аз пробвах и 3те вида на Памперс,после Пуфис,взех някакви турски от Карфур бяха 6 бр. в опаковка да ги пробвам,но от всичките не съм особено доволна,а сме момиче  Mr. Green И на мен често си ми пропускат,а определено знам как се слага памперс...Следващите сигурно ще са на Либеро или ДМ за пробване.Жалко,че няма малки пакети,ами се набутваме с големи пакети и щем не щем ги ползваме докрай.Иначе и аз нощно време избягвам да й сменям памперса и го карам на риск  Mr. Green Просто и на мен ми се спи и малката не искам да я разсънвам...
Ние имахме 1 ден без колики.Много съм доволна.Явно Колийф й помага на малката.Само че сме с гадно мляко и малката реве за манджа за по малко от 3 часа и накрая ще стане кюфте.Днес ще й вземем мляко на Хип и повече няма да решавам да сменям млякото.
Ние пак не можем да се изходим.Горкото човече цяла сутрин пъшка и вири дупе.Ама не може да се каже,че има запек,защото снощи вечерта хубаво се изходи...Явно горкото иска на всяко ядене ама не става.
Днес мисля да звънна вече на педиатъра.На малката й е вечно запушен носа,дори навън вече...Вчера бяхме малко на екскурзия до Искъра и направо кашляше от сополките си,а по няколко пъти на ден се чисти носа й...

# 217
  • Бургас
Добро утро!
Нашето пъпче падна  newsm44
Аз ползвам Pampers 1-чка от белите. Ами 2-3 се събуди с мокри дрехи. С Мими никога не ми е пропускал памперс.
Кашпичка, Ивайла е много хубава!
Нашата кака от днес е на градина. Купихме торта и почерпка за братчето. Сутринта се накипри и днес ще има парти в градината по случай появата на Вико. Ох, милата колко го чака това братче.
Вчера пък беше първата ни разходка. Мария голямо бутане направи
Скрит текст:

# 218
  • Варна
Tony_st,
благодаря за отговора.  На следващия ден бебчо беше относително спокоен, събуждаше се за кърмене и пак заспиваше за по два-два и половина часа, дори три. По принцип се кърмим изцяло на поискване, понякога на час-час и половина, понякога на три-три и половина. Всеки път преди хранене сменям памперса, винаги е напишкан и почти винаги поне леко наакан, като има и 3-4 обилно наакани. Това, което ми прави впечатление е, че акото е сравнително рядко - това май е нормално? Изключително на кърма е, с изключение на онази вечер, когато дохраних, не давам вода, чай, нищо. А онази вечер съм сигурна, че накрая гърдите ми не пускаха нищо, или той не успяваше да изсуче нищо, защото обикновено като се нахрани се пуска сам и около устичката му има мляко, което се разтича по брадичката понякога, а онази вечер накрая беше суха, явно нищо не успяваше да изцеди. Сменях отляво, отдясно, неколкократно, но резултатът беше същият. През нощта нещата се нормализираха и сега сякаш се храним нормално, просто не знам какво стана онази вечер Confused

# 219
Марги К, добре дошла  Hug Не сме страшни, радвам се, че реши да пишеш  Hug Неакането може и да е от АМ, може и да е от капките, може и от двете  Crazy Какво мляко даваш?
И мойта се мъчи и се пъне, ама нищо не излиза  smile3550
Иначе кърменето и на мен не ми е по сърце, физически ми е некомфортно, но като че ли посвикнах... сега се е наяла от едната и е заситена  Blush

Мери Джейн, не е проблем да пътувате с колата. Ние като ходим с малката да разнасяме стоката в Брюксел, тя е повече от 3 часа в кошчето. Понякога я вадя да се кърмим, ще се справите  Hug

Кашпи, ама Ивайла много голяма  Shocked изглежда като момиченце на 8 месеца, изобщо няма бебешоркса физиономия, много е хубава и как си й хванала от първите усмивки, браво.  Hug И Камелия цяла сутрин ми се зъби с тия венчета в едни широки, криви усмивки, сърцето ми се разтапя, ама не мога да я хвана с апарата  Crazy

Месечинке, как е хавата днес?  Heart Eyes А, писала си, радвам се, че сте добре.

Калка, горда кака  Hug

Ние сутринта заведохме нашия батко за първия учебен ден, започна се пак  Crazy Simple Smile

# 220
Благодаря,момичета,за топлото посрещане!
Диди24,щом и твоят син Иво се е запекал,предполагам и при нас запекът се дължи на еспумизана.В този ред на мисли да попитам колко дни е нормално (ако има такова понятие),да не се е изакал?Днес точно става цял ден,а до преди това на всяко хранене имахме пълен памперс CryИ каква е рецептата за преодоляване на запека?
Относно подаръка на лекаря-Белверд страхотна идея.Ние подарихме на лекаря,който ме оперира,уиски,бонбони,ядки и сок.Нищо особено,но пък за мен е важен жеста...
За памперсите,ние ползваме на Памперс,имам няколко пропуска,но още не съм решила дали да пробвам и друга марка.
Тайра,виждам,че вие имате като нас проблем с изхождането?Предния път как се справихте?
И ние имаме сополки в нослето,но педито каза,че е нормално.Препоръча да не прекалявам с аспиратора,а да слагам физиологичен разтвор и с клечка да вадим мат‘риала...
Калка,страхотни деца имаш.А Мария изглежда много грижовна кака!
Блонди,дохранвам с АМ на Хип Combiotic.

# 221
  • София - град
Здравейтееее .
Честит първи учебен ден на мамите на ученици  Hug

Вчера имахме прекрасен ден по женски с Емма. Разхождахме се, видяхме се с приятелки  Heart Eyes
Малката мина през първата си фотосесия, стана ясно обаче че не иска и не обича да се снима.... Ще трябва да се учим явно.... бащичко  Crossing Arms

Въпреки това имаме няколко прекрасни кадъра. Споделям 2 с вас.

Скрит текст:
,

Вчера така я изтощих че спа като....бебе  Laughing За това днес си спестихме сутрешната разходка.

# 222
Момичета мнго благодаря за отговорите,

тази нощ следях за пишката и за ластичетата и нямаме разливи, слава богу, че в 3 през нощта да се сменя боди, чаршаф и протектор не е много приятно Simple Smile)) въобще не ми беше хрумвало да следя за посоката на пишлето, вече ще знам  Laughing

МериДжейн
, ще споделиш ли какво ти е казала педиатърката за пътуването на дълги разстояния, защото и на нас ни се пътува и предполагам че няма да има голям проблем. Ние не сме в кошче за кола, а в коша за новородено, той заема цялата задна част на колата, но бебчето вътре е в легнало положение, омотано с 1 колан, а самият кош се връзва с двата колана отстрани според мен трябва да е може да издържи и и повече от 3 часа, все пак това е като легло, освен ако няма проблем с вибрациите от движещия се автомобил.

Кашпичка, снимката е много готина, аз за момента го ловя да се узмихва единствено и само на цицата, но това не мисля да го снимам Simple Smile))

Опа, промоцията спящо бебе свърши! Simple Smile

# 223
Тайра, сподели после за запушеното носле, че и ние си го имаме, слагаме разтвор, дърпаме, ама пак се мъчи милото  Crazy
ние сме с ужасни колики, от 7 часа се гушкаме, не мога да се добера до кухнята да ям..нетипично за мен  Mr. Green
ще взимаме колийфа  Crazy
днес имах кръв по помпата  hahaha

# 224
  • софия
благодаря ви момичета за подкрепата. надявам се всичко да е зад гърба ни.

Белверде страхотна идея за подарък.

Ние ползваме 1-ка на Памперс белите и до сега не сме имали пропуск. Сменяме 1-2 на ден, а вечер изкарваме с 1.

Май и ние ще почваме Еспумизан.Дано не се запече много, че и половината от храненията ни са с Хип.

Кашпичка голяма сладурана е малката.
Софи твоята е като кукла.
Калка и ти имаш голяма помощница. Ние от баткото не можем да се доредим до количката .

Общи условия

Активация на акаунт