Отговори
# 180
Ми незнам да има нужда,превантивно.Бе това ми каза педиАТЪРА Confused Confused

# 181
сЕГА,АКО ПОЧНА ДА ДАВАМ ,млеко което не е ХА,дали ще има проблем Simple Smile)

# 182
Мисля,на моя глава да взема аптамил комфорт.страх ме е,ако взема сега да му давам друго,да не вземе да развие някоя алергия детето.

# 183
Знам, че ти го е казал педиатъра, просто казвам, че не е правилно. Да не говорим, че ХА млеката са отвратителни на вкус  Crazy Аптамил комфорт не е ХА мляко  Peace Проблем дали ще има не може никой да ти каже предварително. Ти си преценяваш.  Peace

# 184
И аз мисля,че това ХА,без да има нужда няма смисъл от него,ама хайде.Ще му взема Аптамил Комфорт,ако има проблем ще си проличи,но не мисля,един ден,бях на гости  вмоята кума.И той взе да пищи за ядене,цока цока,нищо.Пак глаеден и го дохраних там тя ми даде от неейното дете с Нутрилон,не беше ХА и нищо му нямаше,така,че мисля,че няма да има проблем,аз,ами ме дразни педито,няма да каже сменете млякото,ами лактулоза,ами другата седмица,какво пак ли лактулоза,абе и тук лекарите са едни.Едно си баба знае,едно си бае.

# 185
  • Враца
Мерси, Вивиен  Hug

# 186
Здравейте,милички:)
Блонди, как ме разсмя твоя сън..дано скоро да можеш да си починеш наистина. И аз ви се възхищавам , момичета, как не се предавате да кърмите по цял ден без почивка. Браво за упоритостта!!!! Peace При нас яденето продължава 10-15 мин, с каката беше същото Blush
Фери, много е сладък..пу,пу,пу:) И Йони не се оригва всеки път, но не мисля, че е такъв проблем за кърмените бебета.
Тайра и Роси Praynig
Нямам много опит с АМ-а и не мога да изказвам мнение..вкъщи дохранвах с това на Hipp Tired
Месечинка, успех с мехлема.И ние сме с пъпчици, нямат изчистване още, но лекарката казва,че е от моите хормони, а и от многото лекарства, които се наложи да изпие.Дано скоро се изчисти,стискам палци Hug
А откъде купувате тези пелени Wiona?

# 187
Записче и то мен в новата темичка,,звучи блажено- В родили:)
Прегръдки на всички мами,които смело се впускат в "борбата" с малките човечета. Вече си мечтая, да може поне да ми казва какво иска или какво го боли Simple Smile Мечти.. нали

ЛЛЛ:
Скрит текст:

Бебка от вчера иска през час да се храни. Вчера започнах да й давам колкото поиска, при пробуждане. Започва да се върти, премлясква, цока си пръстчетата и аз - давам. След всяко хапване се унася и засписва за кратко по 15-20 минутки. Този цикъл продължи близо 5-6 часа.Но предполагам,че й претоварих стомахчето, защото започна едно лудо пищене, превиване.Трудно се успокоихме, да поспи 2 часа, преди последното хранене вечерта. През нощта продължи пробуждането с писъци и превивания.Опитвах се да спазвам някакъв режим,както до сега поне през 2-2,5 часа, но тя дори не заспива. Не мога да разбера, мисля че е гладна, но вече 24 часа не заспива за повече от час. Постоянно се буди, нервна и търси гърда. Наложи се със залъгалка да я пробвам ,но няма резултат. Моля Би за съвет.?! Трудно се издържат тези нервни състояния !

# 188
Безкрайно съм Благодарна на всички ви за подкрепата, не знам какво щях да правя без вас!!! Давате много сили и кураж!!! Вдъхвате някаква положителна мисъл!!! Hug Hug Hug Hug Hug Прегръщам ви всички мноооого силно! Иначе ние сме мноооого кротички- Пу-пу! Все така да сме де! Да попитам нещо ми се ще, моля да ме извините, ако вече сте го коментирали, няма как да изчета всичко назад...
та...въпроса ми е, колко време след епизотомията мога да се наслаждавам отново на така забравеният секс?  Blush  newsm78

# 189
6-8 седмици  Hug

Нашият видеофон даде фира  hahaha ползвахме го 4 пъти. Отива на гаранция, ама поне месец оставаме без него  Crossing Arms Добре, че спи тук долу  Tired

# 190
Здравейте момичета Simple Smile
На 29.08 се роди нашата принцеса Йоана 3700 и 51 см. Бяхме си избрали името още преди месеци, а тя взе че се роди на празника на Йоан кръстител:) Направо си доиде с името Heart Eyes
Всичко е супер, само гърдите ми се взривиха ала Памела Андерсън Laughing
Как се справяте с болката? Кърмим се и отделно цедя и компреси, но страшно са ми твърди гърдите Shocked

# 191
eli4ka666- и ние сме така с пъпчето, но не се притеснявай, ще заеастне Peace

блонди- след разказа за твоя сън  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

месечинке
-  Praynig Praynig Praynig Hug Hug

belverde - от ДМ в Сердика център. взех я преди 4-5 дни и имаше. Дано да я има още Hug Hug Hug

фери - пробвай с павлодерм - и с каката и сега, незнам какво е това подсечено дупе, а аз като се подсека се намазвам веднъж и край Peace

Ауууууууууу Роси какво си преживяла Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugдано всичко остане зад гърба ти и вече имате само положителни емоции.....в такива моменти си викам...боже само да са мо живи и здрави децата....а едно недоспиване няма да ме събори Naughty Naughty Naughty Naughty Hug Hug Hug

# 192
Месечинке, ще се оправи малкия Месечинко  Hug
Блонди, баси съня  hahaha hahaha
Айде ние днес направихме сефтето навън да кърмим  Mr. Green много бях смешна и притеснена  ooooh! ама практика му е майката  Twisted Evil иначе от 12 часа досега - 3 пъти яде и все му давах от едната цица  Mr. Green опитвам се нещо да го излъжа да се храни само от едната, ама дали ще стане  Mr. Green

# 193
Бюти, браво, напредваш  Hug Ще стане, ЛЛЛ казаха да се връткаш на въртящ се стол  hahaha Аз се връткам, този на компа ми е такъв, ама не потече повече кърма от това, само на детето му се завъртяха очите  Laughing

Мъж ми каза да не се кахъря за кърмата. Даде пример, че една крава дава 50л мляко, друга пък дава 20. Не може да са всички еднакви  Crazy

И искам да кажа, че моето дете изобщо няма колики  Crossing Arms То просто е гладувало  Sad

Никита, честито бебе  Hug Това с гърдите ще отмине, само в началото е.

# 194
  • София
Тринити, мерси, мила Hug Ти вече си бръмчиш с малката навън  Simple Smile Аз моя само на двора съм го изкарвала за по 30 мин, но при нас тези дни духа повече и се притеснявам и един път ходих с него до близкия магазин, но той ме чака в колата Blush
nikkita77, честито дъщеричка  bouquet Да ти е жива и здрава  Hug
Роси, стискам палци вече всичко да е наред, и ти си имала притеснения, и как може да са такива некадърници, уж ги преглеждат, колко дни е стояло там, а ти си открила, че има проблем с ръчичката ooooh! #2gunfire
Бюти, браво - отсрамила си се и си направила сефтето Wink Вече няма да ти пука  Hug
Блонди, щях да ти пиша за Криско - не се разстройвай, че си му се скарала на миличкия, според мен той вече те разбира - и твоите нерви е нормално да не издържат понякога като се има предвид и щерка ти колко е трудна Wink А за чистотата и аз така реагирам агресивно  hahaha и само гледам кой с какви дрехи къде сяда, или къде го пипа, дори напръскан ли е с парфюм  Embarassed
Абе мацки, я да ви питам - на мен ли така ми се струва, но аз едва си влизам в старите обувки  Embarassed Вече не са ми подути краката, свалила съм си всичките кг, дори вече тежа 1 по-малко, от преди да забременея, корем вече никакъв нямам (може би колана ми помогна), а крачундерите, направо все едно не нося 37-ми, а 38-ми номер  33uu
И още нещо - какво подарихте на докторите си или мислите да подарявате? На мен не ми се иска травиалното - бонбониера и уиски (те и без това д-рите все се шегуват, че вече са хванали захарна болест Laughing), та искам да е нещо, което ще му остане и за спомен и ще го впечатли, защото съм много доволна и съм му много благодарна, та се чудех дали някаква подаръчна кошница от този тип:
Скрит текст:
, но ми се иска нещо още по-V.I.P Grinning и затова мисля аз сама да му я приготвя и декорирам, хем ще има алкохол и лакомства, хем и нещо, което ще му остане като луксозен комплект за игра на бридж (че играе), писалище за бюро, тефтери и т.н. Чудя се и за някаква торта от 100 грама сладки или Папая, но пък да не стане много прекалено Thinking И като отида на преглед след 15 дни да му я подаря, че към момента абсолютно нищо не съм му дала Blush, но исках да имам повече време и сама да си избера подаръка му, а ако трябваше да поръчам на мъжа ми - щеше точно бонбони и уиски да вземе Laughing

Общи условия

Активация на акаунт