) и докато се нахрани горката, стана червена като рак и плувна в пот и пъпчици от претопляне
Престилката е супер, с джоб отпред, широк и с твърда основа отвор да я виждам, две хавлиени кърпи за смяна за уригване и чантичка. Сума ти пари дадох за разни ненужни боклуци, надявам се това да го ползвам дълго.А, и Гунди, забравих да ти кажа, не го взимам и само от срам, ами нали бебето като расте и вече зяпа и се разсейва и не суче кой знае колко, казват, че наваксва затова нощем. А така няма какво да гледа, освен цица

Галка, денем не се потя, но нощем - да
Мойта сладурка спи само в ръцете ми или в кенгуруто, т.е. пак в мен. И вече изобщо не се ядосвам и тръшкам, ставаме сутрин, кърмим се (мога и от кенгуруто вече
(освен кръста ми
). А леглото - днес мъжът ми каза, че сигурно ще й омалее, докато се стигне да спи в него

Ама пак е хубав детокс- за мен са еднакви, но като че ли на Михайлов ми допадат повече,че има варианти доста.
Абе каквото кажеш ще правим- аз съм насреща. 
На мен ми беше чудно,че би те притеснявало да кърмиш навън, то и аз все си мислех,че ще кърмя покривайки се.
.А на мен ми се прави детокс,а винаги след него мога да се пробвам да изкарам един 10 дневен житен отново с цел прочистване,ама не знам дали ще е правилно да е примерно след пълнолунието септември?

ужас направо. СНощи от денонощната аптека пак се завърнахмe към "добрия стар " колииф да видим дали той дейтсва или просто болките са станали по-силни