Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 395
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Някой има ли представа за изследване на прогестерон и пролактин дали трябва да се отиде на гладно? Благодаря предварително.

# 631
Двата хормона не се влияят от ядене.

# 632
Мерси! И аз така мислех, но реших да попитам за всеки случай. (Всъщност не знам защо в тази тема си пльоснах въпроса. Crazy)

# 633
Ако си бременна защо ги изследват всъщност?

# 634
Аз искам да си ги изследвам, защото кърмя, а имах еднократно кафеникаво зацапване вчера.

# 635
  • Правец
Здравейте,момичета!Имам следното питане:На 11.11.2012 ми беше последната менструация,на 23.11 вечерта правихме опит за бебе(без да съм си следяла ову.-то,лентички,БТ и т.н,а имам и нередовен цикъл),на 12.12.2012 направих тест EFP.Днес,7 дни след теста и в 5г.с не видяха плоден сак на ултразвук и на коремен ме гледаха.Направих си и кръвен тест днес,резултатът е 6906.00mlU/ml,после отидох при друг гинеколог с по-хубава апаратура и той не видя плоден сак.Преди 7 години имах извънматочна бременност,сега ми казаха че пак може да е така.Искат да вляза в болница под наблюдение,а идват и празници,не знам какво да правя?Да изчакам ли да ме видят пак др.седмица или да вляза в болница.Моля ви помогнете.Благодаря!

Здравей,
когато аз получих съмнения,че съм бременна си направих 2 теста и двата бяха положителни.
На другият ден отидох на лекар той ме прегледа и с вагинален и с обикновен ехограф и не успя да потвърди бременност. Също така обстойно ме прегледа (с вагиналния) за извън маточна бременност, но нищо не се видя. Каза ми да отида след 1 седмица. След като измина седмицата и отидох отново се потвърди бременност в 7г.с. Тогава доки ми каза, че съм с обърната матка и за това не се е видяло по-рано.

# 636
Хъ. И аз съм с обърната матка, но се видя бременност в 5гс.

# 637
Към края на 17 г.с съм, по принцип си имам болки, но от няколко дни вече имам и контракции- до 7-8 на ден...На 3х2 Магнерот и 3х1 Но Шпа съм. Бях на лекар преди няколко дни, разкритие нямам. Много се притеснявам, момичета...доколко е нормално?

# 638
Ако ти е възможно - почивай! Само в леглото, никакви стресови ситуации.
Ако се нагала, даже и болничен си вземи.

# 639
Ако ти е възможно - почивай! Само в леглото, никакви стресови ситуации.
Ако се нагала, даже и болничен си вземи.

Не съм спирала да почивам и да лежа. Confused

# 640
  • Бургас
Ако няма ефект от Магнерота и контракциите се увеличават, говори с лекаря си за някакви по-сериозни лекарства.
Аз пиех Гинипрал по време на първата си бременност заради контракциите, но го започнах на доста по-късен етап.
Така или иначе, трябва да има и други варианти освен Магнерот, на мен той не ми действаше изобщо.
В момента пия Нутри-маг, отразява ми се доста по-добре.

# 641
В понеделник пак на лекар!

Аз бях с контракции от края на 4ти месец, после вкъщи почивка. За щастие бременеех лятото и разходите в парка ми се отразяваха много добре.
Аз обаче, освен магнезий и Но шпа, пиех и още едно, някакъв хормон - Утрогестан май беше..

Успех и дано е фалшива тревога Hug

# 642
Здравейте мили майки първо за много години   NeWS53 преди няколко седмици ви писах че искам да забременея а докторът ми беше изписал БРОМОКРИПТИН и ми казахте че не е трябвало да ми изписва такива хапчета Преди нова година точно следващият ден след Коледа ходих при него щото ми беше закъснял цикъла и се уплаших да не е от ха четата отидох аз и ме прегледа Точно на този хубав ден ми каза че си чакаме малко   :ат: и бях най ща сливата жена и сега с моят съпруг го чакаме с нетърпение и пожелавам на всички които искат малко ангелче късмет и да изпитат най голямото щастие на света УСПЕХ НА ВСИЧКИ NeWS17 NeWS53

# 643
Честито! Лека бременност и прекрасен пухкав финал!  bouquet

# 644
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Моля да ми дадете съвет и помощ как мога да се отърва от ужасна задна хрема. Като легна ми се запушва носа и не мога да дишам. Капки не смея да слагам/бременна съм в 11г.с./. Ползвах 2-3 дни физиологичен разтвор и ефекта беше повръщане сутринта на всичкия погълнат секрет. Звучи ужасно, но...В момента съм си сложила 2 памука с ракия в носа, та се надявам да има поне малък ефект. Боли ме и главата. Пих парацетамол, но не помогна, както си слагах и торбички с морска сол на синусите. Да не беше задна хрема, щеше да е по-лесно, ама нали трябва да е трудно...  Simple Smile Благодаря предварително за отговорите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт