Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 392
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Moя позната като роди се оправи, преди това нищо не помагаше.

Може би е най-добре да попиташ гинеколога си какви капки можеш да ползваш...

# 646
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Чак в понеделник ще мога да говоря с АГ-то, но дотогава ми се искаше да поспя поне малко спокойно  Simple Smile  Чуствам се като, че съм подпряла Наклонената кула в Пиза.

# 647
  • в огледалото на живота

Чак в понеделник ще мога да говоря с АГ-то, но дотогава ми се искаше да поспя поне малко спокойно  Simple Smile  Чуствам се като, че съм подпряла Наклонената кула в Пиза.
Можеш да опиташ с Еуфорбуим спрей-хомеопатичен е и е напълно безвреден.
Определено секретите са по-воднисти с него и след издухване и почистване на носа и дишането е по-леко.

# 648
може ли да имаш разкритие без болка? и от коя седмица може да се проверява, предполагам след 38-39?? Rolling Eyes

# 649
може ли да имаш разкритие без болка? и от коя седмица може да се проверява, предполагам след 38-39?? Rolling Eyes
Може,да.Разкритие може да се получи и в по-ранна седмица,не е казано чак след 38-39.Аз родих в 38 г.с. Wink

# 650
Може,да.Разкритие може да се получи и в по-ранна седмица,не е казано чак след 38-39.Аз родих в 38 г.с. Wink
Второ дете ще ми е, а имам повече въпроси от преди:))))
1вото го преносвах и се надявам,че този път няма, че нямам търпение, както всички мами предполагам Grinning

# 651
Дори и да имаш разкритие преди термин, не е задължително да родиш по-рано.

# 652
По принцип съм с ниско кръвно, сега още повече. Меря го от време на време, днес сутринта беше нормално като за мен- около 90/60, но пулсът ми беше 51. Премерих втори път-53  Thinking Някакви идеи на какво може да се дължи и дали е опасно? Чета, че нормално не трябва да пада под 60, моят се движи около 60-63 винаги.

# 653

Позицията и отвора на маточната шийка се проверява по принцип при всеки преглед.

# 654

Позицията и отвора на маточната шийка се проверява по принцип при всеки преглед.

тя моята  лекарка се едно на сила я карам всеки път като я питам нещо, съжалявам, че не я смених по рано, вече няма за кога..)

# 655
И аз не мога да разбера...ако са безболезнени контракциите, разкритие може ли да получиш?

# 656
Може да получиш разкритие и без да имаш болезнени контракции.

# 657
  • ул. "Мечтание"
По принцип съм с ниско кръвно, сега още повече. Меря го от време на време, днес сутринта беше нормално като за мен- около 90/60, но пулсът ми беше 51. Премерих втори път-53  Thinking Някакви идеи на какво може да се дължи и дали е опасно? Чета, че нормално не трябва да пада под 60, моят се движи около 60-63 винаги.

Възможно е да се дължи на обезводняване на организма!  Peace

Разкритието по принцип не се проверява на всеки преглед, освен ако конкретния случай не го налага. Възможно е дълго време да се ходи с разкритие, това не е непременно индикация за скорошно раждане. Както и не е нужно да те боли, когато го получаваш, дори може да не усещаш контракциите.

# 658
Наскоро майка ми просто сподели, че като е ходила на обикновена консултация(3 дете), без болки е имала 4 см и направо са я приели да ражда и в последствие по телефона разбрах, че имам сестричка. Та ми стана интересно дали е често явление. Явно с всяко следващо е по-бързо раждането:)

# 659
  • ул. "Мечтание"
Моя позната няколко седмици ходи с 6 см разкритие. Приеха я някъде 33та седмица с 3 см мисля беше и контракции. Овладяха положението. Излезе от болницата с 6 см и роди в 39 седмица, спонтанно започнало раждане, не е индуцирана. Но това си е доста рядък и частен случай принципно Но и доста жени си ходят с 2-4 см разкритие последните седмици. Не винаги това е индикация, че момента за раждане е настъпил или че е необходима намеса и индукция. Peace

Общи условия

Активация на акаунт