Как се справяте с боледуванията на децата си на ясла/градина - обмяна на опит

• 48 443
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Лисичке,   bouquet за новата тема!
Пожелавам много здраве на всички дечица и на семействата ви!

Говорили сте за имуностимулаторите. Миналата година първо давах Мултивитамол на д-р Тайс, но нямаше ефект. После давах Коластра и Зелена енергия на Аквасорс и като че ли имаше някакъв ефект дори и малък. Тази година ЛЛ препоръча Бронховаксом, но не ми се иска да го давам. Решила съм тези дни да взема от течното рибено масло на Now Foods и да започна да давам на детето. Чудех се и  дали мога с рибеното масло да давам паралелно и коластра и/или ехинацея? Известна ли ви е форма на ехинацея, която да не е алкохолен извлек?  Thinking

# 46
Здравейте,моята от 3 дни на градина,пак говори носово,започнах да давам инфлуцид,нещо друго да добавя ли ?
Скрит текст:
Няма сополи,само носово говорене

# 47
Можеш да даваш и витамин С на ампули, повишава имунитета.

# 48
Можеш да даваш и витамин С на ампули, повишава имунитета.
Благодаря,ще купя днес  Hug

# 49
И ние 3 дни бяхме на ясла и нещо се опитва да му шурва носа- днес сутринта му беше текнал и се позакашля леко на 2-3 пъти...ще се опитам да пресека болестта , оф че и на море тръгваме след 1-2 часа...

# 50
Момичета,една приятелка ми препоръча ето тези за имунитета и друго мед + тахън

# 51
  • вече Пловдив
Лисичке, какво е тахън?

# 52
Може би е искала да напише тахан.

# 53
Да, тахан,извинявам се  Blush

# 54
Момичета, имам проблем - днес преди следобедния сън на щерката (4 г.) съм забравила сиропа й за кашлица до леглото (от няколко дни е със сравнително лека хрема и подкашля). И решила да се самообслужи със сиропа, което видях преди малко като тръгнах да й давам сироп преди лягане. От сиропа (Мукоплант) е изпила някъде около 2 пръста (може би по-малко, защото беше на привършване). Минали са вече поне 6 часа. Ако не беше оставила флакона полуотворен, нямаше и да разбера. Сега вечерта не й дадох сироп. Според вас мога ли да очаквам проблем? Според указанията предозиране не е познато, ама знам ли...Офф, вече ми е токлова внимателна и разумна, че на моменти забравям, че е все още е детенце и то доста любопитно и очите ми все още трябва да са на 4.

# 55
  • Бургас
wild poppy, дано няма проблем  Praynig

От три дни на детска градина резултът е, силно разстроено стомахче, още от вчера и зачервено гърло  Rolling Eyes Веднага започнах дежурните лекарства и силно се надявам успеем да спрем влошаването на нещата. За сега основния проблем ни е стомахчето, дежурна си е на гърне, почти нищо не яде, а и не успявам да я излъжа да дам Ентерол  Confused Дано прахче и половина е достатъчно за днес и утре да има резултат. 

# 56
wild poppy, дано няма проблем  Praynig

От три дни на детска градина резултът е, силно разстроено стомахче, още от вчера и зачервено гърло  Rolling Eyes Веднага започнах дежурните лекарства и силно се надявам успеем да спрем влошаването на нещата. За сега основния проблем ни е стомахчето, дежурна си е на гърне, почти нищо не яде, а и не успявам да я излъжа да дам Ентерол  Confused Дано прахче и половина е достатъчно за днес и утре да има резултат. 

Като беше по-малка дъщеря ми също отказваше ентерол. Една от хватките ми беше да сипя прахчето в цепнатинка на парче плод. После почнах да й го изтисквам с пипетата на панадола, защото него много го обичаше. Иначе прахче и половина според мен не е достатъчно. На нас винаги са ни изписвали по 3 на ден. Сега има пресни дренки и действат много бързо, а и са приятни на вкус.

# 57
  • Бургас
Благодаря ти за съветите.

При нас проблема е, че не яде никакви плодове; пробвах с пипетата, защото понякога минава този номер, но не, успях да го разтворя в съвсем малко вода, колкото малка лъжичка и пак едва успях да й го дам докато се беше залисала нещо... Добре че мина една приятелка и тя ми помогна, иначе цял ден се измъчихме и двете.  Rolling Eyes

# 58
Привет.
Аз започнах с клеевата тинктура.
Относно ехинацеята се замислям да взема гранулите на боарон?
За октомври мисля един курс от инфлуцид или енгистол да направя!

# 59
Как става курса с Инфлуцид ?

Общи условия

Активация на акаунт