Контактни лещи от www.welovelenses.com ?

• 9 227
  • 61
  •   1
Отговори
Здравейте! Simple Smile

Не видях такава тема, а реших, че ще е полезна за много хора.   bouquet

От известно време упорито търся цветни контактни лещи на толкова изгодна цена, че дори и да ми стоят потресаващо, да не ме е яд Laughing (за който не знае, в общия случай не се позволява пробването им в оптика).

Така попаднах на сайта www.welovelenses.com, който предлага безплатна доставка до далечна България в рамките на 5-8 работни дни, доста изгодни цени за конкретните лещи, и любезен екип (в рамките на 5 минути отговориха на всичките ми въпроси). Дори в момента има промоция на определени лещи -- купуваш и получаваш чифт безплатно Laughing

За отзиви е малко късно да ви питам, защото нетърпеливо вече пуснах поръчка. Simple Smile Но ще се радвам да споделите отзиви и за други английски/американски сайтове, които евентуално сте ползвали за лещи??? Аз разгледах мнооооооого, но не всички предлагаха доставка до България... Затова се спрях на горния. Simple Smile

За сравнение, цветни лещи без диоптър Freshlook Colorblends излизат 25 лв. По нашенските сайтове (поне oфициалните оптически такива) започват от 50, иначе по нелегалните може и за по-малко Laughing

# 1
  • София
Аз поръчвам от Люксембург. От този сайт:
http://www.123optic.com/Home.aspx?lang=EN
Доставката до България е 6 евро. Доволна съм.

# 2
пиши отзиви когато пристигнат, че и аз се спях на едни

# 3
Хоп Simple Smile Дойдоха, всичко е наред, едните са със срок до 2016, другите до 2014. Страшно съм доволна -- точно за 8 дни, както си и пишеше. И то при положение, че се разколебахме за единия цвят и ги помолихме да пратят други Laughing Embarassed

Лещите са супер, абе много, много съм доволна. Embarassed

# 4
Благодаря за сайта! И аз поръчах от там. Днес пристигнаха - точно за 6 дни с куриер до дома Simple Smile Срок до 2017г, перфектни!

# 5
  • Германия

Rosalinda, много ти благодаря за сайта  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetПолзвам мултифокални лещи и в този сайт си ги поръчах точно два пъти по-евтино. Тук ги купувам по 30 лева едната леща, в сайта са по около 15. Разтворите също са на добра цена. Освен това, заедно с доставката поръчката ми излезе с около 15 евро по-ниско от другия сайт, който е дала Меичка. Направих две еднакви заявки в двата сайта и платих тази, която е по-ниска.

Още веднъж - благодаря и на двете ви! smile3525 smile3525
Ще доложа, като пристигнат.

# 6
  • София

Rosalinda, много ти благодаря за сайта  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetПолзвам мултифокални лещи и в този сайт си ги поръчах точно два пъти по-евтино. Тук ги купувам по 30 лева едната леща, в сайта са по около 15. Разтворите също са на добра цена. Освен това, заедно с доставката поръчката ми излезе с около 15 евро по-ниско от другия сайт, който е дала Меичка. Направих две еднакви заявки в двата сайта и платих тази, която е по-ниска.

Още веднъж - благодаря и на двете ви! smile3525 smile3525
Ще доложа, като пристигнат.

Няма защо. Радвам се, че съм помогнала.  Grinning Много съм доволна и аз от сайта, препоръча ми го една приятелка, която редовно си взима цветни лещи от там.

# 7
Явно трябва дебнене, защото все пак тези, които поръчах аз, бяха около 42 в люксембургския сайт и 36/25 за недиоптрични! в ... малтийския Simple Smile Абсолютно съм за съпоставката и поръчването оттам, откъдето е най-изгодно  Peace

# 8
  • София
И аз да се включа с благодарности за двата сайта, вече очаквам поръчката си от люксембургския   bouquet
И да попитам - аз ли нещо недовиждам (с голям диоптър съм все пак Laughing ) или в welovelenses наистина не предлагат разтвори? Много странно ми се вижда да няма разтвори в сайт за лещи, но така и не ги открих.

# 9
  • Германия
Аааа, има и разтвори, ето:
http://www.welovelenses.com/en/products/?q=&b[]=9&s=bs
От менюто в ляво ги търсиш.

# 10
  • Германия
Да доложа - вчера, на 24 поръчката ми пристигна. Браво на организацията на сайта, благодарности на Росалинда  bouquet  bouquet  bouquet

# 11
  • Бургас
Поразгледах сайтовете, но не открих тримесечни лещи  - сина ми си взема такива от тук. Аз ли не бивам или няма такива newsm78

# 12
  • София
  Аз също получиш контактни лещи от този сайт, но още не съм ги изпробвала. Поръчах варианта които се носи и през деня и  през ноща без сваляне за до месец. Цени не съпоставях, но мисля че беше изгодно.

# 13
 А къде пристигат пратките от 123оптик - на адрес или пощенски клон?

# 14
  • София
А къде пристигат пратките от 123оптик - на адрес или пощенски клон?
В пощата пристигат.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт