Януарско бебче във корема шава, мама вече взе да натежава - 6

• 35 426
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
  • София
bubi_barabata,много се радвам за Зори и да се оправя бързо  ,иска ли рисунки по гипса  Laughing  redecoration , така и дискомфортът съвсем ще го забрави. А на теб приятна почивка с мъжа  1dating luvbed

# 151
Бубе,радвам се,че е свикнала и не мрънка,бързо ще мине и скоро ще го махнете и всичко ще е в миналото  Hug
Цитат
А на теб приятна почивка с мъжа  1dating luvbed
,само гледай Минев да не разбере  Laughing Whistling

# 152
Цитат
А на теб приятна почивка с мъжа  1dating luvbed
,само гледай Минев да не разбере  Laughing Whistling

Хаха, мерси за пожеланията, момичета, ама на този етап ще си останем само с гушкането, че другите ласки са ни строго забранени, пък и аз получавам разни контракцийки и бодежчета от време на време, та няма да рискувам...  Tired

# 153
Въпреки това имаше ли трудности с кърменето първия път? Чувам противоречиви мнения, вкл. и крайности като това, че ако от сега нищо не изтича, значи нямало да имам кърма изобщо  newsm78 , което лекичко ме шашка.
Коластра не ми е текла и първия път и досега също. Рая засука от 3-тата минута след раждането си и доскоро сучеше. Кърма имах, даже много ми се препълваха гърдите в началото, но тя сучеше на всеки час, да не и по-често. Даже през нощта се събуждах чисто мокра - ей така си течеше. До края ползвах подплънки.
За болниците - нямам мнение - колкото хора толкова мнения. Всичко е индивидуално и зависи и от това какво очакваш. Ходете на "отворените врати" за да добиете престава.

# 154
Момичета , здравейте  Hug
Искам да разцелувам мамата, която даде информация за хубави панталони в WAIKIKI (не помня коя беше ,а не ми се връща да чета)
Днес ходих и си взех два страхотни панталона и една блузка - зелена на черни райета и точно на коремчето райетата се разпъват и се подава еднo бебешко личице  Laughing
А на една друга пишеше  "Baby loading ... Please wait!"  Joy ,но с нея не се харесах , има време и до нея може да опрем Simple Smile
Иначе днес ме мъчат едни киселини .... чудя се с какво да потуша огъня в гърлото ми  

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 21:10 от AtenaotnA

# 155
редактирам поста си, защото не ми се изпада в детайли, а и не смятам да давам крайни мнения за частни болници.  Wink

Очакваща, съжалявам за това, през което е минала сестра ти, не е случила на нейния лекар. Важното е, че е добре и се надявам скоро да се оправи и от последствията, които и до сега носи...

Хубава и спокойна вечер.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 23:22 от chin

# 156
  • Варна
Добро утро!
За болници и аз не мога да изразя мнения - но мисля че от всяка болница има и добри и лоши отзиви. Аз ще раждам там където родих Руми, защото бях много доволна, макар и да е частна болница, но в държавните с избор на екип пак толкова ми излиза...
Момичета , здравейте  Hug
Искам да разцелувам мамата, която даде информация за хубави панталони в WAIKIKI (не помня коя беше ,а не ми се връща да чета)
Днес ходих и си взех два страхотни панталона и една блузка - зелена на черни райета и точно на коремчето райетата се разпъват и се подава еднo бебешко личице  Laughing
А на една друга пишеше  "Baby loading ... Please wait!"  Joy ,но с нея не се харесах , има време и до нея може да опрем Simple Smile
Иначе днес ме мъчат едни киселини .... чудя се с какво да потуша огъня в гърлото ми 
И аз намазах един панталон от там, обаче пък вчера минах през Премаман и имат страхотни дрехи за бременни намалени. Та и от там взех един панталон намален от 90 лв. на 29,90, което си беше супер. Имаше и доста бебешки неща намалени, а също и колички и кошари ако някой иска да пазарува от сега.
За киселините - мен ме хванаха още преди две седмици и то до ужасна болка чак. Пия си талцид като стане нетърпимо и на този етап ми помага. Чух че имало и на гелчета, обаче не съм пробвала, а било по приятно на вкус.

Хайде - разписах се набързо, а сега е време за работа...

# 157
Добро утро, момичета! AtenaotnA, аз бях! Радвам се, че съм помогнала... а тази блузка с надписа, която явно е от скоро заредена, още днес отивам да я пробвам newsm62. Иначе на мен и най- малкия номер панталони за бременни все още са ми големи, за щастие...
Относно киселините, все още не са ми се появили, обаче имам такива неизлечими спомени от първата бременност, че чак не ми се мисли, ако пак трябва да премина през това... като застраховка, вече съм се консултирала с наблюдаващата ме гинеколожка и, ако се наложи, ми е предписала Пробитор.
Хубав и слънчев ден на всички!!!
 newsm51

# 158
  • Бургас
Добро утро момичета Simple Smile Мен тази сутрин мъника ме събуди с  box и от 7 ч сме будни , нищо де след малко ще се насладим на хубавата сутрин в парка  1swing

Red Rose това с магазините, не го ли обсъждахме в една друга тема, не тук  или вече паметта ме изоставя ?

Хубав ден мами  newsm08

# 159
Добър ден на всички!
Red Rose , заслужи си я
Ще отида и до Премаман (имаша до скоро в Бс ,дано още е там)

# 160
Кости,мн хубава темичка пак си ни спретнала  Simple Smile

Аз ви чета,но нямам време да пиша .Мъжът ми е до четвъртък в Бг после заминава и нз кога ще се видим-чак догодина,ще полудея сама тук  Close Close Close Дано има шанс да се видим за малко октомври  Confused Confused Confused...
Мина сватбата,ама да си призная не се чувствам по-различно от преди да се омъжа,само халката ми тежи   Grinning Grinning
Имам изпити сега тази седмица ,даже по 3  на ден през 1 час и нямам представа как ще се справя...дано не оставя много за догодина,че вече с бебка ще ми е трудно.
Ходихме  на ФМ във Фемина,таткото излезна много горд от мед.център като погледа щерка си как спи като него с облегната на едната си ръчичка .Позираше ни през цялото време и дори помаха,потърка очички- тогава вече се разтопих.Това е от мен,на всички лек ден желая!
 Wink Wink

# 161
  • София
За киселините-имах ужасни преди около 4 дена,но скоро не ми се е "отварял късмета",не се знае докога,но колкото по-късно,толкова по-добре Praynig
За ходенето по магазините - с мъжлето ще обиколим днес или утре Baby Mall  и Novobebe,досега не съм влизала в тях,някоя мама да има отзиви и да ги посетила вече  travel
Teddy24 - за много години и щастлив семеен живот married  bouquet ,може би наистина  в началото натежава халката,но ако с времето се научите,че единият ще е правия,а другия - съпругът  smile3534 ,ще има винаги консенсус.  Mr. Green

# 162
Здравейте.

Теди, честито и успех на изпитите. Аз ще правя напъни тази година да завърша, че с две вече ще ми е невъзможно да ходя на изпити и да уча.

Киселини имам ужасни от скоро и лошото е, че вече не знам от какво и как ми се получават. Каквото и да хапна имам киселини. Талцид при мен не помага вече. Имах един сироп, който моя приятелка ми беше донесла от Турция- специално за бременни и беше вълшебен, но свърши.
Сега ще пробвам този Пробитор.

# 163
Здравейте....
Теди, дълъг и щастлив семеен живот ти желая...
Относно изпитите...като бях бременна с Йоана ги взимах без проблем - то с тоя корем как да не ги взема Laughing Аз си знаех че така ще бъде и ...
отивам аз да се явявам на три изпита - последно в осмия месец , докато имам корем , че много помага...водите ми изтекоха на няколко метра от университета, та в един ден - 3 изпита и бебе Laughing, добре ли е?
И така....всеки път като чета за изпити и се сещам
Лек ден тумбита

# 164
Здравейте, мами!
Благодаря ви, че изразявате мнения за всичко и за болниците също. Аз попитах за мнения не за да се плашим една друга, а за да може по-добре да се ориентираме при избора ни на болница. Разбира се имаме още време за да си помислим, най-важното е всичко да мине добре и за нас и за бебовците Hug

Общи условия

Активация на акаунт