Януарско бебче във корема шава, мама вече взе да натежава - 6

• 35 457
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
zdraveite momi4eta, nadqvam se vsi4ko s bebocite da e nared,s vas su6to, nalaga se az da napusna tazi tema, tai kato za jalost napravih spontanen abort v 5 mesec, blagodarenie na lekarska gre6ka. Pazete se mnogo i uspeh

# 166
luz de la luna Много съжалявам за това,което ви се е случило Sad
Как стана тази беля и кой доктор е виновен за случилото се?Дано се оправите и не се отчайвайте..

# 167
luz de la luna , ужасно съжалявам за това ,което ти се е случило , дано скоро се похвалиш отново с две чертички. Когато имаш сили разкажи ни какво стана и кой е виновника .Прегръщам те силно  Hug  Cry

# 168
Добро утро ,мили мами !
Днес моят любим има Рожден Ден и искам да ви почерпя за негово здраве!
                                            newsm59

# 169
Добро утро на всички мами и коремчета Hug Колко много сте изписали-не мога да ви изчета-изпих кафето, а още за четене има Grinning

Теди, честито! Много да се обичате и слушате  bouquet

luz de la luna много съжалявам за това, което се е случило Hug както казват момичетата, ако имаш сили и желание разкажи точно какво се случи-още повече казваш е лекарска грешка-можеш да предпазиш някое бъдещо мамче от подобно изживяване. Желая ти бързо възстановяване и живот и здраве догодина да си имаш сладко беберонче  bouquet

Гледам споделяте за ритници от бебите- и моята го раздава много бойно напоследък, даже онзи ден се шегувахме с мъжа ми, че трябва да внимавам с какво го храня това дете-много заякнало нещо Laughing

Лек ден от мен и успешна седмица за всички-кураж най-вече на работещите мами Hug

# 170
 AtenaotnA bouquet Да ти е жив и здрав и много да те слуша!

# 171
luz de la luna.съжалявам за случилото се  Hug.

AtenaotnA,много да те слушка и обича мъжлето ти .

Днес съм на ЖК и да пуснем болничен.Малко ще ми се скара за кг.,но ще го изтърпя някак си  Whistling

# 172
  • Русе
Здравейте момичета
Да се запиша и аз във вашата тема.
Моят термин е на 15-ти Януари и чакам близнаци
Утре съм на ФМ и се надявам да разберем пола на бебчетата
Това е за сега от мен, ще се включвам по често в темата
Поздрави   bouquet

# 173
Здравейте отново. Искам само да ви кажа да бъдете наистина адски внимателни. Аз бях в 22-23 г.с. Миналата неделя вечер прокървих много леко. Лежала съм в болница в 13 седмица по тази причина, затова се уплаших и отидох до АГ-то в Русе от където съм.  Женската ми консултация следеше д-р Б. Бойчев от Тутракан. Нямах време да отида до там, а и в тази неделя някак нямаше как.Тук трябваше да ме настанят за задържане и нямаше да губя време. Дежурният лекар(Рудницки) обаче ме прегледа и каза че няма нищо смущаващо и аз се  прибрах вкъщи. През ноща започнаха болки в кръста и корема. Отидох пак в АГ- Русе, но вече попаднах на друг лекар(Матеева). Като ме погледна на видеозона - какво изражение,веднага на магарето и ето 2см разкритие и мехура вече във влагалището. Нямаше спасение, неможе да се върне, а бебенцето живо. Лекарката каза че е твърде малко за да оцелее. Сложиха ме на системи да предизвикат раждане. Бяха адски болки около 4-5 часа. Родих го, мъртво разбира се. Беше красива малка дама Simple Smile . Направиха ми кюртаж, на следващия ден още веднъж. Лежах 5 дена на антибиотици там. Днес бях на преглед и доктора каза че има много кръв в матката, дори се усъмни за нещо, което видя,но каза че може просто наслояването на кръвта в тази област да е повече. Ще ме прегледа пак. По-късно днес ще посетя и моят лекар за да искам и неговото мнение. Имах проблеми и с кърмата, понеже си беше раждане, тя си тръгна сама, много кърма, гъста и хубава,само бебе нямаше да си го нахраня. След всичко което стана поне се надявам да са ме изчистили добре,за да мога да опитам пак да имам дете. Това беше първата ми бременност и се чувствах прекрасно докато усещах малката си дъщеричка да ме сритва всяка вечер.

# 174
Здравейте коремчета Simple Smile
MuMuTy-добре дошла и лека бременност.Дано да разберете пола и на двете бебчета  Hug

luz de la luna-съжалявам за случилото се  Hug

AtenaotnA-честит ти рожденник да ти е жив и здрав   cook

Лек ден ви желая  bouquet

# 175
  • Бургас
Здравейте отново. Искам само да ви кажа да бъдете наистина адски внимателни. Аз бях в 22-23 г.с. Миналата неделя вечер прокървих много леко. Лежала съм в болница в 13 седмица по тази причина, затова се уплаших и отидох до АГ-то в Русе от където съм.  Женската ми консултация следеше д-р Б. Бойчев от Тутракан. Нямах време да отида до там, а и в тази неделя някак нямаше как.Тук трябваше да ме настанят за задържане и нямаше да губя време. Дежурният лекар(Рудницки) обаче ме прегледа и каза че няма нищо смущаващо и аз се  прибрах вкъщи. През ноща започнаха болки в кръста и корема. Отидох пак в АГ- Русе, но вече попаднах на друг лекар(Матеева). Като ме погледна на видеозона - какво изражение,веднага на магарето и ето 2см разкритие и мехура вече във влагалището. Нямаше спасение, неможе да се върне, а бебенцето живо. Лекарката каза че е твърде малко за да оцелее. Сложиха ме на системи да предизвикат раждане. Бяха адски болки около 4-5 часа. Родих го, мъртво разбира се. Беше красива малка дама Simple Smile . Направиха ми кюртаж, на следващия ден още веднъж. Лежах 5 дена на антибиотици там. Днес бях на преглед и доктора каза че има много кръв в матката, дори се усъмни за нещо, което видя,но каза че може просто наслояването на кръвта в тази област да е повече. Ще ме прегледа пак. По-късно днес ще посетя и моят лекар за да искам и неговото мнение. Имах проблеми и с кърмата, понеже си беше раждане, тя си тръгна сама, много кърма, гъста и хубава,само бебе нямаше да си го нахраня. След всичко което стана поне се надявам да са ме изчистили добре,за да мога да опитам пак да имам дете. Това беше първата ми бременност и се чувствах прекрасно докато усещах малката си дъщеричка да ме сритва всяка вечер.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
много съжалявам мила, за случилото се. всичко ще бъде наред и ти ще бъдеш една наистина щастлива майка .. било то на син или дъщеря...

# 176
luz de la luna много, много съжалявам за загубата ти Cry Поста ти ме разплака, наистина!
От сега нататък обаче те очакват само хубави моменти в живота, бъди сигурна! Имаш едно ангелче, което бди над теб и бъдещите ти дечица Praynig Hug

# 177
  • София
AtenaotnA  nbirthday на мъжа здраве,щастие,късмет и успешно бащинство Mr. Green
luz de la luna #Puppy dog Hug дано да преодолееш мъката и скоро отново да видиш мечтаните  EFP със щастлив финал Hug .Потърси си правата,недоглеждането на дежурния лекар е подсъдно според мен. #Cussing out

# 178
Здравейте и от мен,

да се похваля на 1 септември бях на ЖК и всичко е ОК, но най-хубавото е че не съм качила и килограм и съм много щастлива от този факт  Joy На 4-ти бях на ФМ при д-р Янкова в св. Петка, много готина докторка и съм доволна от нея, всичко ми обясни подробно, с момчето всичко е наред  : Simple Smile Сега само ще се радвам на бременността си Simple Smile

luz de la luna много съжалявам за загубата ти  Hug

По повод зъбите и проблемите с тях може да е малко късно, но моят зъболекар ми каза че в с. Овощник до Казанлък има минерален извор, там водата е богата на флуор и затова не я бутилират, каза ми всеки ден да пия от тази вода не повече от 50мл и няма да имам проблеми. Така и правя пък да видим, до края има все още време.

# 179
Браво Gerrychka,значи всичко отива на бебчо Simple Smile

Мамита вие с какво мислите да мажете бебетата си?Някоя от вас мислили да го маже с мас?

Общи условия

Активация на акаунт