Януарско бебче във корема шава, мама вече взе да натежава - 6

• 35 621
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
И един въпрос - Очертава ми се след около 10 дена пътуване Бургас -София и обратно. Според вас опасно ли е  толкова дълго пътуване в този момент? Точно ще влизам  в 7-ми. Мисля си ,дали да не отида на една ЖК преди това и да се посъветвам с док. Аз (да чукна на дърво) се чувствам добре и не виждам проблем , но ММ е много против.
Аз пътувах преди две седмици от Пловдив до Созопол, после от Созопол през  Пловдив до София в рамките на три, четири дни и нямах проблеми. Но с почивки, малко да се поразтъпча, че иначе се схващах, а и ме хващаха лудите  Grinning Но според мен най- добре се консултирай предварително с лекаря си  Naughty . Моят например ме посъветва да увелича Магнезия, който пия в деня преди пътуването и в този на самото пътуване.   bouquet

# 691
Някоя от мамите мисли да ражда в Тина Киркова или втора градска.И имате ли впечатления от тези болници,а също и лекари?

Здрасти от мен, аз съм избрала да раждам в "Тина Киркова". Това ми е първа бременност и намам личен опит, но моя близка, също лекар, ми препоръча тази болница и аз й се доверявих, защото и двете й деца са родени там. Аз имам абонамент в тази болница и съм доволна от отношението на персонала и най вече от д-р Катя Гогова, която ме наблюдава и  мисля да раждам при нея.

# 692
  • сф
Силно се надявам да родя естествено. Засега е още рано да се каже. Имах си дилемата дали да плащам за избор на екип или лекар. Все още обмислям варианта, но май ще се откажа. От цялото четене, гледане и т.н. стигнах до извода, че никъде няма да мога да родя така, както искам. Или ако има такъв вариант, то той излиза доста скъпо поне за мен. Така че съм в търсене на оптималния вариант.  Grinning Друг е въпроса, че като става въпрос за раждане, оптимален вариант може и да няма. Настройвам се позитивно и не надявам да се справим добре с моето момиченце.
абсолютно съм така и аз. много ми е любопитно накрая какво ще стане  Mr. Green - къде, с кого, как...

# 693
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте отново наистина много бързо напредвате с темата.
На болните по-бързо оздравяване им пожелавам.
За себе си ще кажа , че с нетърпение очаквам всяка консултация и срещата с мъничето ми.Все още не знаем какво ще е,защото все се крие,но се надявам сега в Петък да се покаже най-сетне.
Относно момента с имената в къщи имаме доста разногласия за това и как ще се спрем на едно име незнам.
Може ли и мен да ме поканите в групата във Facebook ?
vuo@abv.bg това ми е мейла Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 13:48 от vuo

# 694
Може ли и мен да ме поканите в групата във Facebook ?
vuo@abv.bg това ми е мейла Simple Smile

Изпратих ти покана  Peace

# 695
  • Ruse, Bulgaria
Благодаря приех те , а къде да търся тази група във Facebook?

# 696
Момичета ето и моят мейл steisy_1990@abv.bg,ако може и мен да добавите към групата във Facebook.

# 697
Влизам само да споделя, че днес много ме притесниха.
Не бяхме виждали бебка близо 2 месеца и сега се оказва, че околоплодните води са ми много повече... което е предпоставка за преждевременно раждане...  Sad Confused
Това е станало за близо месец и трябва много пазене.
Моля се, живи и здрави, да влезем поне в 9-ти месец  Praynig/началото на декември/, пък след това пО може да се ражда.

И понеже септември не ходих "на частно", а моята по ЖК хич и не ме гледа, ето какво е станало...  ooooh! Tired

Присъединявам се към пожеланията на всички болнички и с неразположения бързо да отшумяват и да има само хубави емоции от напредващата бременност.  Praynig

# 698

Мисля, че те добавих  Peace

steiska, изпратих ти покана

# 699

Мисля, че те добавих  Peace

steiska, изпратих ти покана
Приех те Simple Smile

# 700
o4akva6ta , дано всичко да е наред и малкия бебок дочака подходящо време да излезе   ylinfant ,
а ти си почивай повече  Hug

Аз днес ходих на док. Позволи ми да пътувам. Бебчо е добре , отговаря си на седмицата по размер и положението на плацентата ми най-накрая се е нормализирало   Hands Clap

# 701
очакваща, стиснати палчета и от мен! дано всичко е наред и бебчо си изчака реда!  Peace

# 702
  • София
 alert alert alert Събота,6.10 от 17ч на входа на Борисовата градина до Орлов мост - среща на софийските мами.

# 703
Момичета, сигурно сте чули по телевизията за епидемия от хепатит А. Пазаете се, защото е много опасно. Току що разбрах за мой много близък приятел, който утре постъпва в инфекциозното с хепатит....Пазете се! Hug

# 704
  • в сърцата на децата <3
Добро утро, мамчета    food010
Аз вече пооздравях (май до голяма степен благодарение на клеевата тинктура - голямо БЛАГОДАРЯ на mila moja), тази седмица вече ИСКАМ да си отида до родното вкъщи, че не съм си ходила от май месец и... И така  Simple Smile Бебка сериозно тренира за спортистка, докторката и без това каза, че е с дълги крака (на кой ли да се е метнала  newsm78) та явно голямо наместване пада  Laughing

Относно "епидемията" от хепатит А - само домашна храна, преварена вода и чисто спокойствие  Peace На мен ми се струва, че това с тия епидемии е поредния начин да си продават ваксините. Ама да не зачеквам темата за ваксини, че ми е много болна и издивявам, като си помисля, че на малката ми принцеса искам - не искам в родилното ще ѝ сложат... Особено върха на простотията - ваксина за хепатит В на новородено - интересно дали ще ползва общи игли със заразени или ще има полови контакти... Защото това са начините да се зарази....

Хайде спирам се, че наистина се отклонявам доста от основната идея (да съм положително настроена). Много усмихнат ден, момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт