Януарско бебче във корема шава, мама вече взе да натежава - 6

• 35 606
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро момичета - кокичета  Coffee

...че на малката ми принцеса искам - не искам в родилното ще ѝ сложат... Особено върха на простотията - ваксина за хепатит В на новородено - интересно дали ще ползва общи игли със заразени или ще има полови контакти... Защото това са начините да се зарази....

Не ,че съм ЗА ваксините , ама относно това което казваш да вмъкна една лична история.Баща ми като дете го заразяват с хепатит от заразена инжекция  (едно време нали са били метални,дето се стерилизират ) .По-късно , към 30-35 г. , в следствие на преживян стрес ( падане зад борд) всичко се отключва и започна уголемяване на чеврен дроб , диети и т.н.
Така че, то по принцип "зайче" се крие във всеки храст и никога не можем да знаем от къде ще изскочи. Peace

# 706
Аз ще да разведря малко-изпращам ви виртуална почерпка по случай официалното ми остаряване Mr. Green
http://priqtel12.blog.bg/photos/69243/original/5730_GourmetBox.jpg

Исках да постна картинката, но не успях Embarassed Еееми за 34 години толкова съм научила Laughing

Лек ден от мен момичета и много Hug

# 707
  • Бургас
 newsm59 много много здраве, щастие и сбъднати мечти ...

# 708
Бела, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и щастие, което обезателно те очаква, щом скоро ще гушкаш рожбичка! Simple Smile Бъди обичана и обичай, няма по-хубаво от това на света!   bouquet newsm67

# 709
  • Варна
Някой може ли да сподели нещо за училище за родители във Варна - освен тези лекции на 9 месеца ходили ли сте на други места?

demii, аз специално съм ходила и на тези организирани от сп.Моето дете, провеждат се всяка първа събота на месеца в Гранд мол на последния етаж. Мисля и сега в събота на 6ти да отида, защото лекторката ми е от любимите  Grinning

Иначе има лекции и в този новия център "Мамс анд ме", но засега темите не са ме грабнали.

Това е другото ми предложение :
https://www.facebook.com/pages/%D0%A3%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1 … ef=ts&fref=ts

Я ме прибавете и мен към ФБ групата - d_mechenova@mail.bg

# 710
Бела ,честит рожден ден

# 711

Един кратък урок как да слагаш снимки Wink
Копираш си линка ,който си избрала с изображението,когато публикуваш отговор маркираш 2 картинка на 2 ред от ляво на дясно и между средните скоби [img] [img]поставяш копираното .Дано съм била полезна.

При нас в завода,в който работеха и доста роми от махалата преди 5г.имаше бум на Хепатит А и 50% от тях се бяха заразили,заедно със семействата си,но не са били ваксинирани.

# 712
  • Бургас
Тези ваксини са нож с две остриета, карала съм хепатит А .. а бях ваксинирана, зарази ме майка ми , която също беше ваксинирана...Баща ми нямаше ваксина и не се разболя... това си е и до имунитет според мен ...

# 713
Честит рожден ден, Бела!!! Жива и здрава и януари да гушкаш най-сладкия подарък!

ВЧера бях на онова натоварване с глюкоза, за установяване на гест. диабет. Резултатите са добри. И сега след като го направих, ми се струва губене на време и средства Peace Ако имате фамилна обремененност или сте над 35-36 години, е хубаво да се направи. Но мен защо ме задължиха newsm78 То е ясно, де! Все от някъде държавата трябва да трупа пари.

# 714
  • София
 happy bd Bella132013,всичко най и по много,а след 3 месеца най-прекрасния подарък sling Hug

# 715
Честит Рожден Ден Bella132013
Пожелавам ти много здраве, щастие и успех във всяко начинание!
 nbirthday

# 716
Момичета Hug и благодаря на всички за пожеланията  bouquet

Пречупена-голямо благодарско за урока и ето по-долу вече показвам колко добре съм схванала пък и още една почерпка няма да навреди на никоя от нас, нали така Wink

# 717
Честит Рожден Ден , Бела!
Желая ти много здраве и цялото щастие на този свят!

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 14:13 от AtenaotnA

# 718
# 719
Честит рожден ден Белла!Много здраве щастие,много късмет и едно здраво бебче накрая  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт