ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 42 433
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Майя, аз също ще следя за новия сборник за подготовка за кандидастване. Ако разбереш по-рано, че е излязъл-пиши. Аз също ще дам информация, когато имам такава. Дано децата ни се справят добре.  Simple Smile

# 631
  • София
Да ви почерпя - ставам с една година ПО-мада  Mr. Green Mr. Green

# 632
Да си жива и здрава, Naddya!
Бъди силна, уверена и щастлива! 

newsm59             baloni             

# 633
  • София
Оооо, Наде, жива и здрава да си  Hug Да те слушат вкъщи, да те радват и обичат!    nbirthday

# 634
  • Sofia
Честито,Наде! Да си здрава и много щастлива с мъжете си Simple Smile Много да те радват и най-вече-слушат!   bouquet  bouquet
Знаех си,че има нещо-не може да си ми току-така толкова симпатична  Laughing-не стига,че се оказваме  една зодия ,ами и с дъщеря ми сте на една дата родени Simple Smile
 Весел празник!

# 635
  • София
Благодаря на вси4ки за пожеланията. Да би се връщат   Hug Hug

Jord как е детенце? Какво казаха лекарите?  Hug Hug

Днес в 8класната тема попаднах на понятието оломпиада по англииски език. Обадих се в ТУЕС и те ми казаха, 4е няма да провеждат. Но МОН ми казаха, 4е може да се запише и в друго у4илище. В англииската гимназия ще провеждат оломпиадата и може да се запи6е на имеила aeg1@abv.bg с иметоя класа и у4илището. Та ако някои проявява интерес  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 22:20 от Naddya

# 636
  • София и там където не се пуши
Naddya, тя не беше ли миналата седмица за София  newsm78 .

# 637
  • София
Naddya, тя не беше ли миналата седмица за София  newsm78 .

Обяснението е, че всяко училище само решава кага да я проведе като до ... февруари трябва да са приключили, защото през февруари е втория кръг, който вече се организира централно

# 638
  • София
Naddya, честит рожден ден на патерица. В неделя цял ден имах усещането, че някой има рожден ден скоро, че е голям празник, някой много близък човек и аз не мога да се сетя кой.... Няма да повярваш, ама така си беше. Сина ми се пооправи и бяхме на Витоша и все за теб съм мислила без да знам  Laughing Laughing Днес сме на училище, но от утре влизаме в болница за изследванията. Благодаря на всички вас, трогвате ме. Между другото в училището се заформя проблем заради отстъствията, ще ходя в сряда да говоря с класната, вчера същоговорих с нея по телефона, много е разтревожена и притеснена, как ще приключи срока. Аз, честно казано, си казвам - само да е жив и здрав....

# 639
  • София
Jord, стискаме палци всичко да е наред. Пък в училище ще си се яви допълнително на изпитите, ако трябва, и пак ще се оформи за срока. Здравето е най-напред.  Hug

# 640
  • София
И от мен имаш стискане на палци, Jord  Hug Hug И ако с нещо можем да помогнем пращай на лични  Peace Peace А колкото до отсътвията - прочети си доста добре документите, които регламентират това, защото класните изобщо не са наясно с материята в повечето случаи и импровизират  ooooh!

# 641
Наде, относно олимпиадите, децата могат да се явяват в други училища. Моя син се яви на информатика (програмиране) в школата на Телерик, а на физика го записах в 108 СОУ. Та да се похваля, че и на двете олимпиади продължава на втори кръг.

# 642
  • София
Не мога да се стърпя да не кажа - БРАВО!!!

# 643
  • София
Браво Радостина, все така да върви напред младежа.   Hug

# 644
Jord, какъв е проблема с отсъствията?

Общи условия

Активация на акаунт