ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 42 193
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Поздравления за син4ето на Радостина  Hug Hug Hug Само напред и нагоре. Аз моя го записах в 01 АЕГ за олимпиадата по англ.  Peace

# 646
  • София
Привет на всички! Ето и нещо по темата IT

http://it-interviews.com/       &nb … sp;    

и         http://www.karieri.bg/karieren_klub/ … sp;    

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 20:17 от Naddya

# 647
  • Sofia
Дали някой получи отговор от курса по роботика? Попълних формата за заявка...и вече седмица-нищо  newsm78

# 648
  • София
Дали някой получи отговор от курса по роботика? Попълних формата за заявка...и вече седмица-нищо  newsm78

Bakerita, вие за кога направихте заявка - събота или неделя?

И аз не съм получила нищо. Синът ми ходи на презентацията им на 10 януари и си е дал заявката и лично с неговия имейл. Снощи нещо ми зададе въпрос дали за неделните занятия съм пуснала заявка, но не обърнах внимание за какво ме попита и дали е получил той имейл. Ще го питам.

А днес имат класно по БЕЛ! Стискам палци на всички  Peace Peace

# 649
  • Sofia
За неделя-часовете ми се виждат по-удобни.
Нашето класно по БЕЛ мина отдавна...миналата седмица..по думите на сина било лесно,но то ще си покаже Simple Smile

# 650
  • София
И на нас не са ни се обадили  newsm78 newsm78 Синът ми е питал, защото си е говорил с друго дете. Явно трябва да се обадим   ooooh!

# 651
  • София
Да запо4нем по4ивните дни с малко настроение

ББ: Студенти, ставаите ов4ари! Програмисти били ....  Mr. Green Mr. Green

http://vbox7.com/play:8d5063fbc7       &nb … sp;    

http://jobtiger.tv/news/amerikanski-program … sp;    

# 652
  • София
E маи сама си говоря (пиша), ама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Полу4ихме имеила за Роботиката.
В имеила пише

Имаме нужда от поддръжници и ще сме благодарни на вашето съдействие за популяризиране на роботиката. Бихте могли да ни съдействате като разкажете на приятели за курса (един, двама или дори повече), които да вземат участие.

Няма ли други желаещи, ще поискаме намаление на таксата Mr. Green Mr. Green

# 653
Наде, разсмя ме. Спокойно не си говориш сама, аз те слушам (чета) редовно. Но няма какво да допълня. Ти винаги намираш интересни материали за качване. Приятна събота и неделя. И дано да си съберете група за роботиката, защото за Петър няма нищо подходящо. Всички нива, които ги предлагат в момента, той ги е минал.

# 654
  • София
HaШте гении4ета изпуснаха да подмладят екипа на Microsoft  Mr. Green Mr. Green Добро утро  Hug Hug

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5452 … sp;    

# 655

В имеила пише

Имаме нужда от поддръжници и ще сме благодарни на вашето съдействие за популяризиране на роботиката. Бихте могли да ни съдействате като разкажете на приятели за курса (един, двама или дори повече), които да вземат участие.

Исках да попитам от любопитство, каква е таксата?

# 656
  • София

В имеила пише

Исках да попитам от любопитство, каква е таксата?

Регистрирани сте за занятията по роботика, които ще започнат на 10.02.2013 от 12:00h.
Те ще се провеждат всяка неделя от 12:00 до 15:00h.
Таксата е 148лв. за едно ниво, което се състои от седем занятия.
Намираме се на ул."Неофит Рилски" №24.

# 657
Слънчев поздрав към всички от мен!

Да попитам - ще има ли междусрочна ваканция? И кога започва втория срок  newsm78

# 658
  • София
Добро утро на всички!
Инфо
1.   28 януари 2013 година е неучебен (деня след референдума, няма да агитирам как да гласувате  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
2.   4,5 и 6 февруари 2013 година за тези без бяло училище са неучебни. Ще ходят по музеи. Нашите синковци с бялото няма да изпуснат нищо, не че са се засилили да учат и да попълват пропуските (ямите) в незнанието си Mr. Green
3.   Вторият срок започва от 7 януари 2013 година и си остават да учат сутрин.
4.    Но докога е вторият срок остава загатка  newsm78 newsm78

Цитат от сайта на МОН

15.06.2013 г. – V-VIII клас ( 16 учебни седмици )
30.06.2013 г. – VIII клас (18 учебни седмици за паралелки с прием след завършен седми клас с интензивно изучаване на чужд език)

Ние не знам къде сме в цялата картинка  Joy

А и давайте идейи нещо да не изпуснем като екипировка за бялото. Ние не сме скиори, така че скиорите да изреждат моля  Praynig Praynig

# 659
Благодаря, Naddya!

Странно начало на втория срок - по средата на седмицата Wink
Да е по-лесно объркването  Joy

Ние пък от 9-ти клас ще минем следобед Wink

Общи условия

Активация на акаунт