ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 41 345
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Наде, за начинаещ скиор задължителни са - грейка (горна и долна част), шапка (по възможност каска, но надали ще е толкова необходима), ръкавици (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!). Това са друхите. Чорапи скиорски ако имате, ако не - 3/4 ти такива, по-плътни, защото не се знае каква е обувката, която ще му се падне. Отдолу - някаква памучна блузка с дълъг ръкав. И ти е готов кандидат-скиора.
Мен ме е яд, че Марто не пожела да отиде на зеленото. Ама той се притесняваше, че няма с кой да кара и ще му е скучно. Детска му работа  #2gunfire

Това за 28ми ме изненада, но пък ми хареса, щото ние нямаше да сме в София тогава  Laughing
И това с музеите не го знаех - интересно на кои музеи ли ще ходят?

# 661
  • София
Mimi, благодаря за инфото. Ние почти сме готови  Laughing Laughing А Марти е трябвало да поразпита, не е само синчето ми, който не може да кара. Той ще се качва за втори път на ски. Първият му беше на бяло училище от детската градина. Толкова отдавна беше това  Rolling Eyes Rolling Eyes

Дали за наШте синковци ще е четвъртата ябълка или ще се захванат с друг плод   hahaha hahaha

Скрит текст:

# 662
  • София
Наде, Марти кара отдавна и е доста добър. Ние цялото семейство (дори и дребния) сме скиори. Всъщност той по-скоро се притесняваше, че ще ги карат да се спускат само с учител, пък той няма нужда от такъв и не искаше да се съобразява с такъв. А щеше да е в планината, и надали някой точно с него щеше да се занимава, амааааа

# 663
  • София
Привет на всички!
Днес са им оформили срочните по математика и нямало шестици  newsm78 newsm78 Жестока реалност или просто извинение  Mr. Green Mr. Green или и двете по малко  Laughing Laughing Laughing

Усмихнат ден

# 664
  • София
 http://econ.bg/%D0%A4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%A2%D0%BE … sp;    

И за малко настроение

Лисицата:
-Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
..гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
-Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?
Гаргата:
-Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:
-Аз и НЕ да бях казала, все тая...

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 22:41 от Naddya

# 665
  • София
Част от класа ни още не бил оформен по математика. Наистина нямало шестици.
Нас днес по английски ще ни оформят, а в петък по математика.  Rolling Eyes

# 666
  • София
Здравейте, при нас голямо чудо стана за отсъствията. Как трябвало да го изпитват, нямал оценки и какво ли не. Като че ли е искал да боледува. Само че тази седмица никой не го изпита, въпреки че си ходи чинно на училище, прави само някакъв тест по география дето пропуснал и класното по английски по същата причина. На теста допуснал няколко грешки нарочно за да не си помислела госпожата, че е преписвал  Shocked Rolling Eyes #Crazy Паднах! Утре госпожата по български щяла да каже как ще протече изпитването и върху какво! То там беше най-големия проблем и вече имаха 2 пъти по два часа тази седмица, защо не го направиха досега, не знам. Само трябваше да тичам между болницата и училището и да се обаждам в канцеларията, точно когато на него му престоеше пълна упойка и аз не знаех на кой свят се намирам.... както и да е, живи и здрави само!

# 667
  • София
Jord много се радвам, 4е сте здрави и хидите на у4илище. А за отсъствията не се ядосваи, не влагаи нерви, ще го изпитат - имат още една седмица.  Hug Hug Те наште са го ударили на по4ивка ooooh! ooooh! Било им се полагало след усиленото у4ене през срока  Mr. Green Mr. Green 

# 668
Jord,
важно е да е здраво детето.
Без оценки няма да остане.

# 669
  • София
Специално за малко весело настроение на Jord    Hug Hug

Хванал си Бил Гейтс златната рибка и тя му казала:
- Пусни ме и ще ти изпълня едно желание.
- Добре. Искам да владея цялата ей тази територия - и й показал някаква карта.
- Аааа, така не може, дай нещо по-изпълнимо...
- Добре. Искам Windows да няма бъгове.
- Абе... я дай да погледна тая карта...

# 670
  • София
 Laughing Laughing Благодаря ви, както май вече казах - аз дори не успях да се ядосам като си му е редът. Нямаше време  Grinning Grinning Сутринта му казах, че днес ще е денят Х, имат математика!!  Grinning а пък и физиката е днес........
Искам да Ви покажа нещо, което страшно много ме впечатли, дългичко е ама си заслужава, според мен
http://teacher.bg/cs/blogs/nina/archive/2007/10/28/2866.aspx

# 671
  • София
Jord, радвам се, че сте добре. Или поне отивате към добре. Днес и нас ще ни изпитват по математика, тоест вече трябва да са го изпитали. Да видим каква оценка ще му оставят за срока  Crazy

И по български не са го оформили, и това днес също ще трябва да го направят.

А тази статия, направо ме разби, още повече, че днес разбрах нещо много странно за мен. Малкия е предучилищна в училище, като вече кара една предучилищна в детска градина. И днес ми разказва, че едно детенце от детската е учило в 2ро училище, но тъй като е бил "ЛОШ" сега е преместен в тяхното училище!!! Е, не мога да разбера как толкова бързо го охарактеризираха това дете - все пак говорим за първокласник, и още не е минал един срок!!! Много силно се потресох, още повече, че това дете го знам от 3 години, и въобще не е нито лош, нито агресивен. Най-вероятно не е успял да се климатизира към училищната среда, а за това са виновни най-вече учителите му!!! Как така решаваш, че някой е лош, и то в първи клас, първи срок!!! Извинявам се за дългия пост, но след статията на Jord не се сдържах  #2gunfire

# 672
Много ми е странен начина на оценяване по някои предмети. По български на първото контролно от 8 въпроса - два грешни и резултат 3,50. На второто контролно от тази седмица при 14 въпроса и 3 грешни резултата е 3,75. Е аз такива сметки не мога да направя. Ако някой може да ми обясни как се изчислява, нека ми помогне.

# 673
  • София
Mimi75  Hug Hug
Radostina74, така ще е то, ние при 6,5 и 4 по биология имаме 4  Grinning живота продължава!

# 674
  • София
Статията наистина е забележителна и не се и съмнявам, 4е е истина.  Hug Hug Хората имат много добре развита система, а не като при нас - нищо не вържи, но никои не е виновен и нищо не трябва да се променя  Mr. Green Mr. Green

А ние сме оформени - разнообразни оценки през срока, но твърди петици по вси4ко  Mr. Green Mr. Green Толкова еднообразно не ни е било преди  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт