Силните жени

• 15 811
  • 177
  •   1
Отговори
# 150
И на мен ми омръзна да се оправям сама , но пък появи ли се възможност друг да ми помогне голямо недоверие проявявам и пак си оставам сама  Mr. Green

# 151
И на мен ми омръзна да се оправям сама , но пък появи ли се възможност друг да ми помогне голямо недоверие проявявам и пак си оставам сама  Mr. Green

Абе , може да помага , но без обвързване . Sunglasses
Всеки у тях си ! Wink

Аз пък така съм си подредила нещата , че да имам помощ за всичко , което е извън моите способности - за ремонти , за транспорт , за логистика .
Но , организацията , отговорностите , това са си мои неща . Peace

# 152
Де го това мъжко рамо, на което да поплача?!
Около мене са само мъже, ама то все аз им слугувам. И не че се правя на силна или не мога да ги помоля. Слаба съм, не съм от мъжкараните. Обаче за всички тях като от само себе си се разбира, че трябва да се справям и с домакинството, и с детето, и с работата си, и с лютениците и т.н. А кога да почивам, да се възстановявам,  не е ясно?!
Само не зная кого да организирам? Ако има кого, който да иска да помага, добре, ама няма.

# 153
Силната жена е оправната жена  Wink което не изключва да се оплаква и мрънка   Mr. Green
Оправната може и със и без помощ

А така, Desss. И аз съм кораво копеле обаче обичам да си мрънкам. Ми изморявам се понякога пък.  Crossing Arms

# 154
  • На топло в неговото сърце.
Силната жена е оправната жена  Wink което не изключва да се оплаква и мрънка   Mr. Green

А така, Desss. И аз съм кораво копеле обаче обичам да си мрънкам. Ми изморявам се понякога пък.  Crossing Arms
и аз така ама то без мрънкане не може

# 155
  • София

и аз така ама то без мрънкане не може

Мрънкайте си, ама тежко и горко на тези около вас  Mr. Green Mr. Green

# 156
  • София - Рим и обратно
Това е приумица на българската жена - че трябва да се оправя с всичко, перфектно при това, и да иска и изисква колкото се може по-малко, а най-добре никак. Не съм видяла нищо добро да се случва със самата жена при подобно светоусещане и поведение. Нито медали, нито успешно семейство, нито щастие /здраве/ за нея, нищо.

# 157
Що пък сама ? Wink
Може да си има по един помощник за всяка дейност ! Grinning
Но , тя да определя правилата ! Peace

# 158
Силна и свободна не се припокриват.

# 159

Така ли? Shocked

# 160
  • Tам през Атлантическия океан

Така ли? Shocked

Със самотна се припокриват най-добре  Sunglasses

# 161
  • Колибите
И аз съм от силните. Не че много искам, но се налага.

# 162

Така ли? Shocked
Така. Може да си силна и да носиш още един, но въобще не означава, че си свободна.

Така ли? Shocked

Със самотна се припокриват най-добре  Sunglasses
Слабите хора са самотни.

# 163
Абе тука под самотен се разбира сам , без партньор .
Защо - не ми е ясно . Thinking

Така ли? Shocked
Така. Може да си силна и да носиш още един, но въобще не означава, че си свободна.

Така ли? Shocked

Със самотна се припокриват най-добре  Sunglasses

Слабите хора са самотни.

Много вярно ! Peace

# 164
  • Талант на 2012,2013 г.
Не е нужно да се справяш сама с всичко за да си силна жена. Peace

Нужно ти е рамо на което да се подпреш, нужна ти есълза в окото понякога, нужна е и чужда помощ, която да приемеш.

Това не означава, че не си силна жена.

Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт