Силните жени

• 15 801
  • 177
  •   1
Отговори
# 30
Силна съм но стигнах до извода,че мъжът до мен задължително трябва да е по-силен от мен.
Да ме дърпа за ръката напред,а на аз да го дърпам за яката напред   Laughing При второто губя интерес.
Според мен силен е онзи,който е в хармония със себе си.Който е намерил себе си и няма вътрешни конфликти. В този аспект все още не съм хич силна ..
хареса ми много израза да го дърпам за яката  Laughing не се бях замисляла но наисти9на ми трябва силен мъж

# 31
Силна съм но стигнах до извода,че мъжът до мен задължително трябва да е по-силен от мен.
Да ме дърпа за ръката напред,а на аз да го дърпам за яката напред   Laughing При второто губя интерес.
Според мен силен е онзи,който е в хармония със себе си.Който е намерил себе си и няма вътрешни конфликти. В този аспект все още не съм хич силна ..
хареса ми много израза да го дърпам за яката  Laughing не се бях замисляла но наисти9на ми трябва силен мъж

Много точно уцели. От дърпане за яката накрая загубих интерес, наистина. А най-обидно е, когато такъж мъж изведнъж се присети, че можел и той да командва и иска да заеме предна позиция и аз да слушкам.

Не, човек сам не може да има всичко. Не и веднага, не и в едно и също време. Наистина е мит това за успялата жена, която съчетава деца и кариера. Макар че от мен искаха точно това- две внучета през две години (мъжът ми не искаше деца за себе си, а внучета за майка си), да бачкам и да изкарвам пари, да съм домакиня и да се подчинявам. Някъде по пътя станах по-алфа от мъжа си, загубих интерес и се ядосах.

Но сега не се опитвам да съм горда и независима, напротив, търся да си намеря майстора в лице на мъжкар, който да е по-алфа от мен. Има ги. Без тях не може.

# 32

Aз точно в този съм.Носи удовлетворение , да, но и в известна степен ме прави саможива.На мен ми харесва, но сигурно на обкръжението ми не особено.
За другото както дойде, по скоро по неволя когато се наложи. Но нито позволявам да ме водят за ръка, нито да дърпам нечия яка, не го и правя всъщност.

# 33
Че това, изброеното в първия пост ли е силната жена? Това си е чист слугинаж.
Силата на една жена не се крие в умението да върши всичко от гладене до слагане на гипс-картон. Наблюденията и личният ми опит сочат, че колкото една жена изглежда по-крехка в очите на мъжете, то тя толкова повече има силата да ги размества като пионки на шахматна дъска.

# 34
  • София
В първия пост говорех по-скоро за някаква перфектна форумка, която поне пише, че има сила да се справи със всичко. А дали е така - не знам.

# 35
  • София
Що е то силна жена  не мога да кажа, защото не живея в чуждо тяло, за да знам кога е силно и кога не. Тоест хората се показват едни, всъщност са други...как ги преценявате дали са силни не знам.
Аз на моменти съм силна, на моменти слаба, на моменти съм влечуго някакво, след това не мога да позная себе си как стоически се държа в крайно гадни ситуации. Плача си на воля като ми се плаче, имам рамо на което да го направя, а и да нямам, подозирам, че това не би спряло сълзите ми. Точно след 10 мин може така да съм си изляла болка със сълзите, че човек да рече, че съм от стомана. Премеждия в живота ми колкото щеш, щастливи моменти- също. При мен емоцията е на мноого високо ниво, не мога да крия чувствата си и не желая, такава съм.
имам се за слаба и силна жена едновременно, зависи от момента...може би това е нещо като шизофрения. Crazy
Като позачетох последните мнения ми става ясно, че за да си силна трябва и да се справяш с всичко...е значи съм слаба, горканка аз. Обаче се справям с много неща де, ама с всичко...не мога.

# 36
В първия пост говорех по-скоро за някаква перфектна форумка, която поне пише, че има сила да се справи със всичко.

Ами ако има чувството, че се справя с всичко, което и е важно, в това няма нищо лошо.

# 37
В първия пост говорех по-скоро за някаква перфектна форумка, която поне пише, че има сила да се справи със всичко. А дали е така - не знам.

Кое е точно това Всичко? Thinking
Да си гледа децата, дома и някаквата там работа ли?Ми това далеч не е всичко. Laughing SunglassesИма Милион още неща.Няма как да е с всичко справянето.Виж, с всичко, което ми е важно и се справям-чувството е на удоветвореност, на доволство от живота в такъв етап и не е никак лошо.То окрилява и дава Сили-та от там явно Силата идва...Когато не върви-падам духом и силите ме напускат.

# 38
Силата и на мъжа и на жената е в главата.  А не в способностите. Поне според мен.

# 39

Перфектната форумка е само плод на впечатлението, което оставя някакъв привиден събирателен образ. Peace

# 40
Всъщност Перфекта форумка Няма.Все още се спори кое е по-по-най-перфектното тук-дали да си секцио родила, или естествено, дали си кърмила или детето е било на АМ, дали имаш едно дете, или пет, дали си ги гледаш сама или с десет баби, дали си го метнала на градина да го мъчат там, или си се посветила на първите му 7 години, дали прави секс на 13 или не....Ей такива ми ти работи...Дали мъжа ти носи торбите, или носи парите, дали ти си с маникюр или не си-Все Още Истината е Някъде Там и все още Не е ясно коя е групата на пИрфектните.
Така че-дишай... Hug

# 41
Мен винаги най-любими са ми били най-неперфектните съфорумки Wink

# 42

е, ама то и такива няма, защото таман някоя сподели, че не мие чиниите, а Милото ги мие и веднага се намират Верни подгласнички да ръкопляскат, че това е най-перфектното и вярно поведение.Или обратно-каже, че мие чинии до премала-пак така...Та-кои са точно най-неперфектните тук е доста субективно. Wink Wink

# 43

е, ама то и такива няма, защото таман някоя сподели, че не мие чиниите, а Милото ги мие и веднага се намират Верни подгласнички да ръкопляскат, че това е най-перфектното и вярно поведение.Или обратно-каже, че мие чинии до премала-пак така...Та-кои са точно най-неперфектните тук е доста субективно. Wink Wink

Най-неперфектните си личат. От истинността,с която говорят за фактите от живота си,за слабостите си и за колебанията си. И от това,че неперфектните много често се опитват да ТЕ разберат  вместо да ти насадят яйцата  Mr. Green

# 44
Понякога опитите да разбираш другия води до дразнене на този-другия... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт