Силните жени

• 15 809
  • 177
  •   1
Отговори
# 15
Човек дори силен не е перфектен.
Силните хора са лишени много неща. Те са като хирурзите, винаги ще отрежат без жалост, което е за рязане. Силните хора не правят това, което искат, а това което трябва, преодолявайки собственото си аз. Те нямат емоции, нямат сълзи, нямат доверие на никого, частично са като работохолизирани роботи, умеещи да изключват собствените си страхове и прегради.
Всеки силен човек, мечтае да е слаб, но не може, защото му липсва доверие.
Моя мъж е такъв.  Grinning
Виждала съм сълзи точно два пъти. Чувствата си ги изразява трудно.
Вече свикнах.

# 16
  • Costa Rica
Силните хора са лишени много неща. Те са като хирурзите, винаги ще отрежат без жалост, което е за рязане. Силните хора не правят това, което искат, а това което трябва, преодолявайки собственото си аз. Те нямат емоции, нямат сълзи, нямат доверие на никого, частично са като работохолизирани роботи, умеещи да изключват собствените си страхове и прегради.
Ей това ме разби тотално не бях чела изказване на по-промит мозък никога  Shocked Shocked Shocked ( има ли емотикон , който се кръсти???)
Май няма, дано това  bishop свърши работа.

Маци, от нищо не се чувствам лишена. Изкарвам си парите, харча си ги, отгледах си детето, не пера мръсни чорапи и не си мисля какво ще готвя, като се прибера от работа. Всъщност права си в едно - нямам сълзи. Просто не ми се налага да рева. Кажи сега, дали мечтая да съм слаба, м?
(Мечтая, де, но само на килограми Embarassed)

# 17
Определено считам себе си за силна и успяла жена. Това обаче не ми пречи да мрънкам и да си хленча, макар и рядко, когато нещо не ми изнася. Определено обаче не "тегля като вол", както някой се беше изразил по-назад.

# 18
  • Tам през Атлантическия океан
Силната жена е оправната жена  Wink което не изключва да се оплаква и мрънка   Mr. Green
Оправната може и със и без помощ  Hug Когато има кой ОК  Mr. Green

А сА да се върна и да ви зачета  Hug

eitam Peace

# 19
И аз считам себе си за силна жена , работя гледам си детето , никой не ме тормози , не давам отчети на никой за нищо , поплаквам си да винаги когато ми се плачи , но това не е слабост , а сила изливам си насъбралото ми се и продължавам напред.Прикриването и сдържането на емоции е тъпа постъпка на слабост мое мнение

# 20
  • Колибите
От силните съм.

# 21
  • Бургас
След няколко теми тук-там, стигам до извода, че за да съм перфектна, трябва да съм силна жена.

Разбира се, че трябва да си силна /не перфектна/ и да можеш и сама да се справяш с живота си. Просто не винаги трябва да ти личи. И да не мъкнеш ти всичко на гърба си.

Нищо не пречи да си силна и да имаш кой да ти помага и рамо, на което да се облегнеш ...

# 22
След няколко теми тук-там, стигам до извода, че за да съм перфектна, трябва да съм силна жена.
Никога да  не се оплаквам, сама да се оправям със всичко, работа, пари, домакинство, деца, винаги да бъда отпор на мъжа.
Това е най-сигурният и лесен начин да си скапеш живота.
На който му харесва , моля, нека е силен.
Нито съм перфектна, нито съм силна, оплаквам се доста, и ....не мога   Mr. Green  да се оправям с Всичко Сама.
Затова животът ни събира по двойки, за да се справяме по-лесно с нещата от живота.

# 23

Да си силен не означава  да "режеш" парчета от себе си, а тъкмо обратното - да си достатъчно мъдър да приемеш слабостите си, без да ги мразиш, отричаш и забраняваш. Другото е вървене срещу самия себе си, което се връща рано или късно като бумеранг.
Иначе жените по принцип сме склонни да отъждествяваме женската сила с жертването и угаждане на всички, освен на себе си (така ми звучи първия пост). 

# 24
Много е субективно.Аз може да се мисля за силна, пък в очите на околните да не съм, и обратното.Всичко е на периоди-в един период се справяш завидно добре с несгоди и трудности-силна си.В друг период не ти се получава-слаба си.Не говоря за влачене на торби, мрънкане на милото да те издържа и прочее тъпотии...Говоря за нещата Над работата, домакинството и децата.То до там ако спрем-жалко...

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 09:32 от Jizzlobber

# 25
  • София
 Money Money е на думи всички сме силни   bouquet  bouquet

# 26
Ей, тоя знак за равенство между "не демонстрира емоции" и "няма емоции" ми е много любим. А и външата проява на въпросните емоции хич не е непременно слабост - нерядко е ефективен инструмент за манипулация.

Да си силен не означава  да "режеш" парчета от себе си, а тъкмо обратното - да си достатъчно мъдър да приемеш слабостите си, без да ги мразиш, отричаш и забраняваш.

Това много ми допада като обяснение. Според него още не съм съвсем силна, но се старая.  Grinning

# 27
Нямам амбиции да съм силна или перфектна. Даже го намирам за бреме когато някой се стреми към това. Най-силното ми качество е, че съм адаптивна и по тази причина рядко се оплаквам или ми е нужно чуждо рамо за утеха. Други са функциите не мъжкото тяло, не да е подпора. Mr. Green

# 28
Силна съм но стигнах до извода,че мъжът до мен задължително трябва да е по-силен от мен.
Да ме дърпа за ръката напред,а на аз да го дърпам за яката напред   Laughing При второто губя интерес.
Според мен силен е онзи,който е в хармония със себе си.Който е намерил себе си и няма вътрешни конфликти. В този аспект все още не съм хич силна ..

# 29
  • Бургас
Силна съм но стигнах до извода,че мъжът до мен задължително трябва да е по-силен от мен.
Да ме дърпа за ръката напред,а на аз да го дърпам за яката напред   Laughing При второто губя интерес.

Ето това е самата истина и за мен.

Общи условия

Активация на акаунт