Силните жени

• 15 792
  • 177
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ми явно, язък ми че два пъти четох  Laughing

# 61

Защо мъжете обожават да „спасяват“ дами в беда :  Simple Smile

Цитат
Повечето жени искат да се представят в светлината на силни, независими, решителни. Това им дава самочувствие и възможността да кажат спокойно „Мога и сама", на когото пожелаят. Но в природата на мъжа е да бъде покорител и покровител и често дамите бъркат с прекалено еманципираното си поведение без да разбират защо.

Жената в беда кара мъжа да се чувства мъжкар

Мъжкото его расте, когато е в помощ на някоя девойка

Мъжете остават по-дълго във връзка, в която се чувстват мъже

Как да бъдете жена, която се нуждае от мъжка помощ
...

http://www.tialoto.bg/a/31-vrazki/23859-zashto-mazhete-obozhavat … at-dami-v-beda,2/

# 62
Ми явно, язък ми че два пъти четох  Laughing

Ми не ми е ден, не мога да се обЯснЯ нещо, но-уверявам те-нямах предвид това, което рече... Grinning

# 63
Jizzlobber , аз пък някак те разбрах от първия път, или поне така си мисля.  Laughing
Не ми се е случвало да не мога нещо, но да очаквам друг да го направи за мен. Не, че не ми се е искало понякога, но да ти се иска и да очакваш са различни неща.

# 64
  • София
Примерно - гнус ме е и не мога да мия тава, в която е печена риба, но да очаквам друг да преодолее гнустта си и да я измие? За нещо такова ли говорите?
(аз се възстановявам след гаден вирус с висока Т и още не съм съвсем в кондиция, та най-вероятно в моя телевизор е проблема с неразбирането)

# 65
Ми да, може да вземем такъв пример...но само за показнО, инак с уговорката-че при всеки въпросното Нещо, което не умее, а очаква от друг-е специфично, различно.

# 66
  • София
Е, понякога просто някой трябва да ти помогне по простата причина, че нямаш 4 ръце, а 4 неща трябва да се свършат едновременно. Още повече, ако да кажем жената и едното дете са малко болни.

Ох, сетих се, че познавам една силна жена. Цял живот бачка на две места и се прави на много железна, издържа кофти характера на мъжа си, защото смята, че така е правилно, възпитава децата си. Но разбира се, издиша накрая. Рак и строшени нерви. Не си струва.

# 67
Ох,аз пък това мерене на силата на жената с миене на мазни тави и носене на торби не го разбирам.  Tired

# 68
  • София
За мен истински силен човек и жена е този, който е успял да осъществи мечтите си, въпреки сивото ежедневие, което ни поглъща в един момент.

# 69
  • София
Ох,аз пък това мерене на силата на жената с миене на мазни тави и носене на торби не го разбирам.  Tired

Е то това аз и не видях някой да го прави де. Тавата я вкарах само в напън да разбера неразбраното твърдение на Джиз, нищо не съм мерила с тава.

# 70

Е то това аз и не видях някой да го прави де. Тавата я вкарах само в напън да разбера неразбраното твърдение на Джиз, нищо не съм мерила с тава.

Не цитирах теб,извинявай. Просто цялата тема бие на другаде. Не разбирам за каква женска сила се говори в темата. Примери за женска сила . Само битовизми.

# 71
На мен пък ми писна цял живот да ми обясняват как съм силна жена и колко (възхително) съм силна.. ooooh!

Дрънци, хич не съм силна, просто съм проклета - и оттам по-държелива.. Joy

# 72
Мисля, че си зависи от зодията, от темперамента, от нагласата. Например жени зодия овен са в повечето случаи работохолички.
То е като при професията. Една професия на един човек му пасва изцяло, а за друг е неподходяща.
Има жени, които не могат да стоят само в къщи и да бъдат домакини. Доста динамични си.
А не мога да си представя жена флегматик, спокойна, бавна, старателна, педантична, да се справя с много неща едновременно. То тя и няма забележи, че я чакат много задължения.
Формулата за всяка жена е различна, индивидуална.
Когато жената е без партньор (по редица причини), то тя следва да се справя сама в живота, т.е. самостоятелна, силна. Но ако е с партньор, нека остави на него силната роля,т.е. нека се допълват, да не му изземва ролята. Разбира се, има случаи, когато жените са по-активните, водещите, решителните, а мъжете - водените, по-умерените. Във всяко партньорство е различно.

# 73
Мисля, че си зависи от зодията, от темперамента, от нагласата. Например жени зодия овен са в повечето случаи работохолички.
Да, те затова накрая се поболяват... Sad
Най-добрата ми приятелка е Овен и от вечен стремеж да е първа, търчане, блъскане, разбиване на стени с глава, та накрая  си докара много страшна диагноза..
Така че по-кротко със "силата" Sunglasses

# 74
Силната в битов план, за мен е глупава в реален. За чий ... да мия мазни тави, като има миялна? За чий ... да нося тежки торби, като съществуват мъже? За чий ... да се правя на физически силна, когато Бог ми е дал силата да съм жена?...

Общи условия

Активация на акаунт