Силните жени

• 15 842
  • 177
  •   1
Отговори
# 90

Тя, силата - си личи, не е нужно да се изказва на думи.

Нищо не си личи отначало... силата се появява в последствие... демек, чекай да ти покажа кви рога съм ти приготвила!!!  Praynig
Е, за рогата се иска мъжка сила, щото може и да я няма, че да си ги носи.  Grinning
Joy Joy Joy
Соте то това голяма сила бе  newsm78 ама в краката  Joy

# 91

Соте то това голяма сила бе  newsm78 ама в краката  Joy

Не е в краката.. тц... цялата сила е в главата!!!!  Laughing

Скрит текст:

# 92
Соте, ти наистина ли смяташ,че цялата сила на жената  е в междукрачието ? Crazy

# 93
Е, ама признай – че без нея пък не може  Wink

# 94

Соте, ти наистина ли смяташ,че цялата сила на жената  е в междукрачието ? Crazy

Не е в краката.. тц... цялата сила е в главата!!!!  Laughing

За междукрачието обаче може да се спори  Mr. Green...

http://zenofmen.com/article/679/ruskinya-ima-nai-silnata-vagina-v-sveta

http://vbox7.com/play:c848690ecb&al=2&vid=8138964

Мале.. малеее.. представих си ако реши някой да се измъкне... баси сецането ще падне...  Joy

# 95
Честно казано, не знам какво е силна жена. За мен има силен човек, т.е. психически не физически. Половото разделение не ми допада.

Аз съм слаба и си го приемам, кво да се прави.
Tired

# 96
  • В Космоса
Обикновено силна жена се използва в контекста на някакъв проблем. Това е жена силна психически, способна да се справя сама с трудностите, да преодолява препятствията без да се отказва, да преживява нещастия без силни сътресения и сривове.

# 97
  • София
Някакси ми прави впечатление, че "сама" и "силна" винаги се използват заедно. Според мен не е задължително една жена да е силна само ако е сама, напротив- може да има подкрепата на мъжа до себе си, на родители, на деца и въпреки това да е силна.

# 98
  • В Космоса
Някакси ми прави впечатление, че "сама" и "силна" винаги се използват заедно. Според мен не е задължително една жена да е силна само ако е сама, напротив- може да има подкрепата на мъжа до себе си, на родители, на деца и въпреки това да е силна.

Естествено, че наличието на близък и рамо за подкрепа не означава липса на сила, но тя най-много проличава тогава, когато човек/жена е сам/а.

# 99
Обикновено силна жена се използва в контекста на някакъв проблем. Това е жена силна психически, способна да се справя сама с трудностите, да преодолява препятствията без да се отказва, да преживява нещастия без силни сътресения и сривове.

Много точно !  bouquet

Не става дума за физическа сила , а за умението да взема решения и да ръководи живота си .

# 100
  • София
И аз не говоря за физическа сила.
Но просто според мен не е силна само жената, която сама се справя с трудностите.

# 101
Силната жена е способна сама да избере как ще протече живота и.
При мъж насилник няма да търпи да остане дълго, няма да позволи някой да тормози децата и,
няма да си търси причини и оправдания, а ще се бори с живота.

Понякога когато мислим, че сме слаби, ни се стоварва много страшно сътресение, чак тогава осъзнаваме, че сме доста по-силни, отколкото сме си мислили, най-малкото защото след време осъзнаваме, колко страшно е било и че въпреки това сме отцелели.

# 102
  • Boston, MA
Аз си мисля, че съм силен човек, а всъщност, отвън погледнато съм средна домакиня, майка и съпруга. Даже домакиня съм средно към слаба. Просто знам, че с много неща в живота съм се справила, къде сама, къде с помощ, и си мисля, че и с много други бих се справила, ама то никога се не знае. Та всъщност не знам какво отговорих, освен, че не разбирам какво значи силна жена, специално.

# 103
Бубка, и аз това се опитах да кажа..
Силна, та силна - цял живот слушам това за себе си..
Ама не съм - 45 кг с мокри дрехи, просто нося на всякакви простотии и по принуда се справям с нещата..))

# 104
хич не ща да съм силна жена, ни преносно, ни буквално. мъжете за какво са Mr. Green, да не им отнемаме тази привилегия да са силни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт