Силните жени

• 15 840
  • 177
  •   1
Отговори
# 105
  • Bapнa
За мен всяка една жена, която сутрин става и посреща деня с усмивка и готовност да го изживее е силна. Без значение дали има или няма мъж, деца, работа, домашни любимци, свой дом .... На всяка една отговорностите и живота са различни, както и проблемите свързани с тях - но не е важно количеството в случая  Peace

# 106

хич не ща да съм силна жена, ни преносно, ни буквално. мъжете за какво са Mr. Green, да не им отнемаме тази привилегия да са силни Mr. Green

Дааа.. очаквах някоя да попита.  Laughing
Ами как за какво са... за да ви побеляват по лесно косите!!!  Joy

# 107
хич не ща да съм силна жена, ни преносно, ни буквално. мъжете за какво са Mr. Green, да не им отнемаме тази привилегия да са силни Mr. Green
А-а-а-а леко си закъсняла. Вече е друго време: à съм се нагърбил с женски проблеми, à са ме осъдили за сексизъм. Една врата да отворя пред жена ...и хайде в съда.  Дори, от Брюксел, искат да гласуват задължително натоварване на жените с мъжки проблеми (онова, дето 40% от директорските места, трябвало да ги заемат жени...). Да не сме луди (мъжете), че да държим на отживели привилегии...  Wink

# 108
Серендипити, не щеш ли? Значи си склонна да чакаш
мъж да ти реши проблемите и да ти даде тон в живота?
Аз не! Още не съм превъртяла, все пак. Mr. Green Някой беше казал:
''По-малко мъже, по-малко проблеми...''; подкрепям го!

Акаша, и аз съм на това мнение! Hug

# 109
Абе, бъдете си слаби, смотани и зависими, ама кое ви кара да се гордеете с това?
Опитвате се да убедите/заблудите околните и основно себе си колко  прекрасен мъж имате и не ви се налага на се напъвате?
Няма мъж, който да предлага грижи и отглеждане ей така заради едната мъжка чест.  Цената, която плащате не си струва, вервайте ми.

# 110
# 111
Мога да бъда силна, когато се наложи. В останалите ситуации съм слаба, не виждам смисъл човек, независимо дали е мъж или жена да се прави на герой просто ей така. Това го изтощава и когато наистина му дойде до главата, няма сили.

Много сериозно стана, да се разсеем с една силна жена  Laughing

# 112
Не съм съгласна. На мен ми е направило впечатление, че точно силните,
които не очакват много от когото и да било, не позволяват на мъжете си
да им се качват на главата. Бахмааму, 'де съм расла?...

Човече, готина карикатура. Peace

# 113
А-а-а-а леко си закъсняла. Вече е друго време: à съм се нагърбил с женски проблеми, à са ме осъдили за сексизъм. Една врата да отворя пред жена ...и хайде в съда.  Дори, от Брюксел, искат да гласуват задължително натоварване на жените с мъжки проблеми (онова, дето 40% от директорските места, трябвало да ги заемат жени...). Да не сме луди (мъжете), че да държим на отживели привилегии...  Wink

то затова вече мъж отваря вратата на колата само в два случая - или колата е нова, или жената е нова Mr. Green

...В останалите ситуации съм слаба, не виждам смисъл човек, независимо дали е мъж или жена да се прави на герой просто ей така. Това го изтощава и когато наистина му дойде до главата, няма сили.
....

Hug

# 114
Една пише "силна" и си мисли за слабости и страхове, друга пише "слаба" и си мисли за скрити оръжия. Хептен ги омотахте силите. Mr. Green

# 115
# 116
# 117
Силните хора не ги създават обстоятелствата, те се раждат такива. Обстоятелствата  само  изкарват на светло същината. 

# 118
Силните хора не ги създават обстоятелствата, те се раждат такива. Обстоятелствата  само  изкарват на светло същината. 

Точно !  bouquet
Това важи и за силните мъже ! Naughty

# 119
За какво ви е да сте силни или слаби?! Не може ли просто да сте хора?!

Общи условия

Активация на акаунт