Силните жени

• 15 819
  • 177
  •   1
Отговори
# 135
Рядко се среща майка, която да не е силна. Самото майчинство го изисква. И в природата е така.....никой не иска да срещне мама-лъвица с малките ѝ лъвчета.  Mr. Green

А за мен силна жена е тази, която не е направила компромиси с най-важните за нея неща. Компромисните жени са мъдри, но не са силни.

Силните хора (без значение от пола) привличат като магнит останалите хора. По това можете да разберете дали сте силни или не. Ако с личността си привличате хората и те с лекота ви се доверяват и вярват.

Да се манипулират мъжете не е кой знае каква сила.....това зависи от това колко манипулативен е даден мъж. Добра манипулаторка може да докара до лудост някой мъж, но я да се изправи срещу една силна жена (или мъж)......трудно ще ѝ бъде.

# 136
  • София

Силните хора (без значение от пола) привличат като магнит останалите хора. По това можете да разберете дали сте силни или не. Ако с личността си привличате хората и те с лекота ви се доверяват и вярват.

Такива хора са харизматични, а не силни.

# 137
Да се манипулират мъжете не е кой знае каква сила.....това зависи от това колко манипулативен е даден мъж. Добра манипулаторка може да докара до лудост някой мъж, но я да се изправи срещу една силна жена (или мъж)......трудно ще ѝ бъде.

newsm10 newsm10 newsm10

# 138
Неволята учи. Когато на един човек му се наложи да е силен, той е. Тази, въпросната сила, не е константа. Има я в едни моменти с едни хора, а при други я няма. Въобще това идеализиране на силни жени малко лази по нервите. Няма слаби жени; има такива, на които не им се е наложило да бъдат силни.

# 139
  • София
Силни, красиви, можещи ..... като погледнеш темите само с такива е пълно тук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ти да видиш  Laughing Laughing

# 140
  • София
Неволята учи. Когато на един човек му се наложи да е силен, той е. Тази, въпросната сила, не е константа. Има я в едни моменти с едни хора, а при други я няма. Въобще това идеализиране на силни жени малко лази по нервите. Няма слаби жени; има такива, на които не им се е наложило да бъдат силни.
Не мисля. Въпрос на характер е. Или си готов да се изправиш пред всичко, което ти сервира животът и си с вдигната глава, или се огъваш и винаги рачиташ на някой друг за помощ. Което важи и за мъже, и за жени.

# 141
  • София

Изкуството на манипулацията също се степенува.
Има слаби манипулатори и истински виртуози.
Както и с дипломацията. Има родени дипломати, има като слон в стъкларски магазин.

А "манипулативен" и "податлив на манипулиране" или "склонен към манипулиране" също са две различни неща.

Не винаги силните хора са харизматични.
Има всякакви. Включително и изключително отблъскващи и с липса на всякакъв личен чар. Simple Smile

# 142
  • София
Силни, красиви, можещи ..... като погледнеш темите само с такива е пълно тук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ти да видиш  Laughing Laughing

Като в реклама на боя за коса или "здравословна закуска", пералня, телефон, застраховка...  Laughing Опа, забравих дамските превръзки! Създават усещане за красота, сила и способност у жената!

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 20:56 от Andariel

# 143

Опа, забравих дамските превръзки! Създават усещане за красота, сила и способност у жената!

Тези с крилцата ли ???  newsm78
Схванах защо някои летят редовно в облаците...  Joy

# 144
  • София

Опа, забравих дамските превръзки! Създават усещане за красота, сила и способност у жената!

Тези с крилцата ли ???  newsm78
Схванах защо някои летят редовно в облаците...  Joy

Но скачак от ръба на космса с REd BULL

# 145
Не мисля. Въпрос на характер е. Или си готов да се изправиш пред всичко, което ти сервира животът и си с вдигната глава, или се огъваш и винаги рачиташ на някой друг за помощ. Което важи и за мъже, и за жени.

Била съм свидетел на метаморфози и то точно, защото е нямало вече на кого да се опрат. Стават, поизтупват праха и стискат зъби. Мога да дам много примери, но не искам да изкарвам личните истории на близките ми във форума. Но да, виждала съм глезли, които много добре осъзнават кога ножът опира до костта.

# 146
  • София
Възможно е, Палада, когато няма на къде да търсиш сам решението. Аз съм от хората, които борбеността и хъса да се справиш си го носи в себе си - въпрос на характер и възпитание. Не че не ми се е случвало и аз да се огъвам...

# 147
  • София
Възможно е, Палада, когато няма на къде да търсиш сам решението. Аз съм от хората, които борбеността и хъса да се справиш си го носи в себе си - въпрос на характер и възпитание. Не че не ми се е случвало и аз да се огъвам...

Въпрос и на обстоятелства.
Напълно е възможно никога да не се наложи да разбереш силна ли си и колко.
Просто животът ти си тече в добре познати, лесно предвидими коловози и толкова.

# 148
Още като бях на 17 едно гадже ме наричаше Желязната лейди, защото съм постигала каквото си наумя. И до днес ми казват, че съм най-добрата в нещата с които се захвана. А аз първо си знам, че не е вярно, защото не съм сляпа и виждам и своите грешки и постиженията на другите. Но пък и така съм се изморила да съм силна, че таман реша да се направя на слаба, да се облегна на нечие рамо и да помоля за помощ и...........получавам потупване по рамото и "ти ще се справиш и сама, не се притеснявай". Така ми е писнало това!!!! Ако има училище по това как да си слаб.... И в крайна сметка както уж съм силна, не мога да кажа НЕ на нещата, които не ми харесват около мен и си ги търпя. А би било прекрасно да си намеря едно еееей такова силно мъжко рамо и да си плача, плача, плача, ако си спомня как. Ама големи будали сме ей тези дето се правим на силни!

# 149
  • София
Но пък и така съм се изморила да съм силна, че таман реша да се направя на слаба, да се облегна на нечие рамо и да помоля за помощ и...........получавам потупване по рамото и "ти ще се справиш и сама, не се притеснявай". Така ми е писнало това!!!! Ако има училище по това как да си слаб....
Нали. Мен описа. Толкова свикват и другите да си силна, че чак да не посмееш да се оплачеш, очакванията са винаги да се справиш сама. А да се свиеш в ъгъла и да виеш сам май най - боли.

Общи условия

Активация на акаунт