Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 324
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Точно така!
Положителните мисли са най-доброто, което можем да направим в момента за себе си и за своите бебчета.

# 196
Поколоко, много ме кефиш колко си интуитивна - явно страхотно се сработвате с бебчо  Hug
Тенкю Joy при добро желание всичко става, а бебо сам ме напътства какво иска и така е много лесно, хем той доволен и спокоен, хем и аз Crazy
С яденето се разбираме, като напълни пампито пак надава един специфичен вик, голям чистник бе..
Само с тая баня не можем да се преборим и преобличането (смяната на пампи)- голям рев пада, изобщо не обича да е голо детето, а е топло, не е студено...

това е най-правилното според мен за една майка! да се води по детето,а не да слуша кой какво й казва Simple Smile) браво!   bouquet
а с къпането,ще се получат и там нещата,спокойно, нужно му е време на мъника Heart Eyes

# 197
Честити принцеси на мама Стаси и мама Моника!!! Да са ви живи и здрави малките съкровища и да растат много щастливи и обичани!!!   newsm44 newsm44 newsm51 baloni
Голямо гуш  Hug на всички мами в трепетно очакване и ви стискам мноооого палчета! Връщам се да ви чета, че съм поизпуснала  Crazy

# 198
Поколоко, твоят юнак все повече ми прилича в характера на нашия батко - има едни такива бебета дето нито дават да ги събличаш, нито да ги обличаш, яко гласовити, а като са гладни, вдигат на крака целия квартал за секунди!!! Ех, спомени нахлуха в мен! Ама и досега си е такъв - проговори рано, силно, все има мнение и всичко знае най-добре как се прави. Също така знае и мен дали ме боли гърба или не ме и пак не дава да го манипулираш нещо, сам ще се облича, сам ще се съблича, без значение дали може или не Simple Smile Опасен характер, ей! Ама пък е добричък да ти кажа, много добричък даже! И хич няма навика да ми прави бели ... не много често поне  hahaha

# 199
Стаси, честито! Да ти е жива и здрава и много послушна малката дъщеричка!
Моника, честито и на теб! Жива и здрава и много послушна да расте дъщеричката ти!

# 200
  • Stara Zagora, Bulgaria
Честита радост на мама Моника!
Аз можех да спя още много, ама станах да не проспя целия ден,  на мен въобще не ми тежи корема, чувствам се супер, все едно не съм бременна наистина Laughing, ходя си на йога и доста пеша и нямам никакви оплаквания и контракции също Wink.Само ме дразни като ме питат как съм направо откачам като чуя добре ли си...разбирам ви добре като звънне някой по телефона да любопитства или нахални съседи...Малко ми е притеснено и че бебето е голямо, още от начало си върви така и не знам... иначе нямаше да ми пречи да си седя така, мен си ми е добре...
Мартичка, така трябва, явно с добро не става а искат да ги натиснеш, толкова са смотани по тия болници...като се сетя мен в почивните дни около 24-ти май като ме приеха как нямаше кой да ме прегледа и седиш и чакаш да свършат празниците, направо ми се плачеше от безсилие...

# 201
ееех сега гледах един клип на нашите танцьори и така ми се доиграаа dancing sohappy
танцувала съм почти 17г народни танци и сега ми се иска да друсна едно Mr. Green

# 202
Честито бебче на Стаси,да е жива и здрава малката Алекс и много да слуша мама Simple Smile И ние с мъжо сме избрали Александра за име.
тъкмо днес се прибирах от градска и се чудех коя от вас е родила..мислех, че е Фейт но явно не съм познала
Мартичка,стискам ти палци и леко раждане съвсем скоро мила!!!

# 203
  • Варна
Lucky, сега започвам и аз с твоята питка. Дано се получи. Бебо може това да чака.  chef

# 204

тъкмо днес се прибирах от градска и се чудех коя от вас е родила..мислех, че е Фейт но явно не съм познала

Фейт не я чакайте до края на седмицата, моля ви се .... не ме мислете - когато токава  Whistling

Днес пак ми излезе херпес ... трети за последните няколко дена и ще се побъркам. Това напрежение просто избива вече отвсякъде ... вече почнаха и моите хормони да играят  и така ми се ревеееее ... но се държа още  Outta Joint

Довечера пак отиваме на разходка с мъжо ... ще видим, кое тепе ще превземем  Mr. Green

# 205
  • shumen
Честити принцеси на мама Стаси и мама Моника.Да са живи и здрави и много да ги радват.
Мози ти в Търновската болница ли лежа?То май няма много кадърни лекари в нея.Аз след малко мисля да звънна на Хаджирадев да го питам кога може да се видим.

# 206
Fate,ако ви свършат тепетата,ела да те водя да превземем Черни връх hahaha

# 207
Fate,ако ви свършат тепетата,ела да те водя да превземем Черни връх hahaha

rotfImao  Имаме много ... но ако се наложи паля колата и идвам   animal085

# 208
Момичета да питам нещо..изтеглих този филм " Очаквай неочакваното" , но по средата на филма ми изчезнаха субтитрите newsm78 и не се зареждат и при вас ли беше така като го гледахте?

# 209
 Един щъркел от мен Днес, 11.30 мама Skoklinata е родила със секцио бебе Никол с мерки 50 см. и 3100кг.

Да е жива и здрава малката принцеса, на мама бързо възстановяване.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 13:50 от Мартичка

Общи условия

Активация на акаунт