Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 531
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Всички ли отидохте да раждате?
А не съм  Mr. Green
bena82 , благодаря за закуската, взимам си от всичко, мляс  Simple Smile
Франчи, дано си права  Simple Smile чакам си довечера  Praynig Hug Grinning

# 436
Опа  Mr. Green
Честито на мама Мий, мама Таня Д и разбира се на мама Фейт, много здрави и усмихнати бебоци и едно щастливо детство  smile3525

Стаси доста зор си видяла, но важното е вече, че мина и всичко е 6, чакам те да обикаляме люлинските улици  Hug

Свате, я стига стиска, че ние ще месец ще направим докато излезе зетя, то модерно, модерно да си хванеш кака да те отрака ама...  Mr. Green Whistling

Хех момичета, ще запълните легловата база на втора градска, а с мене никой не дойде да ражда  Crossing Arms

Миленита, мисля че ти беше питала за шишетата, ние пробвахме доста, авент, нуби, но определено съм най-доволна от д-р Браунс, не че има кой знае колко огромен ефект от антиколиковата система, но определено ми допадат в сравнение с другите  Peace

Ако изтървам някой и нещо, сори, малко ми е недоспал мозъка  Tired
Хайде стига сте се офлянквали, марш да раждате smile3513 ... ама да раждате толкова леко, като Фейт   smile3521

# 437
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ И НА ПОСЛЕДНИТЕ НИ МАМИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ГОСПОЖИЦИТЕ НИКОЛ И МАРИЯ И МЛАДИТЕ ГОСПОДА ВЛАДИМИР И ПЛАМЕН! НА МИЛИТЕ ИМ МАЙЧИЦИ ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Hug

Фейт наистина бързо го направи... чак започвам да се плаша - макар че тя си се постара сериозно - то не бяха стълби, тепета...

Аз днес отидох за сефте на тонове в МД и още преди да ме включат на апарата дамата (не им знам статута - ей това как ме дразни в болниците - сега пак се сещам - няма да им сложат по една табелка с името и длъжността - все едно всички са длъжни да ги знаят и познават, а се и обиждат, ако им объркаш титлата, затуй вярвате или не аз на всички такива неизвестни за мен герои им говоря на госпожо или господине - извинете за лирическото отклонение, но бях забравила колко се дразня  Close ) ме уведоми, че съм със сериозни контракции и че сигурно няма да изтрая да другата седмица.... newsm78 Та и след измерването на тоновете, които са добри и е бебо е ОК пак ме упъти при доктор, че да нямало изненади... Сега съм решила днес да се отдам на пълен релакс, пък дано се успокои тази моя чувствителна контрахирала матка.

Една от нас като те прочетох как си описала протичането на първата ти бременност май се поразпознах - моят корем последните два дни е почти непрекъснато стегнат напълно и вчера доста тегавко стигнах до ДГ да взема каката.... Та ще можеш ли да ми кажеш колко преди самото раждане ги имаше тези усещания и дали наистина е въпрос на броени дни, както ме убеждаваше тази жена, че се чудя дали да се шашкам. Все си мисля, че без проблем ще си изчакам другата седмица....

И въпрос към мамите, вече родили в МД - София - искаха ли ви нощница, че в списъка в сайта не виждам да са го писали изрично, а има и някакъв халат, което също не разбирам - хавлия за баня ли имат предвид, връхна дреха за намятане ли.... newsm78 Поне да взема да стегна една чанта, ей тъй за всеки случай, ама много взех да разсъждавам.

една от нас радвам се, че си намерила помощник, че с дете до теб, а още повече и болно в това състояние хич не е лесно.

Хайде кураж на всички и очакваме да завалят новините след това странно затишие в редиците. Не се изчаквайте, а действайте смело  Peace

# 438
искат две нощници и хавлия,за да се бършеш,а не халат за завиване  Heart Eyes

# 439
Ехеее колко много бебета за една седмица. Да са ви живи и здрави бебоците, много да ви радват и да ви слушкат. Много се радвам за всички. Фейтче наистина си като стрела. Браво!!!

# 440
Здравейте момичета!Аз другата седмица ще се срещна вече с бебка!Имам дата за секциото и малко остава!Много ми е притеснено от секциото,искаше ми се нормално,но няма как да стане,едра била,а таза ми много тесен,годините повечко,а и първо раждане и за това секцио,но страх голям имам и поне за сега не мога да се зарадвам,че ще се видим с беба,но се надявам щом излезе,че всичко ще си дойде на място!Хубав ден ви желая и до довечера да имаме поне 2-3 нови бебчета!

# 441
Момичета,разбирам ви притесненията,но си мисля,че нагласата ви не е правилна. Трябва да се радвате за това,че скоро ще видите,гушкате и мачкате вашите дечица!Страхът не е помогнал на никого!Опитайте се да слушате любима музика или да гледате любим филм,представяйте си момента,когато ще сте вкъщи с мъника Hug

Аз лично нямам търпение да си видя гъбката.Само като си помисля,че някога ще започнат контракциите(следователно раждането) и ми избива голяма усмивка на лицето Simple Smile
На мен също ми е за първи път да бъде майка(както и на други от вас),не казвам,че ще е лесно,но определено в моите очи раждането е нещо изключително хубаво....
Дано не съм засегнала много от вас,идеята ми беше ако мога да помогна....

# 442
Привет!  Hug
Белче, съгласна съм с теб!  Peace Трябва да мислим позитивно и да си представяме как ще гушнем малките съкровища! Само това има значение. Моето секцио е другата седмица... Страхът съм го избутала в едно малко ъгълче и на преден план е моята малка принцеска, която ще видя и държа в ръцете си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Независимо дали ще раждате нормално или секцио, мислете за вашите слънчица  Hug Болката отшумява, но щастието от появата на малката рожба не може да се замени с нищо друго!!!  Hug Силно гуш на всички и кураж!  Hug

# 443
Агира отивай да раждаш бе момиче smile3513, ами ще ходиш на лекции...ти нямаш ли друго за раждане hahaha
Мартичка, хайде мила, чакаме те за добри новини със стиснати палчета Hug

Ми, да де!!!  #Cussing out Аз му говоря на животинчето, то не вдява. След лекцията 2 часа обикалях МОЛа, та белким натежи и реши, че й е тясно. Цък! Освен, че пиках през 20 мин, друг ефект не си докарах!  Crossing Arms

# 444
Mаминкии много тихо днеска тука!А балконЯ ще се отприщи ...думайте не се стеснявайте:)))))

# 445
  • Бургас
Идвам с чудна бейби вест,
В 13.55 ч. Мартичка стана мама днес!
малък Саши най-после се смили,
и мама от товара освободи!!!
Мерки -  3150 кг. 50см. -чудни има той
Да е на мама жив, здрав и палав малкия герой!

Мартичка има само 1 шев, и двамата са добре. Чакаме я да се включи с разкаче, когато се освести Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 446
Честито на Мартичка! Да е жив и здрав Алексанър и много да слуша!

Mаминкии много тихо днеска тука!А балконЯ ще се отприщи ...думайте не се стеснявайте:)))))

smile3533 smile3533

Сложих манджата и дебна кой ще се поФали, че нещо много тихо  smile3520

# 447
Таня, миналата бременност почти перманентно ми беше стегнат коремът - през цялата бременност  Joy
Така че не се притеснявай, нищо не значи това все още  Hug

# 448
Ехааа, дългоочакваната вест!!!!!!!!
Мартичка, да ти е жив и здрав Сашето, толкова чакано бебе!!! Радвам се, че леко е минало   bouquet

# 449
  • Бургас
Честита рожба на Мартичка! Да е жив и здрав Александър!

Общи условия

Активация на акаунт