Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 268
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Аз на тези предварителни изчисления за тегло много не вярвам. Ден преди раждането измериха бебето 3250, а се роди 2850. Така че не се стряскайте от цифрите.  Simple Smile А щом препоръчват секцио, вероятно е по-добре да е такаа. Не е страшно секциото. Минава и забравяш. Както нормалното, само че при едното болката е преди, а при другото след  Simple Smile

Нас , когато ни приеха казаха 3200, след няколко часа се роди малчо 3450. Така че, изобщо тези ехографи явно са горе- долу.

# 451
ЧЕСТИТО МАРТИЧКА Да е жив и здрав малкият Сашко и много да те радва!
Значи все пак реши сам да излиза този упорит Сашко,радвам се че не се е наложило секцио,дано и раждането да е минало леко.

# 452
Хааайде бе Сашко,много закъсняваш..Честито Мартииии:))))!!!Да е много усмихнато и здраво детенце ти желая !Ти си нашия герой Hug
Тамън преди малко придремвах и се сещах за Мартичка,викам си всеки момент трябва да разбера хепи бейби вест=етооо:)

# 453
Айдееее честито на мама Мартичка!!!! Най-накрая Сашко се реши да излезе.  newsm44 newsm44 newsm44 Да е жив и здрав, а на Мартичка бързо възстановяване!!!  smile3525 newsm30 baloni

# 454
РАзгеле,най-накрая  Praynig  Честит Александър на Мартичка!!!
Хайде следващите Миленка,Ариел и Агира-смело напред!!!

# 455
Мартичка честито за Сашето, да го няплясаш с много целувки по бузкте и дупето hahaha шегата натрана,да ти жив и здрав, гордост на мама и тате. Пожелавам му най- хубавото и безгрижно детство  newsm51

# 456
  • София
  Честито на всички скоро обебили се мамчета Grinning
да са им живи и здрави дечицата Simple Smile

# 457
Мартииии, Честит син Александър. Да ви е жив и здрав, да ви радва безкрайно и да е гордостта на мама и тати:) Hug
Бързо възстановяване на теб и много гушш от нас с Ангелчо;)
Днес е страхотен ден, прекрасни хора се раждат.
Моята майка е рожденичка. Да ни е жива и здрава;)
Аз чакам към 16 ч. Бебо да се разбуди. Папкаме и на разходка с татенцето и една приятелка;)

# 458
Честито на всички скоро родили. Аз след прегледа днес и ужасното половин-часово натискане от страна на сестрата с цел да запише тоновете на бебо имам ужасна болка ниско долу. Чудя се да пия ли но шпа или магнезий дайте съвет  Confused

# 459
Мартиии, честит син, мила!  smile3525 Да Ви е жив и здрав малкия сладкиш, да расте много послушен и да ви радва всеки ден.   ylinfant На теб бързо възстановяване  Hug  Hug  Hug

# 460
  • София
Честит Александър на Мартичка  Hug

# 461
Марти, честито момче  Heart Eyes герой си ти  Hug Да е жив и здрав, много радост да ви носи на цялото семейство  Heart Eyes  bouquet чакаме разказче  Heart Eyes
Хайде следващите Миленка,Ариел и Агира-смело напред!!!
Браво бе  Simple Smile мен за пренасяне ли ме остави  Mr. Green

# 462
Честито на мама Марти! newsm51 newsm44 newsm44 newsm44
Да е жив и здрав малкия Александър и много да ги радва!
Бързо възстановяване и прибиране в къщи  Hug !

# 463
Еееее най-послеее,
Честитоооо , да ти е жив и здрав малкия Сашко Мартичка, много усмихнат и безгрижен да расте  smile3525

# 464
Аз да ви питам, от коя седмица ходите на запис на тонове и кога си избирате педиатър?
Аз днес ходих на доктор, но нямаше ток и нищо не правихме Cry само ми даде изследванията и даже направление си нямам #Cussing out, чак другата седмица ще ходя да го взема, а и хемоглобина ми е 94, но не ми даде да пия нищо newsm78.
Направо смахната работа #Cussing out много съм разочарована днес Close

Общи условия

Активация на акаунт