Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 275
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Отивам да пера дрехите на бебо  Simple Smile wash hang 1ironing и после на доктор! Heart Eyes

# 421
Здравейте пак, момичета да ви се похваля, че ми спряха контракциите, точно и аз като pecata - с първата бременност не съм имала такива фалшиви, по-скоро перманентно ми стоеше стегнат корема, на ехограф ми виждаха матката контрахирала редовно, но не ги чувствах с това свиване и отпускане, точно като родилните. Чак като тръгнах да раждам, тогава проимах такива и нямаше как да ги сбъркам с друго. А сега все си мисля, че ще раждам, а то може просто да е от втората бременност и накрая и да си пренося така, знам ли  newsm78
Но поради факта, че детето е болно и не може да отиде на ясла, все пак майка ми си е с мен днес плътно - сега даже сами отидоха на разходка, много много ще ме облекчи, а и ми е спокойно така, че има кой да го гледа, ако тръгна да раждам  Heart Eyes

# 422
Велвиамо, наистина е много голямо бебето  Rolling Eyes!
Успех Hug и не се притеснявай, щом така е преценил доктора!

# 423
Нещо необичайно затишие настана  Rolling Eyes Всички ли отидохте да раждате?
Една от нас обади се!!!

А не никой не ражда седим си 2 в 1 Laughing
туук 2 в 1 Mr. Green

# 424
Здравейте и от мен.Аз сега се връщам от док.Бебчо е добре , продължава да си расте момчето и няма никакви намерения да излиза.Вече е 4200гр.Плацента 1-ва степен на зрялост, води -много.Абе добре си му е вътре.Доктора ми за първи път заговори за секцио..май май ще се наложи , много е голям плода ,а и неще да излиза.Много ме е страх от операции, но съдба...Утре ще ходя до Окръжна болница да ме видят и там и ако преценят да ме приемат за секцио. Weary
Е ти ни водиш Simple Smile Моето бебче е 3850 и вече имаме насрочена дата за секцио. И аз хич не исках, но станаха много нещата и накрая кандисах Simple Smile

# 425
velviamo отивай и както преценят лекарите, важно е крайния резултат
тези наши бебоци стоят си на топло и не им се излиза, от сега командват парада

# 426
Здравейте!И аз съм още на линия! Mr. Green
Обаче след малко отивам да вземам малчо от яслата и цял ден ще сме си самички...А той е много палав,така че да не се включа до вечерта и да се похваля.... Laughing
Мартичка,стискам палчета,мила!Ариелче,на теб също! Hug

# 427
Привет, момичета  Hug
Един ден не бях влизала и какъв бебевалеж е настанал. Да са честити бебенцата на Стаси, Моника, Скоклината, Мии, Таня и Фейт - да са ви живи, здрави, много послушни и да ви радват много  newsm07
Мартичка, стискам палци до края на деня да ни зарадваш  Hug Аз не идвах вчера до София, затова не звъннах, отложихме за събота.
Нощес толкова ме боляха всички кости, не можех да се помръдна и днес съм като блъсната от влак  Tired Face Но ще се стягам, че имам задачки за вършене.
Целувки от мен и стиснати палци на мамите в очакване, всичко да мине бързо и безпроблемно като при Фейт  Hug

# 428
  • Варна
Ще ви сервирам обяд,да не вземете да забравите защо сте тук  hahaha hahaha hahaha

# 429
Сега се чух с Фейт.Звучи много добре , бебчо е при нея и спинка Hug Праща на всички много поздрави!!

# 430
Честити сладурковци и сладуранки на мамите Стаси, Моника, Скоклината, Мий, Таня и Фейт  Hug  Heart Eyes

Да са здрави, засмени и растат умни и спокойни, да радват мама и тати Simple Smile

Велвиамо, голямо бебе  Crazy

Ние вървим финни, петък бяхме 3000 плюс-минус 200, та съм спокойна, че при леко стеснения таз, няма да се мъча с голямо бебе  Laughing

Коя ли ще е следващата.... Миленка според мен, моя приятелка роди така за 3-4 часа, без коктракции, само постепенно изтичане на води, без болка. Пожелавам на всички бързо раждане като на Фейт. Стаси, ти за мен си мама герой   bouquet

# 431
Залагайте залагайте;0.Аз на себе си не бих обаче Stop hahaha

# 432
Аз на тези предварителни изчисления за тегло много не вярвам. Ден преди раждането измериха бебето 3250, а се роди 2850. Така че не се стряскайте от цифрите.  Simple Smile А щом препоръчват секцио, вероятно е по-добре да е такаа. Не е страшно секциото. Минава и забравяш. Както нормалното, само че при едното болката е преди, а при другото след  Simple Smile

# 433
  • София

Joy Joy Joy А,бре ти какво правиш в къщи още? Запъна се и ти, и това си е- май ще ходим трите заедно с Ариел да раждаме  Mr. Green, изчаквате ме.

# 434

Joy Joy Joy А,бре ти какво правиш в къщи още? Запъна се и ти, и това си е- май ще ходим трите заедно с Ариел да раждаме  Mr. Green, изчаквате ме.

И Vasilena P. си чакаме!
И моята приятелка, дето е с термин 09.09. ще видим как ще напълним отделението, ама поне ще сме си дружки Wink
 newsm62 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт