Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 262
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Браво  smile3501,все такива позитивни новини и разкази да има  Hug
Честито на Мартичка,Маймунката и Криси .Да са им здрави и усмихнати малките дечица ! newsm51
Агира детенце май ще си излезе точно на термина...  Очакваме  Hug
Ками,ти как продължаваш да си ходиш с тези 4 см. се чудя  newsm78 .
Малко остана .

# 496
  • Варна
Мама Зайка едно голямо браво! Много яко! Дай Боже всекиму!
На запис на тонове съм ходила един път в 38 седмица и това е. Повече не ми е казвала, че има нужда. Евентуално след термина може би.

# 497
  • Варна
И аз се чудя как си ходя с 4 см., ама на. И докторката като ми каза, че все още е 4 см. и явно нямам индикации за раждане и на мен не ми се вярваше. Ама така явно ще си карам. Криси беше с моя термин, но ме изпревари. Сега аз с кого ще си раждам в ОБ?

# 498
Мартичка,Маймунката,Криси, честити ви рожби!Живи и здрави да са ви дечицата!   bouquet

# 499
И аз се включвам към щастливата групичка с бебета от вчера. Моят нов мъж се казва Никола и е 3180кг 50см. Много, много се надявах сам да си избере дата и да започне нормална родова дейност, но въпреки силните контракции той си изчака втората дата за секцио...

Момичета, в Токуда са променили схемата на кърмене от преди 3 години и сега ми го дадоха веднага след като спрях да треперя - 5 часа след раждането, за да пробва да суче, и оттогава суче всеки момент, в който се събуди....кърма, разбира се, няма, но идеята е да стимулира образуването да привиква малчо да суче. АМ не са му давали още за тези 24 часа, но предполагам, че ако до утре нямам, ще му дадат. Аз се наливам с вода...3л за днес....стискайте палци да потече скоро newsm17

Честито на всички понеделнишки мами и на Мартичка и Маймуката.
Flowers какво стана с болката? Пи ли нош-па?

# 500
Честито на Маймунката-прекрасни мерки на госпожицата!
ЛелеЕвка сори мила,ми пропуснах те,хайде бегом марш,и до довечера да ни зарадваш!!!Ред няма,само гледайте ние последните да не ви изпреварим smile3521
Честито бебе Никола!

# 501
@1eks@ честита радост и на теб!  smile3525

# 502
Алекса ,честито бебенце и на теб!Не се отказвай кърмата ще слезе и ще си се храните с малчо Hug

# 503
@1eks@ Да ти е Честит малкия Никола! Много здрав, усмихнат и бързо да слиза кърмата и да си хапнете доволно!

# 504
@1eks@, Криси, честити рожби и на вас! Бързо възстановяване и само радости с бебоците!

# 505
  • Бургас
Алекса, да ти е жив и здрав малкия Никола!(много хубаво име си избрала  Flutter Hug)!

# 506
Алекса,честит нов член на семейството!Само щастливи моменти занапред!!!  bouquet smile3525

# 507
  • София
Ей човек да не излезе едно кафе да пие - бременни не остнаха
Браво Честито на всички мами!!!!
Марти ти си герой  bouquet
Мама Зайка и аз живот и здраве съм при Гагова - за теб значи и за още една мацка вчера ми разказваше, че са се стискали докато не се върне от отпуска  Laughing

# 508
  • София
Ей човек да не излезе едно кафе да пие - бременни не останаха
Браво Честито на всички мами!!!!
Марти ти си герой  bouquet
Мама Зайка и аз живот и здраве съм при Гагова - за теб значи и за още една мацка вчера ми разказваше, че са се стискали докато не се върне от отпуска  Laughing

# 509
йееее какъв бебевалееж  Mr. Green Mr. Green Честитооо,живи и здрави бебоци и мамета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт